14

Анонимен

преди 6 години

НЕЕЕ! Никой нормален човек в света не вярва на ФАЩ! Особено на фалшивата пропаганда за "американската мечта" - дори самите кравари не вярват вече в това!

13

десен

преди 6 години

Не може да даваш лош пример с Крим и да очакваш да имат добри отношения към теб. И от такива действия, ето че може и другаде- Йерусалим, после ще дойде друго, просто защото една държава анексира част от друга и даде лош пример. Ако няма кой да и го каже и да се съпротиви, какво ще стане, турците до Виена ще стигнат..

12

Един от Северозапада

преди 6 години

До USA Я пак??? Кой кого иска да унищожи? Кой кого е обградил отвсякъде с бази ?Кой налага разбиранията си за демокрация с оръжие или цветни революции навсякъде по света, кой купува цели правителства, кой има официална професия"икономически убиец"?

11

огледало

преди 6 години

Огледална дипломация-огледални мерки-това е възможно само между равноправни страни. Нека да помислим: 1. БВП на САЩ и на Русия, на Русия е по-малък от Холандия. 2. Университети,Научни центрове, ноу-хау,ИТ в САЩ и в Русия . В Русия сега се радват на Лада с автоматична скоростна коутия/ направена от Шевролет/. 3. Имидж в света-всеки е чувал и иска американската мечта-защо никой не говори за руска мечта? Извод: Когато Путин настигне по височина Тръмп или Обама тогава и Русия ще достигне САЩ.

10

Анонимен

преди 6 години

До ПетровТам където има американци няма руснаци.Хахахаха ***, *** ,ама по-силно хахахаха

9

Анонимен

преди 6 години

Когато Краварите върнат заграбените земи на коренното население, на континента Северна Америка - тогава може и да се помисли за нормални отношения!

8

Петров

преди 6 години

Русия била пияна. Такива промити мозъци избират Боко и Цвъ дето искат да ни превърнат във военна база на американците за атака срещу Русия. По разпореждане от "големите началници". Няма индустрия няма пари няма работа. само американско оръжие и обслужващ персонал на американските латиноси в "непобедимата американска армия". Това било "демокрацията".

7

USA

преди 6 години

Как очаквате САЩ да имат добри отношения със страна, която ги мрази (защото им завижда на успехите) и иска да ги унищожи? Страна, която е окупирала и анексирала части от друга държава? Страна която системно погазва международните договори, меси се в политиката на чужди държави, финансира проруски партии, заплашва съседите си с бомби и смърт и т.н.?

6

Содом и Гомор

преди 6 години

На кой ли му пука /Отдавна света е завладян от едни и същи хора правещи едно и също зло .Някой може ли да направи разлика между ислямизма ,Путинизма,европеизма на ЕС и САЩ.Всичките творят зло и служат на Дявола.Господ е забравен и отречен .Тъй че да си се карат,оправят и прочие простотии .Вече и Рождество превърнаха в бит пазар ,вие за планетата сте се загрижили ,то хора няма вие за планетата.

5

сащ=тероризъм

преди 6 години

На сащ не може да се вярва! Те доказано създават тероризъм!

4

Анонимен

преди 6 години

Когато агресивната руска *** се превърне в нормалне държава зачитаща международното право и подписаните договори може и цивилизования свята да поддържа нормални отношения с нея. Дотогава ще дружи единствено със страни като Иран, Сирия, Судан, венецуела и Зимбавве и терористите от хамас и Хизбулла.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормални отношения може да има с нормални държави.А Русия не е нормална.Тя е агресивна, пияна и войнстваща.

2

Анонимен

преди 6 години

Предсмъртни гърчове на краварите! Но нищо не помага вече!

1

Ми

преди 6 години

имаше там някакъв закон за действието и за равното по големина и противоположно по посока противодействие!