104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98А когато тоя управник има претенции към България ти на каква позиция си бе руско ..... такова?като прочете какво пише в листчето от руското посолство и ще ти отговори :)

103

Анонимен

преди 6 години

Реджеп на всяка манджа мерудия.Разваля ястието.

102

Анонимен

преди 6 години

Интересно, че плюещите по американците са все русофили и зашитават ислямистите.

101

г

преди 6 години

"Израел е окупаторска и терористична държава"да не би това да е лъжа !?по време на 2-рата световна евреите-бежанци започват да се заселват в Палестина - когато никой не ги иска Палестина ги приема и след това за благодарност евреите обявяват независима държава - това е историята на Израел !Ако независимоста на Каталуня е незаконна как може Израел да е законна държава !?

100

Герге Шопа

преди 6 години

Евреите насъскват християни и мюсюлмани, бели, дръпнати, черни и *** да се карат помежду си и да се мразят!! И да, ВСВ е започната от юдеите!! Точно с тази цел!! Ленин е бил финансиран от Евреите, Хитлер също!!!! Вижте историята и ще открите, че зад всяка човешка кланница се крие юдеин!!! Защо са ги гонили през цялата човешка история? Щот са гадове!!! И днес отново го доказват!!!

99

Анонимен

преди 6 години

Ердоган не цепи басма на никой. Единствено има респект към президента Путин което е разбираемо. Все пак Владимир Путин е най влиятелния човек в света.

98

евреите са чума

преди 6 години

СКРИТАТА ИСТИНА ЗА ЕВРЕИТЕ- Ето какво казва един високопоставен евреин-ционист-Харол Уолъс Розентал;- Повечето евреи не обичаме да признаваме това ,но нашия бог е Луцифер и ние сме неговите избраници .Както Луцифер се бори срещу измамника Исус Христос ,така трябва да се борим срещу акумите и да ги избиваме.... Уточнение евреите наричат акуми християните.

97

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** не спря да лае. Иска да пише на защитник на всички мюсюлмани. Половин Турция го мрази.

96

то,

преди 6 години

Щом Реджеп призовава Йерусалим да бъде признат за столица на географската област Палестина,редно е Стамбул отвъд Босфора да бъде столица на Кюрдистан.

95

Уточнение

преди 6 години

От еврей до еврей има разлика. Американските богати евреи са най-лоши и контролират света. Имат такава власт, че могат да увищожат цели държави. Служители на дявола. Не забравяйте, че са прокълнани от самия Бог. Всичко ставащо в БИ и Европа е тяхен проект. Еврейчетата на Биби в Израел нямат такава власт, те са пушечно месо. Оцеляват с парите и оръжията, които им пращат американските евреи.

94

Бахуро

преди 6 години

Ама той Ердоги-доги за Турция ли говори или :D Защото, ако е превода дословен, Турция съвпада десетки пъти по-добре с даденото описание :D

93

Анонимен

преди 6 години

До еврейте са чумаНай накрая се намери един действащ в света управник да каже една всеизвестна истина на глас.А когато тоя управник има претенции към България ти на каква позиция си бе руско ..... такова?

92

Румен

преди 6 години

Достатъчно е да има по три новини на ден.Кво каза ПутинКво каза ТръмпКво каза ЕрдоганСъбират по 500 коментара.*** е умен и държи да го знаят всички.Пише,коментира,обижда,достоен ***.Зер,някой да не го помисли за ***!Зер,това му е най-лична грижа!

91

Анонимен

преди 6 години

Сега тука каскетпатриотарите са в шок,мразят и евреи и турци,кого ли псуват,явно ще трябва да се прочетат коментарите да се позабавлявам малко,от каскетпатриотар всичко може да се очаква и нищо не би ме изненадало,поврътливи са и гнусни като медузи....

90

еврейте са чума

преди 6 години

Израел е окупарорска и терористична държава!-Абсолютно точно! Най накрая се намери един действащ в света управник да каже една всеизвестна истина на глас. Израел започва съществуването си с терористичен акт,след като Давид бен Гурион първия президент на Исрал слага два куфара с експлозив в хотел Палестина където е бил щаба на британските войски и избива маса народ .Да поясня ,че Палестина е била английска колония. Също еврейна Марко Фридман сложи експлозива в нашата църква Света Неделя

89

ако

преди 6 години

"Израел е окупаторска и терористична държава" то Турция е гнездо на тероризма.

88

Анонимен

преди 6 години

Еврейските *** винаги са много активи кога има тема за Русия да плюят по Раша и кога има тема за Йерусалим.Ердоган и туечилята са ми противни,ама много по противни са ми от племето на дявола-евреите.Без тях светът ще е идеално място за живот.

87

Анонимен

преди 6 години

до Portugalняма смисъл да се мъчиш да просветяваш ***, които не умеят да мислят, пиши си коментарите, не влизай в спорове с тях, има кой да те чете и да те разбира.

86

Portugal

преди 6 години

Като нямате аргументи, започвате със смешни нападки. Благодаря, че ми доказахте безсилието си и хубав ден!

85

"-"

преди 6 години

Ердоган: Израел е окупаторска и терористична държава!------А Турция дето иска да преразгледа Лозанския мирен договор от 1925г.?Тц,тц,тц.... яваш комшу,че евреите имат едни ракети дето след тях се образуват едни Гъби, да не стане зиян Анкара!