199

Анонимен

преди 6 години

Радвам се че се освободихме от вековното турско руско владичество което ни спираше да се развиваме и ни ограбваше поголовно

198

Боби

преди 6 години

До Анонимен 231Гледал ли си ПЪЛНОТО ВИДЕО? потърси това в тубето и ще разбереш цялата история"Арбат, Шекспир и мальчик: что осталось за кадром"

197

Анонимен

преди 6 години

До до 234500 години българите са съхранили вяра , език и традиции. До преди т.нар. 'освободителна' руско турско война, в рамките на едни 300 години Русия и Турция водят 13 войни. Та, не сме оцелели като народ и нация благодарение на руснаците. Съединението се случва ВЪПРЕКИ руснаците. 45 години съветско робство успяха да промият мозъка на 10% от българите но и това ще мине.България е надживяла 2 империи, ще надживее и Мордор/а.к.а. Рашка/

196

до 234

преди 6 години

Вие български кога научихте? Малко е останало от езика на азиатските катунари мародерствали Балканския полуостров. Де го намери тоз БЪЛГАРСКИ език? Тангра ли ти го подшушна.

195

Анонимен

преди 6 години

До Боби:)))))))) Фактите :1. Детето не е просело 2. Полицаи арестуват брутално малолетен руснак3. Доведената майка на детето не може, детегледачка може ?! Странно, в закона се упоменава изрично пълнолетен придружител без уточнение на роднински връзки... но .. наш Боби, скопен в мозъка, е на друго мнение. Истински рашист.нацист е Боби. Ще си счупи краката да оправдава полицейско насилие над малолетни па били те е руски малолелтни.

194

Русофил от САЩ

преди 6 години

Българския русофоб трябва да стане основоположник на нова скала на страха в световен мащаб. Така демосричащата интелегенция в РъБъ ще може да получи признание и някоя гривна. А сега, за Украина-творението на Ленин, *** и Хабсбургите препоръчвам Анатоли Шарий или sharij.net. За "китайски" Сибир намерете карти на света от 1850. Хубаво ги разгледайте! Явно мизерията в РъБъ се дължи на тия, които ги е страх от Русия. Горд съм да не живея в РъБъ.

193

Анонимен

преди 6 години

До ****С няколко думи (според Путин) :))))Кирилицата идвала от византийците но от македонските земи. При това от Кирил и Методи които са изобретили глаголицата - твърде различна от кирилицата, но кой ти гледа тия детайли в тая путинска жега, а ?Според руски лингвисти, руският език е синтетичен такъ и над 50% от думите му са с руски произход. Нещо повече, окончнието -ов (например) при руснаците е с чист български произход... но ... сигурно византийците са го внесли, знам ли ?! :))))))

192

Анонимен

преди 6 години

От статията прочетох заглавието до съкращението ДВ. По нататък е си е загуба на време.

191

Боби

преди 6 години

До Анонимен 229Да това което казваш е ВЯРНО жената е живеела с Бащата на съпружески начала, но това ЮРИДИЧЕСКИ не я прави РОДИТЕЛ/НАСТОЙНИК и да само Родител/Настойник/Близък Роднина(разбирай Дядо/Баба) или наета детегледачка имат право да извеждат дететоДетето предишния ден е имало проблеми на друго място в Москва но тогава не е имало раница със себе си за Просия/Милостиня - А ТОВА Е ПОДСЪДНО и съответно патрула просто го е изгледал подозрително и е продължилНО въпросния ден е събирал пари

190

Анонимен

преди 6 години

Ако си направите труда да гледате видеото, ще видите как детето е изпаднало в шок, крещи, плаче но въпреки това полицаите го влачат към патрулката.Да приемем за удобство, че детето е просело.Цивилизованият подход е полицаите да направят забележка и да поискат придружителя на детето да го прибере у дома. Но .. къде ти ти цивилизованост при руските нацисти ?!

189

****

преди 6 години

До-217:Щом като се биеш в гърдите,че сме дали език и азбука на Русия,опиши с няколко думи,как са принесени там,и коя година става това?

188

Анонимен

преди 6 години

До Бобидетето е било с придружител и то с жената с която бащата живее на съпружески начала. Само не ми казвай, че дете може да бъде разхождано в парка само с родителите си. Детето е рецитирало Хамлет и не е просело.Полицията в Рашка арестува малолелтни което само по себе си е уникално.Но ... това е Рашка. Скапана тоталитарна държавичка в която полицията се занимава единствено и само с насилие (физическо и психическо) над деца !!!!Пфу !

187

анонимен

преди 6 години

русия носи страх а сащ щастие и рози аз искам мир и разчитам на гн путин за товагоспод здраве и нерви да му дава да спре това зло което е налазало света и не оставяхората да живеят в мир

186

Боби

преди 6 години

До Анонимен 222 223 224Стига с това дете арестувано защото е рецитирало ШекспирФакти1. С него не е имало легален родител/настойник а момчето е НЕПЪЛНОЛЕТНО(С него е била Приятелката на Бащата но без официално да са я наели за детегледачка и въпросната особа е вдигнала скандал на Полицаите)2. Сложило си е отворена раница където да му хвърлят хората Милостиня/Просия3. Патрула на Полицаите между които е имало и Жена са уведомили КЪДЕ водят въпросния младеж "Приятелката" вдигаща врява

185

Анонимен

преди 6 години

т информацията в медийното пространство не става ясно кой фрагмент от Хамлет е бил пресъздаден от детото, но в монолога на датския принц Да бъдеш или не се съдържа следната фраза:Кой търпял би инакбезчетните камшици на века ни:неправдите на наглия потисник,високомерието на рода,сълзите на отритнатата обич,бавежа на закона, произволана тлъстия чиновник, злия присмех,със който недостойният заплаща...Изглежда полицаите са разпознали критика към Путин :))))

184

Селянина

преди 6 години

При комунизма било лошо ,сега при капитализма е много хубаво.Преди не те пущаха навън,сега сами отиваме навън.

183

Анонимен

преди 6 години

Центъра на Москва. Малко момче рецитира Хамлет. Идват полицаи, които започват да го дърпат. Намесват се родителите му, но това не помага. Детето е вкарано в полицейската кола и отведено в районното управление Арбат.Видео от тази случка бе разпространено в социалните мрежи и предизвика гнева и на руснаци, и на хора по целия свят.

182

Анонимен

преди 6 години

Скавронски разказва, че жената е преживяла нервен срив, след като един от полицаите ги заплашил да ги подведе под отговорност за нападение над органите на реда. Полицаите твърдят, че са задържали детето заради просия, а бащата за обида на полицай.Късно през нощта на петък срещу събота семейството е било освободено.

181

Анонимен

преди 6 години

Момчето е на разходка с приятелка на семейството. Тя седяла на пейката с книга в ръка. Детето пък започнало да рецитира на висок глас. Внезапно се приближила полицейска кола и детето било вкарано вътре без никакво обяснение. Подробностите разказал пред медиите бащата на момчето Иля Скавронски. Той уточнява изрично, че детето му не е просило.Той се занимава с театър. За него изявата на улицата е борба срещу притеснителността му.

180

Анонимен

преди 6 години

До БобиЛъжец си ти :)))Брутален лъжец и типичен путинофил.