20

Анонимен

преди 6 години

Най-много да вземат в ръце гегата на Асад турците...

19

PD

преди 6 години

Естествено DW, да кажем истината, *** не цялата. Днес всички говорят за кюрдите като единна нация, но DW, забравя да спомене, че Германия упорито въоръжаваше и обучаваше пешмерга, а не кюрдите в Африн. Про турските и др. въоръжени групировки в Алепо, ги консултираха, Англйскии Френски, Израелски, и Турски инструктори, а ги снабдяваха и САЩ, които продаваха с турско посредничество, дори оръжие произведено в България.Истината и само истината ще ви направи свободни. DW не са свободни.

18

демократ с блясък

преди 6 години

джендърите са руски проект, Путий е виновен

17

Циник

преди 6 години

Танка на снимката прилича на немски леопард.Късогледите гъзoмийници от Вашингтон и Берлин - все още не стоплят, че на алахагъзец не трябва да се дава нещо повече от овчарска гега!ИД е само едно нищо незначещо съкращение!Гнъсната религия е латентен тероризъм, независимо къде се изповядва!

16

Анонимен

преди 6 години

Не приемам джендерската политика на москалите. Пълна *** са!

15

Василев

преди 6 години

Най-голямата грешка на турската държава беше когато преди години тръгна да прави хуманитарни операции в Палестина, като заяви че тя ще бъде лидера и защитника на мюсюлманите, които са под израелска окупация!!!Казах ли ви преди време селяни прости, че турците ще си платят скъпо за тази недалновидна политика!!!Селяни прости, кой сега е *** и ***???Агент Чарли Карстън!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 6 години

и какво сега другари, ... обвинявахте Запада за революциите в северна Африка, а любимите ви диктаторчета Путин и Ердоган си поделиха Сирия ?Нещо не се връзва бе другари, ... я питайте пак Позитано или най-добре съветското посолство за последни опорни точки.

13

ПКК

преди 6 години

Но турция ще стане най-голямата торта за подялба, честна кюрдка !

12

Анонимен

преди 6 години

Всички сметки се правят само с Кръчмарят от Кремъл. Той казва, Той показва и пак Той наказва. Точка.

11

Сръчков

преди 6 години

Най ме кефят тези наивници дето се радват на турските воеени изстъпления(имам предвид българи, за българските турци е нормално) сякаш че труците са най-справедливата и миролюнива нация на света, а америкаците са върховното зло. а всъщност турция и амерка са еднакво алчни и безскрупулни.

10

Анонимен

преди 6 години

"Тъкмо за да попречи на това, Америка продължава да си сътрудничи със сирийските кюрди."Ами нормално, САЩ където стъпят се цепят територии- Югославия, после Сърбия (Косово), Украйна, сега стъпиха в Сирия и веднага почна да се образува кюрдска държава.

9

Успех за кюрдите

преди 6 години

"...с руска и иранска военна помощ режимът на Асад победи опозицията, а т.нар. "Ислямска държава" (ИД) изчезна от картата на Сирия..."ИДИЛ беше премахнат от кюрдските отряди с подкрепата на УСА авиация !!!Пожелавам успех на кюрдите.

8

Анонимен

преди 6 години

Който търси, го намира.

7

Анонимен

преди 6 години

Без решение на и без да е искало суверенното правителство на Сирия е абсолютна война.Тези сирийски Кюрди са и сирийски граждани.Е.....,КОИ СА ДЪРЖАВИТЕ ?

6

Василев

преди 6 години

Това беше и една от целите на войната в Сирия, обособяването на една нова кюрдска държава, която щеше да държи в шах три държави- Сирия,Турция и Иран!!!И кой мислете щеше да финансира и да въоръжи тази държава???Баба ми от Мексико, щеше да дойде и да нашари милиарди на новата държава, и щеше да стане още по-голямо мазало в Близкия изток!Това е Нов Световен Ред бе селяни прости, как с по-малко усилия да контролираш варварите и радикалните ислямисти , да се избиват помежду си!Уйл Карагар!ЦРУ

5

Анонимен

преди 6 години

Важно е да изчистят всички създадени от САЩ и Нато терористи заедно с инструкторите им в Сирия ! После да се изтеглят

4

Анонимен

преди 6 години

ДЪРЖАВАТА СИРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!ТОВА Е ЕДНА ТЕРИТОРИЯ ОКУПИРАНА ОТ РУСИЯ ВЪВ КОЯТО ВЕЧЕ И ТУРЦИЯ ИСКА ДА ПРИЛАПА НЯКОЕ ПАРЧЕ ЗЕМЯ ЧРЕЗ ОКУПАЦИЯ :D

3

Ердоган

преди 6 години

На Тюркие ислямска държава не му пречи. Даже помага щото бие на кюрди. Врага на наш враг наш аркадашлар.

2

Ха ха

преди 6 години

Дойче Веле.... нататък е ясно!

1

Анонимен

преди 6 години

хубав танк, сигурно го е правил Владо Владимирович