73

Анонимен

преди 6 години

До Василев 72Хи-хи-хи..........ти някога ВИЖДАЛ ЛИ СИ ГЛОБУС??? Или да те СВЕТНА на колко часови пояса се РАЗПОЛАГА РУСИЯ??!! Това да не ти е страна до една локва и разстояние докато излезеш от Подуене и влизаш в Бургаския залив?!

72

СатаНАТО

преди 6 години

Изтребител-прЕхващач се казва, стига писахте глупости, неграмотници Не си знаете езика. Също като глупостта имах си аз вместо има си хас...

71

Анонимен

преди 6 години

Кратка справка в Уикипедия показва, че Ту-160 е най-големият свръхзвуков бомардировач, носещ 40т всякакви страховити хиперзвукови и крилати ракети, мини, бомби, включително ядрени,ракети с обсег 5000км. Тъпкан е и с електроника. Далечина на полета 18000км. Освен това е по-бърз от F-16.Най добре хич да не се гъбаркат с него.

70

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

До SpaceXШом казваш Фейк, фейк да бъде ! Хитлер също сметна казаното от Бисмарк за руската мечка, за фейк но ....

69

Анонимен

преди 6 години

До ДедоПрИхванал си ги дедо , прИхванал.Следващият път пак ако ходих там ще ги прЕхванеш.Ако ги прЕхванеш за трети път си тие от глвата.В главата е вече заложено .Нито прИхванато,нито прЕхванато.

68

Анонимен

преди 6 години

До шматкаПродават ги защото са ОБЕЗЛЮДЕНИ. Днешно ГДР е по-развито и богато от всяка друга бивша соц страна - и тогава и днес.

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 60Бедна е баба ти! А колкото до "прехващането"......НЯКЪДЕ ДА ПИШЕ ЧЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА ЛЕТЯТ В ПРОСТОРА? Сами вече си казаха, че никакви "териториални въздушни пространства" руснаците на се нарушавали, тогава за КАКВИ ИНЦИДЕНТИ някои тук се "изхождат"?! Не ви ли е срам вече? Я престанете бе триполови, вече съвсем откачихте........за вас няма ли лечебници? Може и да сте луди, ама няма защо и нас да правите такива!

66

Василев

преди 6 години

Какви са тези рашки бе, ние смятахме да ги гоним от Черноморието, а те наглите чебурашки летят из Северно море!!!???Агент Вини Карстън!ЦРУ!!!

65

Анонимен

преди 6 години

Изтребителят прЕсреща вражеските самолети, прЕсича напададението им, прЕхваща ги.Радарът ги ЗАхваща, насочва изтребителите и те прЕхващат контрола над интрудъра.Представката при- има друг смисъл.Прихващам нещо значи, че нямам пълен контрол - придържам лекичко, прихванал съм го от едната страна, помагам частично.

64

шматка

преди 6 години

До 64Ъхъ така е.В днешното ГДР продават цели села за по 100х евра барабар със селяните.Това е щото са богати

63

шматка

преди 6 години

До 46Те даже летят и над космоса.Особено след една линия

62

SpaceX

преди 6 години

59 И все пак не забравяй Британска общност чийто член е включително Индия . Недей забравя и че Кралицата е Държавен глава на страни като Австралия и Канада , така че не ги подценявай великите британци . Да те излязоха от ЕС , НО САМО ТЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ТОЗИ ЛУКС. Иначе и аз съм немски възпитаник и уважавам много Германия

61

11

преди 6 години

Прихващане е правилно, бе киликандзери!

60

Василев

преди 6 години

Северно море е стратегическо, селяни прости!!!Вижте кои държави имат излаз и граници със Северно море, с кои океани и проливи се свързва, какви ресурси има, и ще разберете че руските бомбардировачи, не си правят разходки и не се мотаят, като българските дипломатически совалки из Брюксел, очакващи подаяния от еврофондсовете!!!Агент Ръсел Бронсън!ЦРУ!!!

59

Дедо

преди 6 години

До 62Нищо не разбрах.Аз сега прЕхванал ли съм или прИхванал буби

58

Анонимен

преди 6 години

61, днешно ГДР има по-високи заплати от Италия. Днешно ГДР настига стандартите на ФРГ. Бавно, но сигурно. Немците имат лек за всичко. Защото са немци.

57

11

преди 6 години

Не се разбира с айфоните ли ги прИхванаха. И за кво ги хванаха?

56

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрехващане е правилно с Е.....................И тази дума е правилна но в случая не.Самолет се прИхваща.Болест също,както си казалАма дяволите те хващат.А прЕхващане с "е" е когато си хванал нещо,както някой по долу писа, и после можеш да го прЕхванеш.Идва от хванато още веднъж.

55

Анонимен

преди 6 години

Абе те комунистите и на Германия и намериха цаката. 45 г. комунизъм в ГДР и там стана глад и мизерия. И сега десетилетия по-късно, въпреки налятите от Западна Германия стотици милиарди евро в Източните провинции все още стандарта е на половина на Западно Германският. Където минат комунистите трева не расте.

54

Анонимен

преди 6 години

Раша е бедна, но откъм изкуство, култура, спорт и военно дело са на световно равнище.