149

Анонимен

преди 6 години

Какво е нормално определя мнозинството, а в софийско вероятно много неща не са нормални за вас.

148

Анонимен

преди 6 години

Селяните първо се научете да казвате "моля", "благодаря" и "ако обичате". Четете Бай ***, за да видите какво означава селянин. Няма значение от коя част на България сте, всичко си зависи от вас!

147

Анонимен

преди 6 години

да се въведе качествено КПП на Владая и перничани обратно с голфовете

146

Истината

преди 6 години

Пак имитация на дейност против замърсяването. Нито дума как ще страт замърсяването от използването на твърдо гориов, което е огромният замърсител в София и не само в София. Примерно в този квартал в София, където хората измериха 1600 мкг/м3 фини прахови частици, най-малко 1550 мкг бяха заради твърдото гориво, вкл. гуми, пластмаси и т.н. , около 30 мкг/м3 заради мръсните улици и тротоари и около 15 мкг/м3 заради колите, които Фандъкова иска да спира, за да станело по-чисто, т.е. фандъковщина

145

1

преди 6 години

До АнонименНормално е да се каже "наричаме", но нали сте столичани може и да "викате"!

144

Анонимен

преди 6 години

Боко-тиквата да е докарал нещо до край???НЕееее!Така ще е и тази.Няма смисъл да се палите.Оправлението на Боко е само "празни приказки" и НИЩО ДРУГО.

143

1

преди 6 години

До АнонименТака е, те са от София, нищо че краката им миришат на свински ***.

142

Анонимен

преди 6 години

Хитри шопи? И къде сме хитреели, на нивата ли. Стига глупости, били сме развити още по турско време, а след освобождението си изкпувуваме собствените земи на търгове и правим кооперативи и така чак до идването на комунизма. Приветсвали сме Александър Батенберг, Цар Фердинанд и Цар Борис III, и те нас са ни обичали. Попили сме западна култура от тях, не сме се дърпали, напротив - стараели сме се да се развиваме в тази посока. Нормално е ние на вас да ви викаме селяни.

141

Анонимен

преди 6 години

До Бобчо 143Ти предполагам си от селата.В София 10-15% от колите няма да минат теста.Това не ти е автопарка на село Чурка..........!!

140

Анонимен

преди 6 години

Проблема е че преди 100 години са направили това кално шопско село.населено с брадясали хитри шопи облечени в *** антерии,столица на българия!

139

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 125Ти не си никакъв кореняк Софиянец , а червен суджук , който плюе по най добрия кмет на София . Кореняк Софиянец не псува като каруцар .

138

Анонимен

преди 6 години

До 140Никой не е казал че са селяци ЗАЩОТО са от София а не от село ПуфДИФ.

137

Бобчо

преди 6 години

За пореден път го пиша - гореописаното започне ли да се прилага, бай ви Бойко се гласи да хвърли ръкавицата за трети път. Защото автопарка на 90% няма да издържи теста и тия хора като слязат от колите, познайте къде първо ще отидат пеша....

136

Анонимен

преди 6 години

До БПФ 124Кой е този квартал в София с 23 пъти над нормата бе амуджа?!Защото следя постоянно данните за замърсеността и такова замърсяване НИКОГА не е имало.Това е равно на 1150мкг/м3 и значи всички да сте ИЗМРЕЛИ до сега.

135

Анонимен

преди 6 години

И печките и автомобилите замърсчват. Това са различни места. По празниците големите булеварди бяха празни, около тях се дишаше далеч по-лесно

134

1

преди 6 години

До АнонименТо и в Пловдив виждам коли с регистрация С, СА но някой да е казал че са селяци?

133

Анонимен

преди 6 години

Тези още ли не разбраха че не автомобилите замърсяват а печките на твърдо гориво? Отидете в кварталите в които има къщи и погледнете каква мъгла се стеле от пушещите комини! Тези квартали са в полите на Витоша Стара планина и в самата София. За да се изчисти въздуха трябва да се намали цената на тока за да може хората да започнат да се отопляват с климатици и ел печки. Не усещате ли че селските тарикатчета у парламата ни върнаха в каменната ера?

132

Анонимен

преди 6 години

КАТ спира "дедовия".Тая "дъвка" я дъвчат от месеци и НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА.Така и ще бъде занапред.Идват селяците с изпърдените си трошки в София и тровят всички.PB,PK,Y,B, CO,........диваци обозначени с цялата азбука прииждат на тумбис димящи кюмбета на 4 колела (нов внос на 10-15г).Тая *** няма спиране.

131

1

преди 6 години

До азАми ако си купя жигулка, какъв стикер ще и лепят?

130

Englishman in BG

преди 6 години

Освен това ежегодно трябва да си проверявате и сертифицирате вашия комин, клирънсът и огнеупорните подови настилки около печката се сертифицират ежегодно, ако горепосоченото не е направено, вашата застраховка за дома е невалидна, ако вашата застраховка е невалидна, вие сте в неизпълнение на вашата ипотека и банката ще Ви изпрати писмо, изискващо пълен баланс или репоссия в рамките на 31 дни!