53

Анонимен

преди 6 години

На всички е ясно , че любовницата на Радев сега уж му била жена ще използва този мандат да обикаля света с държавни пари и да се прави на интересна . Как е облечена е без значение , от голямо значение как се харчат държавни пари за концерт .

52

Папаригуту

преди 6 години

Тука във Комбайна на на на

51

Анонимен

преди 6 години

Според мен роклята не е подходяща за това събитие, както и че не й стои добре на Десито.

50

Анонимен

преди 6 години

на нея или на него напарвили б.у.каке?

49

Гого

преди 6 години

Десислава , не съм моден корифей , но постарайте се над визията си и помислете за височината на обувките , за дз се извисявате излишно.Апропо , не е задължително човек да е красив , но харизматичен -да.

48

Жокер

преди 6 години

До KromЩе се съглася с теб ако ми направиш разлика между "консервативен концерт" и "либерален концерт"

47

Анонимен

преди 6 години

Това малко като онази свежа рокля на цветенца на Захариева, където останалите участници в събитието бяха костюмирани като за погребален обред.

46

Я някой да ми каже

преди 6 години

Ако тази фльорца има име в публичното пространство, което е постигнато от това, че е "първа дама", а като такава се подвизава де факто от избора на българският народ, тогава не би ли следвало парите от рекламата, която прави в своя публичен профил като първа дама, които е получила на мутренската модна къща Nevena да бъдат дарени на държавата, а не да ги опосква както си знае. Олигарси мръсни!

45

До Анонимен 29

преди 6 години

Тя се съпруга на Р.Р. два месеца преди да стъпи в длъжност.

44

Плевеллиев

преди 6 години

До Анонимен 41Анонимен, направи ме президент пак и ще ти правя смешки 5 години! Много ще си доволен! И никъде няма да ходя! Ще си пазя на сино-птичката "птичката"

43

Ха!

преди 6 години

Роклята прилича на розов пеньоар. А ако бъдем малко по-снизходителни - на розов сукман.

42

Krom

преди 6 години

До Жокер - без съмнение е така. Нека обаче да повторим - това е Виенската Филхармония и Новогодишния и концерт. Място където всичко е консервативно та консервативно. Виж японците - строги костюми и фракове. Инак би следвало да очакваме музикантите с вталени къси сака и маратонки. Дали е така? Много се съмнявам. Чара на това събитие е точно в консервативното му но и празнично излъчване. Та така. Новите линии си имат място, но то не е точно там. А пък и не и отива някак, по лично мое мнение.

41

ееее

преди 6 години

Тая "просто Невена" е виновна!

40

Анонимен

преди 6 години

И това става в момент когато др. Радев говори за корупция. Тъжна картинка . Това Деси похарчи стотици хиляди лв. за рокли , самолети и командировки . Да ама тези пари са събирани от данъците на бедния народ . Това какво е все още Президент по погрешка .

39

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Апять двойка... - Решетников...

38

тъжна гледка

преди 6 години

тази женица каквото и да облече все и стои супер гадно. дали е от липса на вкус или е от липса на красота не знам.

37

65

преди 6 години

Симпатична ,но неприятно излъчванеИ е много едра за жена.Да вземе с дрехите визуално поне да се смали

36

Krom

преди 6 години

До Анонимен 30 - Матросов, да!? Тъй? Не се напрягай човече. Ще се изсипеш. Просто виж очевидното. Жената не е уцелила нито цвета, нито стила за събитието. Това показва или слаб ПР консултант, или нежелание да го слушаш. Този концерт е тържествен такъв. Очакват се скучни и скъпи тоалети, като за такъв повод. Това се опитваме да кажем. И ако друго не, влез в галерията и поогледай - колко други такива екзистенциални картини видя? Хайде, отпусни малко. Не е нужно да се мяташ така.

35

Анонимен

преди 6 години

Normalna roklia, imame kusmet, che ne e po pyjama.

34

Жокер

преди 6 години

То вярно, че всеки си има право на мнение, но да коментирате модни тенденции без да имате понятие от такива, си е направо да чоплите взривно устройство което виждате в последния момент. Радева не си шие роклите в махленската шивачница. Поне на това разчитайте като гаранция за адекватност на модните линии.