339

Анонимен

преди 6 години

До АнонименГЛЕДАТЕ ТВЪРДЕ МНОГО "СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ" И ГЛУПОСТИТЕ ИМ :DТОВА Е ЕДНО ПРОСТО СЕМЕЙСТВО!!! ОТКЪДЕ ТОВА ПРОСТО СЕМЕЙСТВО ЩЕ ИМА ДРОГА ИЛИ ПАРИ В КЛАДЕНЕЦ, ЧЕ И МАФИЯТА ЩЕ ЗНАЕ ЗА ТЯХ :DЗАСЕГА ВЕЗНИТЕ СА В ПОЛЗА НА РЕВНИВ ЛЮБОВНИК!ЗАЩОТО ИМАМЕ ПЛАНИРАНО УБИЙСТВО!КИЛЪРИТЕ БИХА ПОЛЗВАЛИ ЗАГЛУШИТЕЛИ :D ЕДНО НА 0 ЗА МЕН :D

338

Еди кой си

преди 6 години

Професионалните убийци не убиват деца, те по-скоро ги отвличат.За справка-дъщерята на Брендо, синът на собственика на авто къщата и др.Психарите от своя страна убиват всичко,най-вече деца-Далма убита от лудия си братовчед, момиченцето, което беше убито от някаква съседка и др.

337

Някой

преди 6 години

Да ,дезинформирани сме.И така е винаги.Имам усещането ,че се залавя този престъпник,който е събрал повече гласове.Но стреса в тази работа е нечовешки.Трябва време все пак ,полицията не може всичко да си каже,защото после в съда ще го отчетат като нарушение на правата.Знаете...ЕС...

336

Анонимен

преди 6 години

до 361 И ти чакаш на следствието да разреши това убийство?Както намериха за изкупителна жертва Лазар Колев викаш? ***!

335

nina

преди 6 години

До Анонимен 360Хайде да си прочетеш дефиницията за психопат и пак да говорим?

334

до децата с версиите

преди 6 години

Хиляди версии могат да се стъкмят :Пример: Търсели са нещо, жената е отишла с един да го даде, там нещо се обърква,тя решава да бяга и я убива. Като е станало ясно, че няма път назад, се връща в къщата и убиват всички останали свидетели. Защо трябва да е луд ревнивец? Само полицията знае кой къде е убиван - има кръвни експертизи, час на смърт, мобилни извадки - да изчакаме, този случай трудно ще го заметат- много е важно да се разреши и то бързо

333

Анонимен

преди 6 години

скъпа nina , жените психопати са над 50% от жените над 30 годишна възраст и ти си един отличен пример , просто поради некадърност няма как да направят големи бели (директно , иначе коствено забърквате големи каши) .Психопатията не е психично заболяване , а състояние .

332

Анонимен

преди 6 години

до 355Ми едва ли ще стреля у теб, ако си сред много хора.Шегата настрана..тоя никога няма да се появи пред хората, защото чака само да го приклещят някъде и да се самоубие. Дотук беше психоипата. Въпрос на време е кога ще го сгащят.

331

Анонимен

преди 6 години

до 356 Що за идиотсско заключение? Ако са били двама убийците единия не може да влезе в другата стая на втория етаж, докато първия ги разстрелва на първия етаж?

330

Някой

преди 6 години

И парите са взети от кладенеца.

329

Анонимен

преди 6 години

ВЕРСИЯТА С КИЛЪРИТЕ НЯМА КАК ДА МИНЕ АКО СА УБИТИ В РАЗЛИЧНИ ПОМЕЩЕНИЯ НА КЪЩАТА!!!СЪСЕДА КОЙТО Е НАМЕРИЛ ТРУПОВЕТЕ САМО НА НЕГО МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА НЕКАКЪВ ПЕНСИОНЕР БЕШЕ!!АКО СА УБИТИ В РАЗЛИЧНИ ПОМЕЩЕНИЯ ЗНАЧИ СА УБИТИ ОТ ХАХАВОТЕЛА НА СНИМКАТА!!!АКО СА УБИТИ НА ЕДНО МЯСТО ЗНАЧИ Е ИМАЛО ЗАЛОЖНИЧЕСКА СИТУАЦИЯ И ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБСЪДИ ВЕРСИЯТА С КИЛЪРИ -=

328

Анонимен

преди 6 години

Има и друго - тоя зам. шеф на СДВР-то какви са тея инструкции...ако го видите отдалечете се на безопасно разстояние...бил опасен...дали ще има време за отдалечаване ако някой от нас наистина вземе, че го засече този каиш и тоя се усети, че е разпознат? Как мислите?

327

hypocritical bastard

преди 6 години

346 - флоберовият патрон определено има заряд , просто не се възпламенява чрез капсула . За останалото си прав , не е обвързан с калибъра .22 LR , който е най-често срещания тип

326

Някой

преди 6 години

Наемен килър,зависи откъде-я си спомнете лелята която нае приятеля на дъщеря си и му даде някакви 2000 да затрие племенницата-Варненско.Професионалистите -сте прави-работят за много пари и не се бият с жертвите и пестят муниции.Тва е "елате да земем едни пари"-и страха е голям-станало е мазало.Имам познати-влизат крадци да крадат в апартамента им и единия от страх *** на купчини по стаите.Приятеля вика- отмъщение,толкоз ***...Милицията вика-не бе човек, голям страх,до насиране.Язък за децата.

325

до 349

преди 6 години

Най-вероятно първоначално не са смятали да се стига до убийство, нещата са се объркали .. това с ревнивеца е за 80-то процента българи

324

nina

преди 6 години

До SnowРабира се,има и жени психопати,но те са много по -малко сравнение с мъжете.Мисля че случаите на зарязани мъже,които не могат да приемат отказ и преследват и убиват бившата си жена/приятелка са много повече от обратното.Дори и тук,в Дания,където живея миналата година имаше подобен случай-мъж прегази бившата си жена и новият й мъж с колата си пред очите на дъщеря си,която е отишъл да види.А жената е била бременна от новия си мъж.

323

Анонимен

преди 6 години

до 349 Много ясно че е личен мотив. Мафии намесиха..то не баха албански, руски..амджикистански. Авеее, смешнициии мафията не се занимава с невинни хора, а директно очистват дадения виновник.

322

Пет

преди 6 години

До Анонимен 340...Какво е това- Млъкни ***? ...Ти си ***!! *** ще викаш на майка си! Защото не ме познаваш.И ти ли си от пре.въртелите и оско.телите....герой от компютърните игри? Лягай си вече.

321

Анонимен

преди 6 години

до 346 Ти глиган и с Макаров не можеш да убиеш даже от 5 метра. Хората ти го казаха..пистолета е 22-ри калибър и събира 12 патрона в пълнител. Кое не разбра?

320

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178Флобероф патрон не означава .22 калибър. Флоберов патрон е патрон, в който няма барут, а за метателен заряд се използва само заряда на възпламенителя. .22 не може да убие глиган и от 30 метра.