186

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересуват никакви третополови, но русофилията определено е опасно социално отклонение, което трябва да се лекува принудително в заведения от затворен тип с подсилена охрана.

185

За 190

преди 6 години

В руССия е пълно с педаалиКато започнеш от кобзон и стигнеш до приятелите на *** от круг езеро

184

Анонимен

преди 6 години

Нинова пак се изложи. Не знае, че Ленин легализира еднополовата любов още през 1918, защото сам е бил такъв.

183

Анонимен

преди 6 години

когато съм жена-харесвам мъжекогато съм мъж-харесвам жени

182

Муад Диб

преди 6 години

До Анонимен 172Е, хайде сега. Има и други Пол-ове, като Пол Муад-диб,

181

Ненор Мален

преди 6 години

Айде сега русофилия.Западът ни налага ***.Русия няма нищо общо.

180

Анонимен

преди 6 години

И какво стана само в Русия можеш да мъдеш , нормален човек..

179

Анонимен

преди 6 години

Много ми е смешно когато пусофилите се наричат "нормални" Другари, дълбоко се заблуждавате. Русофилията е наследствено увреждане на мозъка.

178

Анонимен

преди 6 години

Да спретнем Референдум,но и там цик ще изквичи,че 1 глас не достига.Както при Сави гласуваха 2 млн,а трябваше2000001.

177

666

преди 6 години

Еврочиновниците съвсем са изперкали. Полът не е социалнообусловен, а биологично. Хромозомите в нашето ДНК определят кой да е мъж, кой да е жена. Явно, за да станеш еврочиновник трябва да си необразован и с мнооого нисък интелект. Докога ще търпим да ни управляват мушмороци с празни глави?!

176

Анонимен

преди 6 години

Когато една власт започне да да оправдава, било то и Европейската, значи има нещо гнило. В България рабноправието на двата истински пола е уредено още преди 70 години, ако този документ се приеме, няма да подобри закрилата на рисковите групи, най-малкото защото институциите, които трябва да следят за спазването ѝ, ще си останат същите. Но този документ ще развърже ръцете на хормонално и психично болни хора, да се налагат като модел на поведение. Задължително референдум!

175

Анонимен

преди 6 години

В Русия има много гейове, но се крият защото фашистки шпицкоманди ги пребиват брутално.

174

Анонимен

преди 6 години

Замивам за Русия , Защото съм сигурен , че ще го приемат , и никакъв отпор дори няма да има.. Ще подвиете опашки и ще приемете третия пол за децата ви.. Отпор дава младото население , а такова в България няма .. Студентите в София работят в американски фирми , телефонисти и програмисти как ще стане да протестират против третия пол..

173

Анонимен

преди 6 години

Референдум за излизане от евроГейския ***! Нямаме друг избор, ние - НОРМАЛНИТЕ!!!

172

Анонимен

преди 6 години

повече ме интересува бъдещото увеличение на цените и обезценяването на заплатите, влоговете и пенсиите след приемането на еврото

171

До 70 ники

преди 6 години

Това грешка в превода ли е?*Цитат: В дефиницията за пол е посочено, че "пол" означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете.*Това ли е пол, това ли е мъж, жена? Грешка в превода един друг път. А социален пол (gender) няма дефиниция в текста на конвенцията.

170

Анонимен

преди 6 години

Приемете я оФФци,тая "конвенция" и ще видите,какво значи терор!Още в началото ще започнат масови обвинения срещу мъжете,че гледат де що има куцо и сакато,с предна дупка между краката - без съд и присъда,защото "извергите" мъже са виновни по презумпция (домашно насилие срещу жените)!А насилие срещу мъже няма ли?По улиците ще се движат *** полицаи и ще наблюдават,как гледат въобще мъжете!Последните трябва да гледат само в краката си,но това го определя полицията!!!Дупе да ви е яко!

169

Анонимен

преди 6 години

Бягайте в Русия, там ще ви затворят в психиатрията защото само лудите бягат там.

168

Анонимен

преди 6 години

В момента който приемат Инстамбулската конвенция , Това ще началото на края на България ..

167

Анонимен

преди 6 години

Значи...........приемам всички норми,искания,права....... на социалния *** пол само и единствено,когато видя бременност по естествен път или дете създадено по нормален начин зачеване,бременност,раждане плод на тяхната любов!!Ако това не се случи,значи ни налагат щения на социопсихопати и психари!!