20

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Е в Румъния минимална стана само 400 евро.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако кажеш на някой европеец че работиш 8 часа на ден за 12 евро ще те гледа натровено.

18

гост

преди 6 години

Важното е,че населението вярва и гласува за леви,десни,патриоти и т.н.,а накрая все комунистите печелят. Справка,кое поколение комунист е вожда-слънце?

17

Анонимен

преди 6 години

До ЧНГ2018 ще е още по-добра от 2017, тъй-както 2017 бе по-добра от 2016, тя от 2015 и опретелено по-добра от 2013 - 2014.

16

Az

преди 6 години

Каква радост,нова година-нови цени!В най-бедния район вдигат най-много водата.Абе продайте го тоя Северозапад и слажете край на агонията му.Но важното е ,че Бойчето ще открие седми лъч на метрото и ще каже:Аз ви го направих,аз ви дадох,аз...

15

ФАКТИТЕ

преди 6 години

Хахахах, всеки който е пътувал в Европа ще ви каже че живеете в два различни свята - свят на благоденствие и висок стандарт в нормалните държави, и свят на бедност и мизерия в Бантускотия! Както една моя позната много правилно се изрази: в България живеем като ***!И дори не ви сравнявам с най-развитите държави, а със страни като Гърция и Полша, които също са на светлинни години пред вас!

14

Анонимен

преди 6 години

Колко е противно когато някакви платени герберски мижетурки се опитват да ни убеждават колко е хубаво, че мутрите ни крадат като за последно. Хилят се на вожда си като *** лматки и си мислят, че някой го счита за нещо.

13

Еми

преди 6 години

До 10Защо мислиш ,че няма наши в Русия и не можеш с топ да ги върнеш в България ,а и няма желаещи за Русия ?!Това че ти не познаваш таквиз,не означава че няма ,нали ?

12

Хитър Петър

преди 6 години

Честита Нова 2018-та година! Нека новата година изпъди БСП, ДПС, ГЕРБ и патриотите завинаги от властта, довек и веков, амин! Бъдете живи и здрави през новата година, много щастие, любов, деца и пари. Без деца няма и кадри. За да изпъдим онези горе ще трябва да създадем поколение. Ние сме безсилни да ги изгоним, но нашите деца ще го направят. Крайно време е да се разбере, че конците на тази държава се дърпат от някъде и някой инвалид върти държавата на пръста си за сметка на всички.

11

Анонимен

преди 6 години

Тъпият облъчен гербер явно счита, че колите са ктитерий за богатство... е не са! Калинко ку ха

10

Анонимен

преди 6 години

За какво сравнение с Румъния говорите? Тиквата каза, че сме ги задминали. :D

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3-----------------------------Предполагам че това по-долу си го написал с ирония?Не бих повярвал че съществува толкова голям мало-умник, който да го мисли наистина

8

Анонимен

преди 6 години

На който не му харесва - да отива в Русия !Ама и в Русия не искате, нали ;)

7

Анонимен

преди 6 години

"От една страна той е необходим, от друга по-добре да не се сравняваме с други, например с румънците, с които заедно влязохме в ЕС..."Е направете го сравнението де! Дайте да видим данните. :D

6

Анонимен

преди 6 години

Тези поскъпвани няма да ни ударят по джоба реално, защото са минимални.

5

Ром Бакарди

преди 6 години

Нима има някой да се заблуждава ,че с увеличение на заплатите ,то няма да се увеличат и цените . Има ли таквиз наивници тук ,щото срещам много (80%) които вярват ,че заплатите ще се увеличават а на цените няма да се отрази . )

4

питащ

преди 6 години

Цели 3 лева на час ...малииии тва е много бре ...тия европейците , кво ли правят с техните минимални 10 Евро на час....

3

Анонимен

преди 6 години

Всяко семейство има поне по 2 коли, що се правите на бедни ?!

2

Анонимен

преди 6 години

А да ви е честито! В края на Януари си чакайте и подаръците - нови, новенички завишени сметки за ток и парно! Чак ще грейнете като ги отворите!

1

Анонимен

преди 6 години

Растяла минималната заплата. И нас кво ни грее тя? Ако ще и 700 лева да стане все същият грездeй за нас.