13

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим за фалшивите класация, които поставят фалшивия НБУ преди много по-добри университети.

12

annybody

преди 6 години

До за СУКои са тези университет - моля Ви да ми подскажете, напролет детето ми е абитуриент.

11

Анонимен

преди 6 години

ПУ е много добър университет, завършил съм ПУ и не мисля, че отстъпвам по знания на завършилите прехваления СУ.СУ лежи на стара слава.Колко пъти да ви го повтарям?Като знам какви хора завършиха СУ................голяма трагедия.

10

Анонимен

преди 6 години

Добрите университети ще ги познаете по трудността на магистърските програми .. В Пловдивския университет магистърските програми са все едно на ниво втора бакалавърска .. техникумско ниво.. Вижте им програмите и на ФМИ и на Физическия Пловдив. да се смееш ли да плачеш ли , има слабо токови хора дека си мислят че са завършили магистърска степен..

9

Владимир Йосифов

преди 6 години

Ехо!А, къде ще бъде Професионалната гимназия по облекло ????Тях куячита ги яли ?Какъв е коментара на кмета на Район Лозенец ??????

8

Анонимен

преди 6 години

Тия рейтинги и класации на университетите в България са пълна пародия, там зависи кой университет колко силно лоби има в Националната агенцията за оценка и акредитация (НАОА).

7

Анонимен

преди 6 години

СУ лежи на стара слава.Колко пъти да ви го казвам?СУ има голяма конкуренция, но конкуренцията е полезно нещо, тя е в основата на капитализма , нали?Пловдивският университет между другото си е много добър университет, в ПУ математическият, физическият и химическият факултет са на много добро ниво.

6

Анонимен

преди 6 години

Като чуя, че нещо е приоритет, лошо ми става. Сегашните управляващи вече 8 г са на власт, трети мандат и все повтарят, че магистрала Хемус им е приоритет. А магистрала няма... Представям си ако не беше приоритет...

5

Анонимен

преди 6 години

СУ е добър защото остана консервативен .. В ПУ Физическия факултет - специалност инж.физика - математиката е намалена до критично ниво и са вкарани разни социологии , икономики и психологии в учебния план , с цел да превъзпитават студентите да ги правят гейове.. В СУ във Физическия няма никаква икономика и социология..

4

Анонимен

преди 6 години

Отново 10 милиона за кражби (от строителни дейности) и безсмислени информационни системи. Университетът е затънал в бюрокрация, мошеничество (неплащане на сметки) и псевдодейност (от която падат милиони за чиновниците)

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимени Да питаш при Станишев , СУ и БАН имаха бюджет с 20мл. повече после дойде Дянков намали бюджетите и от 2009г. Бюджетите не са мърдали нагоре само надолу

2

за СУ

преди 6 години

СУ лежи на стара слава.В България има поне 10 университета, по-добри от прехваления СУ.

1

Анонимен

преди 6 години

А да попитам когато Сергей Станишев беше премиер, колко милиона получиха университетите и БАН ?