134

Анонимен

преди 6 години

Янките се държат заядливо и дребнаво. Поведението на слабия.Много падат надолу.

133

Василев

преди 6 години

Гадни Долни кравари, ще се наградите накрая.

132

Ано

преди 6 години

Да загубиш 20 милиона народ в една война и години по-късно, олигарсите ти да предпочетат да живеят при врага, а ти да им робуваш - е това не го разбирам

131

Анонимен

преди 6 години

Навремето дори Германия през 36 та година въпреки че са били расистки настроени са домакини на олимпийските игри а сега забраняват на Русия да участва на игрите това показва вече падението на американците щото несъмнено те стоят зад забраната

130

Анонимен

преди 6 години

Шокиращо добра новина!

129

анонимен

преди 6 години

САЩ е една разпадаща се империя.Но змията като умира. хапе най-лошо.Стара мъдрост е това.

128

анонимен

преди 6 години

Кой е тоя симпатяга на снимката?

127

Анонимен

преди 6 години

Безспорен е приноса на СССР за разгрома на нацизма през ВСВ. За тази заслуга западните държави им подариха източва Европа да я цоцат 45 години.Лапаницата свърши и руските хиени издивяха.На никой не му пука дали Крим е Руски или Украински - все е ***. Но имперската арогантност на пияните мужици дотегна целия цивилизован свят.Наливат милиарди в идеологически диверсии и кибератаки. Половината списващи в този форум са копейкаджии.Няма да им мине номера ! Свършено е с Русия !

126

РОССИЯ

преди 6 години

сащ незаконо си присвои че е победител в сирия а руснаците не взели участие само помагаха на сирийската армия.сащ бомбиха либия и се дръпнаха дадоха открит път на главорезите като чели ни лук са яли ни мирисали.всички беди идват от сащ.а англия германия и франция помагат на сащ.чисто просто завиждат на русия че са добре въоръжени и богати а рускта душа никои не може да я победи.света разбра колко са нещастни нато

125

шматка

преди 6 години

Тази олимпиада ще е пародия.Сега ще пуснат и третополовите и ще настане олелия до бога.

124

Анонимен

преди 6 години

Чиновниците не си дават сметка, че КОГАТО започне войната от техните семейства няма да оцелее никой и това няма да е случайно ;)-Няма да могат да избягат и в Латинска Америка, понеже света е силно глобализиран и в момента там са най - сериозните фенове на Русия ;)-Може би към Австралия ще бяхат, но там Китай е силен и пак няма къде да идат ;)-

123

Анонимен

преди 6 години

Когато кажеш на правоверен ***, че гашите отзад са му кафяви и мирише кофти, той вместо да се засрами, изкъпе и изпере, вирва брадичка и отвръша: - А, защо в Америка бият тъмнокожите ?!В случая не става въпрос за това, че в елитния спорт всички зобят, а за това, че в РФ непозволеното стимулиране на спортисти е държавна политика. При другите това е лична авантюра или корпоративни интереси, но никъде другаде, освен в РФ зад тези машинации не стои цялата държавна машина.

122

Анонимен

преди 6 години

Проболема в цялата история е, че Георги Рожденков загубил руските проби, които били доказателство за това, че руските спортисти вземали допинг. Обаче свидетелства и на база само на думите му, без никакви доказателства, МОК взема решение. Което си е смешно и явно ;)-На същата основа нахлуха в Либия и Ирак - нечие твърдение за оръжия за масово поразяване. Избиха сума ти народ. Ако направят това с Русия ще спрат да съществуват, затова предприемат по - меки действия. Ще има отговор със сигурност.

121

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 125Хи-хи....тия затлъстяли западенски чиновничета ВЪОБЩЕ не знаят или са забравили с КОГО СИ ИМАТ РАБОТА!!!! С тези *** номерца само така ще разлютят мечката дето я събудиха, че ще има да си повтарят - "защо не послушахме съветите на Бисмарк"!!! "Знам сто начина да искарам мечката от бърлогата и, НО НИТО ЕДИН ДА Я ВКАРАМ ОБРАТНО"!!!!

120

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпри останалите нации всичко си е наред. те изобщо не зобят. смях

119

анонимен

преди 6 години

Русия е велика, Крим е руски, може да се *** от яд.А тая зимна олипиада без Русия ще е голям фарс, то се знае отсега.Фалшименто, нагласена работа!

118

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 128Яна е много готина мацка и всичко, което казва е вярно, САЩ и Западът искат да унижат Русия.Но никой не им се връзва на тъпите селски евроатлантически номера вече.Светът разбра какви лицемери са янки, франсета и ингелизи.

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 126А мен не ми е жал!!! Най-после да разберат, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЯМА БРАТСТВО! Има само борба, лъжи и подлости! Те с това си свое доверие си развалиха СССР....щели да ги приемат в "семейството на цивилизованите страни"!!! Ха-ха-ха....това там е едно гнездо на оси и пепелянки! На ти сега "доверие"!!! А да се стягат....и никакви илюзии! Това е страна на 1000 години, видяла е сметката на когото си искаш от западните нашественици....и сега ще се справи!!! Жал ми е за западенците!!!

116

Анонимен

преди 6 години

Това вече сме го виждали. И знаем за какво става дума. Нищо ново под слънцето.

115

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с падналата етажерка с проби на американски спортисти бутната от чистач? Надявам се е била американско производство?