25

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Ген. Решетников започва ударно новата година... - кой е следващият...

24

Анонимен

преди 6 години

Цецкооооу, усилваха охраната брат, най ти си наред. То, че няма да ти помогне, няма, но поне у дома ще си малко по-спокоен. Нещо ви подкараха недоволните, никакви Нагли не са зад убийството. Много народ смазахте, на много иззехте бизнесите, много унизихте, много пробудихте да ви плащат за да работят стигна до предела. От тук започва рестото. Ще плачете за спокойните години през които крадяхте на Спикойствие. Те свършиха. Ще има още наказани. Дано си ти или Бобчо, да отдъхне от вас България.

23

Питащ

преди 6 години

Всеизвестно е, че Цецито върши мръсната работа в партията. / Я кашони с бюлетини да пренесе, я друго .... /Та се питам, да не е почнал " заздравяване " на редиците?

22

Анонимен

преди 6 години

Браво Цецо мачкай комонистите, народа е с вас, ето виждате бсп извърши 2 убийства в последните дни вече минаха границата трябва да се забрани бсп. Само Герб ще спаси България народа е с вас!!!

21

Анонимен

преди 6 години

Корнелия ще ви унищожи не защото е подкупна, а защото вие създавате предпоставки за това. Защото не работите за народа, а за вас .

20

Анонимен

преди 6 години

притеснения бяха по отношение на "Наглите", когато излезе, че той е подпомогнал разследването"............а защо ИЗЛЕЗЕ ? нали на свидетелите и помагащите винаги се обещава анонимност? човек да се страхува да позвъни на МВР !

19

****

преди 6 години

До-20:Ами извода сам си го направи,от твойта гледна точка.

18

Анонимен

преди 6 години

Ехаааа, герберчетата крадливи са напълнили *** в Търново, защото пред най-крадливите е сложена охрана пред домовете им!!! Треперят сега, като мишоци се шмугват тук и там. Шубето расте. Като крадоха и заиграваха с поръчките беше гот. Като прибираха парите също. А сега, да връщат ли или се крият? Труден въпрос. Станали богати от далавери, но ги грози куршума. Ако бяха останали нормални, щяха да си пият бирата спокойно. Няма безкрайно щастие! За герберугите май приключи.

17

Истината

преди 6 години

Винаги има една версия за парлама за пред простолюдието.Истината обикновено никога не излиза наяве, защото е твърде неудобна за властимащите.

16

Анонимен

преди 6 години

До ****Изводът какъв е ?

15

****

преди 6 години

Най много полицаи на глава от населението,а най неспособна да защити своите граждани,тогава за каква държавност можем да говорим,щом няма сигурност ?

14

Анонимен

преди 6 години

До ВъпросИмат милиарди за охрана не ги бърка.

13

Анонимен

преди 6 години

Какво прави лидер на ПП в НС със криминален елемент?

12

Анонимен

преди 6 години

Колко удобно баш със спусната версия.

11

Анонимен

преди 6 години

Какво да каже Цвъко, като е бил на хранилка при Пешо. Пешо не бил член на ГЕРБ, ни давал мило и драго за любимата партия. Що ли? Защото Пешо е получавал тлъсти поръчки от гробарите, от тях е заделял колкото му кажат. Във всеки един град управляван от ГЕРБ има по 2-3 Суджука. Те си дават нагоре отчисления на Любимия Вожд, а той дава на тези които прецени. На най-верните и послушните. А Герберастията вече е се е самозабравила, опиянена от власт и пари. Кой знае с какво е подразнил Рапона и чао.

10

Анонимен

преди 6 години

ЦВЪК ЦВЪК-МУТРО ГЕРБАВА,ДАНО СЛЕДВАЩИЯ СЛЕД ПЕТЪР ХРИСТОВ ДА СИ ТИ ,ЗАЩОТО МНОГО ЛОШО ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

9

Въпрос

преди 6 години

А Боко Тиквата и Цецо Ухото притесняват ли се.......когато паднат от власт?

8

Анонимен

преди 6 години

Ха ха след убийството на Пешо айряна МВР шефовете разпоредиха да бъде отделена полицейска охрана пред домовете на видни ГЕРБерясали бизнесмени и калинки .....Голям кеф е да гледа човек сега в какъв кошмар и шубе ще живеят отсега нататък ГЕРБавите ***.

7

Питам

преди 6 години

Как стана така че когато Цветанов беши министър на МВР магистралните и други бандити бяха изловени за няколко месеца? Другите се изпокриха в миша дупка и едва сега се показват отново.Някой от БСП да обясни.

6

Анонимен

преди 6 години

Ами ако този 'бизнесмен' е бил конкуренция на Кумгейт какво правим тогава?