81

Анонимен

преди 6 години

Ким видя какво стана в Либия и Сирия.Или се демократизирате, или ви пускаме бомби................така действат САЩ, Англия и Франция..........както убиха Кадафи като куче, зашото искаше да избяга от долара.Ким си научи урока...............той не е като тъпите араби!!!

80

Анонимен

преди 6 години

Прасчо САЩ съсипаха СССР без ядрено оръжие...

79

Жо

преди 6 години

В ТОЗИ сайт е пълно с ***, които мечтаят за ядрена война. Те дори не предполагат, какви ще са последиците за цялата планета.

78

Анонимен

преди 6 години

До AКато е такъв ***, защо в Южна Корея, Япония и Щатите не се заливат от смях.

77

Анонимен

преди 6 години

Еее,а ние па имаме изтребители на брикет!

76

Анонимен

преди 6 години

Така да ми е писнало от коми празни приказки...

75

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Това, че Ким Чен Ун, смекчи, тона към ЮК е много обнадежаващо! Един народ разделен на две, както беше с източна и западна Германия. И нека прашат гаргите с ядрените си оръжия!

74

Анонимен

преди 6 години

Гуси щял да натиска копченца - смях в залата. Цял свят му се диви на тъпотията и себелюбието, само той не може да осъзнае колко е жалък. Прилича на болонка дето джафка срещу някой доберман.

73

Анонимен

преди 6 години

Ми те и САЩ имат бе прасчо... имат още от преди да си се родил. Ко прайм ся?

72

Анонимен

преди 6 години

Никой не бяга в СК, защото после няма връщане назад.И веднага започваш "диета" по една купичка ориз на ден.Ако се засмееш не когато трябва и отиваш в концлагер.Страхът е голям.Гледах в ютуб един руски документален филм на руска журналистка в КНДР. Честно тази, която беше гид на журналистката севернокорейка беше толкова изкуствена в поведението си, че отдолу в коментарите всички рускаци и се подиграваха. Просто им личи че няма свобода. Оная така разпалено и разтреперано хвалеше "вожда".

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75А на СК къде са и традициите в ракетостроенето?в Масква

70

Анонимен

преди 6 години

До A"Този Ким е голям ***. Но не знам защо всички му се връзват."Сигурно му се връзват, щото имат разузнаване. А това, което им казва разузнаването, ги лишава от чувство за хумор и не могат да оценят колко голям *** е този Ким...

69

ядрена ракета

преди 6 години

Доставка - франко вратата на получателя.

68

Анонимен

преди 6 години

Сталин е бил откровен антихрист.Религиозен бил... коя религия? Сатанизма?Бил е терорист, убиец.Най-големият антихрист в световната история.Най-големият терор спрямо християните е бил 1937-38 г. точно при Сталин, избити са милиони.Разрушени са много църкви, други са затворени.През 1925 г. е отровен св. патриарх Тихон, който анатемосва комунистите през 1918 г.След убийството на светеца е унищожена е МП, и е превърната в служебна "църква" на болшевиките. Всички в МП са вече агенти на ЧК.

67

Анонимен

преди 6 години

78, в САЩ има резервати за ХОРА, в САЩ до средата на 20 век горяха живи хора заради цвета на кожата им. В САЩ се поущрява деградацията и жаждата за печалба на всяка цена. САЩ е единствената страна използвала ядрено оръжие над цивилно население. ДВА ПЪТИ. Нормалните хора го наричат ТЕРОРИЗЪМ. САЩ са страната водила най-много войни в рамките на 2 века. Всичко това нима не е сатанизъм? КНДР бледнее в сравнение с големия сатана САЩ.

66

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 76 Комунизма е болестта на 20-ти век.Съсипа Русия , България и половината свят.Доборото е ,че умря през 21-ви век.

65

Анонимен

преди 6 години

Сталин е бил дълбоко религиозен, това му е образованието, учил е теология. При комунизма в СССР църквата винаги е била на почит и финансирана от държавата, но не е била допускана във властта, сега на запад дори кръстове забраняват на публични места.

64

Дядо ви

преди 6 години

До АнонименАко си пиете лекарствата редовно, няма да имате проблеми.

63

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен70 Много се съмнявам че японците вземат големи заплати.Те повече от 25г. са в рецесия и не могат да се управят.А някога имаха намерение да стигнат икономиката на САЩ.

62

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът е зло в същността си, защото е чист сатанизъм.В СК е забранено да се внася Библия и да се разпространява.Християнството е строго забранено.