70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 70Китай а особено Русия не могат да бъдат никакви противници на САЩ.

69

Анонимен

преди 6 години

"Според твоята логика ако се състезават 8 души в 8 коридора всеки от тях се мъчи да седне на 8 стола."Според моята логика САЩ си въобразява, че може да наблюдава и контролира прогреса на противниците си в ляв и десен коридор едновременно, докато същевременно се опитва да прогресира в своят собствен коридор. При подобна многостранна ангажираност, шансът за успех е нулев.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Превод: Ако не се вземат мерки, САЩ няма да може да нахлува и окупира набелязани държави както Русия набеляза и окупира части от Грузия и Украйна.Ах каква голяма загуба за САЩ

67

Анонимен

преди 6 години

"Той обаче добави, че главното предизвикателство пред САЩ е "ерозията на военното преимущество на САЩ спрямо Китай и Русия" и че ако не се вземат мерки за това, ще бъде намален потенциалът на САЩ "да възпира агресия и насилие"."Превод: Ако не се вземат мерки, САЩ няма да може да нахлува и окупира набелязани държави.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Според твоята логика ако се състезават 8 души в 8 коридора всеки от тях се мъчи да седне на 8 стола.

65

Анонимен

преди 6 години

"Военната надпревара с Китай и Русия - приоритет 1 за САЩ"Мъдрите хора са казали следното: От два стола- на земята. САЩ в момента се опитва с един дирник да седне на два стола едновременно.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Блажени са вярващите в сказки и балалайки.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41: Стъпили на Луната?! Алоо, Земята вика лудите...

62

Анонимен

преди 6 години

Русия разполага с високи технологии и интелектуален човешки потенциал които и позволяват с 10 пъти по-малък военен бюджет от САЩ да постигне военно превъзходство.

61

Burzum

преди 6 години

Южнокитайско море беше до Америка ,мисля?

60

Анонимен

преди 6 години

Русия е мижава работа, но виж Китай възмъжава с всеки изминат ден.

59

Ястреб Говедарлията

преди 6 години

Накрая от *** приоритети да не стане играчка-плачка или самоубил се при самозащита с оръжието за самоотбрана. Тя говедарската идиотия е безгранична.

58

Анонимен

преди 6 години

В документа се посочва още, че международните съюзи ще са изключително важни за американската армия. Но макар тя да е най-оборудваната и добре снабдена, ще има нужда от споделяне на бремето на разходите за отбрана. Матис каза, че САЩ ще подсилват традициноинте си съюзи, докато изграждат нови партньорства и изслушват идеи на другите държави. "Искаме да ни убедят, осъзнавайки, че не всички добри идеи идват от страната с най-много самолетоносачи в света", добави той.

57

Анонимен

преди 6 години

Тази стратегия представлява фундаментален поврат, с която заявяваме "Вижта, трябва в известен смисъл да се завърнем към основните елементи за потенциална война и фокусът на тази стратегия ще е върху приоритизирането при подготовката за война, в частност - война между големи сили."

56

Мигел де Сервантес

преди 6 години

"Военната надпревара с Китай и Русия - приоритет 1 за САЩ"Мдаааа, а както знаем приоритет на Дон Кихот беше борбата с вятърните мелници. Или казано другояче -всеки луд с номера си.

55

Анонимен

преди 6 години

Русия анексира Кримския полуостров и се намеси военно в Сирия в подкрепа на Башар ал Асад, но е и с ограничени икономически ресурси, каза още Колби. Китай, от друга страна, е описан като икономически и военни въздигаща се сила. Пекин започна стигаща далеч военна модернизация, която - по думите на Колби - "е в дълбоко противоречие с нашите интереси".

54

Анонимен

преди 6 години

Бюджетът на САЩ за отбрана е насравнимо по-голям от този на Русия или Китай. За новата фискална година президентът Тръмп поиска с 10% повече, или близо 600 млрд. долара, докато китайските отбранителни разходи се изчисляват на под 162 млрд. долара, а руските - на 44.6 млрд. долара.

53

####

преди 6 години

Щатите имат голям късмет,че президент на Русия е Путин,а не Жириновски,защото с това въоръжение което има Русия към днешно време,Жириновски вечебда д запалил барбекюто и да пече краварите.

52

Тромпети

преди 6 години

Едно е да се перчиш на Русия,Съвсем друго е да се прчиш на Китай и Русия.Тия съзнават ли колко трагично е положението им?

51

Анонимен

преди 6 години

...или са те минали под дъгата. Сам ще си кажеш.