59

Анонимен

преди 6 години

Висок среден доход ли? Хахаха! Едни ядат свинско, други зеле, средн-свинско със зеле. Това е и нашият среден доход.

58

до трола

преди 6 години

-рекордни спестявания в банките за олигарсите, рекордни кредити за матряла- - най-голям процент собствени жилища в Европа и света благодарение на социализма, който непрекъснато намалява- рекорден брой лични автомобили - при това с един водач 30 годишни трошки- препълнени хотели, ресторанти и кръчми от чужденци- КПП-тата се задъхват от български туристи по света, щото в България не могат да си позволят- курортите пращят от бедни чужденци - пенсионери изхвърлят пари колко???

57

Анонимен

преди 6 години

кой се върна ? населението падна на 6 млн. никой не бяга от хубавото а на ХУБАВО ЛЕСНО СЕ СВИКВА .

56

Анонимен

преди 6 години

България е поставена на най-предно място (31-во) в категорията "качество на живот" - ето на това му викам аз стъкмистика, като пред компа боравиш с произволни цифри и критерии. А направилите "класацията" американци 100% не знаят къдесе намира БГ!

55

Циник

преди 6 години

И пак чета лъжливите текезесарчета с БВП от преди 89!!! Абе , търтеи червени - какво и къде изнасяхте? Транзистори VEF , плетени дамаджани, и паста за зъби Поморин за СеСерето?! Машиностроене - конкурентно на Митцубиши..Даймлър... и Бош!Мръсно...долно...комунистическо племе!

54

Анонимен

преди 6 години

До 57Напротив много хора избягаха след падането на комунизма , защото не можеха да траят вече робството. Сега има тенденция да де връщат . Аз знам по е 10 човека , които се върнаха от САЩ , Англия , Швейцария , ИСпания . Такаче леко с лъжите . По- скоро заминават неудачниците и се връщат умните. Ролите се размениха.

53

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До Анонимен"Поредната герберска безогледна лъжа. Все едно не знам как живея и какво получавам та някой друг трябва да ми казва, че не е така както го виждам"...------------------------------------------------------------------------------------------------Продължавай тогава да гласуваш за Нинова и се надявай...

52

...

преди 6 години

Значи ето това изречение от статията показва какво се е случило всъщност: "Авторите на изследването посочват, че участниците в допитването са били представители на "информирания елит" и бизнес лидери." Сега не знам дали си спомняте но преди няколко седмици наш "бизнесмен" според мен пълен *** и незнайни как дори за него постигнал парите си шеф на walltopia беше казъл, че заплати от по 700-800лв в БГ нямало никога! Е ако тия са провели допитването сред такива "бизнесмени" то е ясно защо така!

51

дебел депутат

преди 6 години

в България се живее прекрасно :)

50

Анонимен

преди 6 години

САМО ЕДИН АРГУМЕНТ ЩЕ ИЗТЪКНА, НА СТРАНДЖАТА И ДРУГИТЕ ЗАБЛУДЕНИ КАТО НЕГО.НАПУСКАЩИТЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УВЕЛИЧАВАТ, БЯГАТ ОТ ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ.АЗ ПЪТУВАМ МНОГО ЧЕСТО ИЗ ЕВРОПА ТОВА СА МОИ НАБЛЮДЕНИЯ, И НА МОИТЕ ПРИЯТЕЛИ.В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОСТАНАТ САМО ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЧАЛГАРИТЕ И ПОЛИЦАИТЕ.

49

Анонимен

преди 6 години

Комунизъма, онова недоносче според великия вожд, онова правешкото овчерче, все още е мокрия сън червените баби. Не няма да се върнат онези време, няма пак да ходите на работа, за да чоплите семки и да завързвате социални контакти, няма пак партията маъка да ви обгрижва, защото сте близки с местния васал, няма пак да се възнаграждава овчия поглед и повтарянето наивно-инфалтилни хвалебствия към партията, няма да стане приемете го, всъщност и да не го приемете на никой не дреме.

48

Анонимен

преди 6 години

До 48 Я си лягай бе светкавица. И ако минималния ти доход е малко по висок обаче 70% от държавата е на негоо значи ли , че всички са супер ? Кой ти е преподавал икономика да си скъса дипломата. Съвсем по друг начин се изчислява.

47

Анонимен

преди 6 години

Горанов казва, че има излишъци в бюджета последните години. Е, защо тогава ни държат умишлено в мизерия, а се раздават извънбюджетните милиони на една група от хора с нулева ефективност?

46

Анонимен

преди 6 години

Дори и да притежаваш жилището си, не плащаш наем и нямаш деца, средната БГ заплата не стига за абсолютно нищо и в края на месеца си на нула.

45

Американ

преди 6 години

Палячото Трюдо и откачената баба Мекерел - най-уважавани в Света!? Тази очевадна лъжа показава колко да се вчрва на всичко останалао в това "ревщ"..

44

Анонимен

преди 6 години

до 42За твое сведение имам и жена и 1 дете, живеем в собствено жилище със стандартни за страната доходи. Да твърдиш, че икономическата ситуация няма нищо общо с отрицателния прираст в страната е меко казано смешно

43

Анонимен

преди 6 години

До 37Ми нека те светна, минимален доход има айде да не кажем във всяка но във всяка цивилизована държава. Минималния догод е най-добрия показател, защото максимален доход няма. Ако Бил Гейтс и аз си съберем заплатите и ги разделим на две значи аз съм наполовина богат колкото него. Минималния доход обаче е показател, защото показва колко са бедни, най-бедните в дадената страна, като за Русия това са 90 долара на месец, а във Сиатъл минималния доход е $16/ на час. За България мисля че беше 460лв

42

Анонимен

преди 6 години

Хората бягат от мизерията.

41

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Не гледайте само доходите, като количество, а стандарта на живот и покупателната възможност... - доходите им са добри, но да живеят в България... - и някои вече го правят...

40

Анонимен

преди 6 години

Ква е статистиката ? Аз не познавам човек около мен , който да взема по малко от 1000 лева заплата. И не живея в сф. Всипки имат последен модел смартфони, карат коли , имат всипки удобства в домовете ? Ти на това , ако викаш нисък стандарт ...явно НЕ си виждал нисък стандарт. Отиди на екскурзия в Азия , Южна Америка или Африка ...Да видиш какво е нисък стандарт . Калпав.