508

nina

преди 6 години

#539 sidОт това,което прочетох за този Росен до тук,както и от това,което съм чела и гледала като документални филми за психопати и серийни убийци,не смятам че масовото убийство е станало от любов-но от омраза,гняв,злоба,накърнена гордост,самолюбие.Може да не е планирал убийството,но е имало скандал мъжду него и жената и мъжа й,който е ескалирал.Можем само да гадаем как точно е станало.

507

Dur ace

преди 6 години

Iskate ili ne...Armiata i policiata sa s svejo izprani s svetena voda znamena....mirishe na tamian... predstoi prane i aromatizirane na znamenata v sadebnata systema...

506

Анонимен

преди 6 години

Неделчо Юнаков ВИЖТЕ ГО НА СНИМКАТА И МИ КАЖЕТЕ ЧЕ ТОВА Е ЛИЦЕ НА ЧЕСТЕН БИЗНЕСМЕН.И естествено с изрядни документи ,но това не доказва че не може или да са замесени проверяващите или че самата схема така е изпипана да не се забележи с едно преглеждане. Наскоро не застреляха ли един НАП служител ? ТЕ НАЛИ ПРОВЕРЯВАТ ТАКИВА ДЕЙНОСТИ С ДДС? Какви фирми и сделки Юнаков е правил и за кого ги е менажирал. Вярно е твърдението че може би е мислел че нямада го нападнат с цялото семейство

505

anonimen

преди 6 години

kolko mnogo ubiystva ve4e ot 4akara v xaskovsko ta do Rosen pardon samoubiistva.

504

Анонимен

преди 6 години

Четете само в АфераСКАНДАЛНА ВЕРСИЯ ПУСНАХА В КОМЕНТАР В МЕДИИТЕ: ИСТИНАТА ЗА УБИЙСТВОТО. УБИЕЦЪТ Е СИН НА МЕСТЕН ГОЛЕМЕЦ

503

Да

преди 6 години

Оставка на всички отговорни в Прокуратурата и МВР !!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВОЕННА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ НАМЕСИ !

502

Анонимен

преди 6 години

Ако се поразровят малко сигурно и писмо с пълни самопризнания ще намерят.

501

Анонимен

преди 6 години

Росен Ангелов,няма абсолютно никакъв мотив да избива цяло семейство и да се самоубива при положение че 8г. си е живял не обезпокояван и не издирван от никого.

500

как

преди 6 години

Кети се е изплъзнала и е избягала с джипа , УБИЙЦИТЕ Я НАСТИГАТ И РАЗБИВАТ СТЪКЛОТО НА ВРАТАТА , ЗА ДА Я ИЗВАДЯТ И СЛЕД ТОВА Я ВЛАЧАТ ДО РЕЗЕРВОАРА .......

499

Анонимен

преди 6 години

И ся ко праим? Няма кой да тръсим ,за това приключваме рече родната полиция! Ха хах аха

498

анонимен

преди 6 години

В този случай, нищо не се връзва! Жесток убиец се самоубива! Няма такова нещо! Педофил влюбен в 44-годишна жена! Абсурд! Полицията много бързо си "свърши работата"!

497

sid

преди 6 години

До НинаУбийства на цели фамилии досега е нямало,но нищо чудно да стане все по -срещано явление.Предполагам,че са големи длъжници и им е бил поставен срок до 31.Събрали са се като са мислели ,че като са заедно нищо няма да им направят.Вероятно убиеца е добре познат на всички ,а дори може и да са няколко човека.Докато си честитят новата година и пукотевицата от гърмежи премине,да са ги очистили.Но да не вкарват смешната любовна история като мотив.

496

отврат

преди 6 години

ОТВРАТИТЕЛНА ДЪРЖАВА , ОТВРАТИТЕЛНА НЕКАДЪРНА ПОЛИЦИЯ . ДОЛНИ ОЛИГАРСИ ......

495

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Развръзка: Росен Ангелов се е самоубил.............понеже батко е твърде зает с преЦедателството.............па и да не се изложи вдруги ден!

494

Анонимен

преди 6 години

ДДС СХЕМИ МАФИЯ ПАРТИИ Фирмата, в която е бил собственик Неделчо, е издала фактури за строително-монтажни дейности на голяма птицеферма в Северна България - скеле, стъргане, грундиране, шпакловка теракота, вътрешна мазилка, гипсова шпакловка, зидария и външна изолация на обекта. След ревизията на получателя на фактурите се изяснило, че са фиктивни, ДДС-то по тях не е признато от НАП, но историята е от 2012 г., а окончателното решение на съда е отпреди 1 г. Проверка на "Монитор" в Търговския регистър обаче показа, че Юнаков е бил собственик на дружество, регистрирано като строителна фирмамъ

493

Анонимен

преди 6 години

Забележете как малко по малко изпълзяваха платените ***, да ни обясняват как полицията ни пази и как ние сме се объркали, че се вкарваме в конспиративни теории. Ама не бе, що. Някакъв убива 6 човека и 1 куче, междувременно намират още 2 трупа в същото населено място, + още 1 на "самоубилия" се убиец и после ние сме били обърканите. Ами то ако разследването беше продължило още 1 седмица колко още трупа щяха да изскочат в Нови Искър? И после ние сме обърканите?! Това държава ли е, извинете?

492

nina

преди 6 години

#528И какво казваш,профи килърите работят по интуиция и очакване..И избират възможно най-добрата ситуация,където жертвата ще бъде обградена със свидетели.Защото сигурно няма 100 други ситуации,където жертвата може да е причакана сама,на безлюдно място и да бъде очистена съвсем тихо и без следи...Логиката ти е желязна,ще знаеш.

491

айде де

преди 6 години

Росен се е самоубил със заглушител, за да не го чуят полицаите, които упорито го търсеха. Което още веднъж доказва каква г*а*д е тоя - вместо случая да се разреши с фанфари още преди 2-3 дни, полицаите като улави претърсваха 25000 вили /25000 ??/в района. Да се самоубиеш ъс заглушител /малокалибрено оръжие със заглушител?/ май е доста некомфортно -цевта става доста по-дълга и трябва да извиеш ръката си по доста неудобен начин, за да се простреляш в главата.

490

@nina

преди 6 години

Почни да мислиш,преди да пишеш, защото не ти се получава. Въпросното семейство не е от средностатистически българи, защото ако ти отидеш в банка да вземеш ипотечен кредит от 100 000лв срещу 0 (НУЛА) декларирана заплата, запор на имуществото и присъда за измами, никога няма да ти дадат кредита. Да не говорим с какво изобщо се е издържало семейството. Професионалния убиец убива както му поръчат. Ако поръчката е за показно убийство, то убийството е показно. Като в случая.

489

nina

преди 6 години

sidДай ми моля те поне един пример на мафиотско убийство в България,където има масово убийство на семейството на жертвата?Можеш ли?