37

Анонимен

преди 6 години

До :)Никой няма нужда от пораженци с две завряни дълбоко в дупето ръце другарю, така че моля те освободини от присъствието си, през Терминал 2 или през къде сам прецениш, за мен няма значение. Да чакаш на партия-майка да ти куса с лъжица и да те бърше след онази работа в тоалетната, говори много за това колко увреден и непотребен човек си.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37 - ей амсалак не говори тъпотии бре, има пречки , това 1во и 2ро, с 1000 лева какво ще правиш като ипотеката ти е 500, *** такъв ти си сигурно от града-държава Шопия (София),град на майната си дето насила го направиха столица и където само се наливат пари. Ходи пускай царевица....

35

Анонимен

преди 6 години

Браво - това е второто отстъпление за два дни на герберастките крадци, след като вчера президентът Радев ги принуди да спрат да крадат пари от онкоболните.

34

До 30-ЛИБЕРАСТА

преди 6 години

Ти какъв си бе ? Кой е взимал 800-900 лева през 88-89та.Къде си го чел бе мушморок-агитатор.Аман от недорасли многознайковци.Попитай майка си и баща си кой е взимал тези пари,освен ония от Политбюро.Тогава ни бяха осигурили ,,дискотеката " с режима на тока и небивалия дефицит на стоки.Нали тогава бай Тошо нарече социализЪма ,недоносче.Какво ниво бе ,то беше почти вертикално надолу това ниво.Чудехме се как да ви стоплим и изхраним.А мораториума след това съвсем ни смаза.

33

:)

преди 6 години

До 27 и 33Или стоим вкъщи, или поемаме към Терминал 2. Затова българи не останаха в Бг, заради партийни функционери като теб. Скоро съвсем никой няма да остане. С МРЗ 400лв.Хвалете заплатите, напредъка, просперитета, след някоя друга година ще си се хвалите самички у форума и никой няма да ви противоречи, няма да ви пречи на пропагандата, щото няма да има кой да ви чете. Сами ще си цъкате плюсове.

32

Анонимен

преди 6 години

Ако не си уникално *** и/или мързелив, няма пречки да си докарваш поне 1 000 лева в България чисто.

31

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е БРУТНА ЗАПЛАТА!СЛЕД ОСИГУРОВКИ И ДАНЪЦИ СТАВА ОКОЛО 380ЛВ.

30

Анал либераст

преди 6 години

До Пенсионер-1948 - госин пенсионер, нямало свобода - е сега има ли ? Сега можеш да излезеш на площада и да плюеш на воля ( ако имаш разрешително от общината) и какво от това. Все си живееш ве4е 25 години в същата мизерия. ЗАПОМНИ: България в момента я има, защото 2,5млн души работят навън и пращат пари на оскотелите си родители. България все още я има, защото ******сткия ЕС ни дава помощи. Няма реална икономика и производство - нищо общо с 1970 г братчед ама нищо. Е ама нали сега си свободен )

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16 и 25А стига с тая заплата от преди 30 години!Сравнявай със заплатите в ЕС! Нали европейски стандарти имаме? Нали сме член на ЕС? Какво все за преди пишете! Манипулация!

28

До 28

преди 6 години

Другарю стой си вкъщи тогава и без това нищо не става от теб. Ограбвали го!? Ти убеден съм работа и за 2 лева не си свършил, обаче пренции големи. Като не си оценен, си търсиш място където ще оценят гений като теб.

27

Анонимен

преди 6 години

Аз ви обещавам, че до 2030-та ще остане един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник ;)

26

Пенсионер-1948

преди 6 години

До вървим напред Млади момко ти на мен за ,,по добрият живот" не ми обяснявай.Тези лозунги и нелепици ги слушахме и преживяхме .Живеехме като в зоологическата градина,за всички по малко и каквото дадат и вън от клетката -не.Просто в днешно време да не можеш да се реализираш си или мързелив или тежко болен.Това хленчене по онова време от млади хора е смешно.Разбирам старите които бъркат младоста си с политиката.PS. Почнах работа през 68г. с 74лв.заплата,Свобода нямаше младо ,това висше благо.

25

Анал либераст

преди 6 години

Боли ме гербера за мин.заплата. Това никакъв показател не е. Потребителската кошница е истинският показател. Тоест: какво аджеба мога да си купя аз с тия 510 лв. Всичко друго е популизъм. Едно време ( през омразния соц.Щ с 140лв можеше да се издържа семейство, шото парното беше 4 лв а вафлата 5 стотинки. Да не говорим през 1989 как ченгетатат офицери взимаха по 500 лв а държ.служител около 300. Вие сметнете с 800 лв как се живееше 1988-1989. И след 20 год няма да стигнем това ниво, щото се краде

24

Анонимен

преди 6 години

Неудачници ще сте вие, българите, когато 2030-та ще остане 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник(разбирай армията от хрантутници-гласоподаватели на дръжавна хранилка) ;)

23

Анонимен

преди 6 години

До ЧиновникПфу! 500лв за много пари ли ги имаш? 700-800лв трябва да е МРЗ. Тия пари ти ли ги заработваш, от собствения джоб ли ги даваш?Всяка година работещите подаряват по 5-6 заплати на меринджея от извънреден труд, труд през почивните и празничните дни, който труд не им се заплаща. Синдикати и Инспекцията по труда се правят, че не виждат това системно ограбване на труда на работещите.

22

Анонимен

преди 6 години

Който не му понася, да се откаже от заплатата си и ще му мине - аман от вечно мръморещи неудачници.

21

Анонимен

преди 6 години

Надявам се сте готови през 2030-та да остане 1 град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник?

20

Анонимен

преди 6 години

Минималната заплата през 1989 беше 90 лева, и с нея на практика неможеше да се съществуа,лакто и с минимната в момомента

19

Анонимен

преди 6 години

До ЧичоЗаплатата е МИНИМАЛНА, ама трудът, който се влага изобщо не е минимален. МРЗ не значи минимален труд.Елементарна и минимална е логиката ти.

18

Кога ще ги стигнем?

преди 6 години

Кога ли ще стигне нивото на живот, който ни осигуряваше минималната работна заплата от 140 лева през 1989-та година? Колко трябва да стане минималната заплата при сегашните цени и условия? 1500, 2000, 2500 или повече лева, за да се изравни с онези 140 лева от 1989 година. Аз бих казал, че съотношение 1 лев от 1989 равен на 10, 15 или 20 лева сега, е добра основа за сравнение. Разбира се в това съотношение не са само цените.