20

Къде е Левон?????

преди 6 години

Къде е Левон Хампарцумян, инче е през ден по телевизиите, ама сега нещо се е покрил, защо ли?

19

алито бръснарина

преди 6 години

тиквович каза на арабеските, елате инветирайте, нашъта банкова система най сигурна у света

18

Анонимен

преди 6 години

Марти не от най-умните и не е сложно, да го измамиш, каваш му да подпише 20 листа, като единият от тях е пълномощно и живот здравей, здравей

17

Пенчо

преди 6 години

До Анонимен 15Другарю Анонимник по долу ти обясниха че в нормална държава ако направиш трансфер дори за скромна сума от 1000-2000 от баката ти се обаждат да потвърдиш.Ти явно си от платените *** който кисне по цял ден в форумите или си ***(мъдеклатор)

16

Кръстьо Перушки

преди 6 години

Олекна ми от новината че тоя е загубил 4 милиона, надявам се и Гришката да го праснат по същия начин! Това са незаслужени пари, такива пари могат да печелят само хора като Мъск които създават блага, а не хора дето си правят кефа като тоз и Гришката.

15

putyu

преди 6 години

нема такива държава, бате. Терминал 1,2,3,4,5 абе бягай. В рошията даже повече морал от Ганюланд

14

МaйМyнaтa

преди 6 години

До КрайА ти колко вземаш за ceкc ***, да си знаеме не за друго?

13

Анонимен

преди 6 години

до 15 Хюмнe малoумно Пенчовско, а ти да не би да му свети на банковата сметка и да знаеш, че не са го прекарали тоя малoумник?

12

Анонимен

преди 6 години

3,8 милиона. Те 4 милярда изчезнаха и никой нищо не знае 3,8 милиона! Сигурно с банката е сключил договор, значи банката е виновна. Нама какво да викат то това му е любовницата и ала-бала. Ама те банкерите са тъй, окрадът едни пари и после ми то пазара, ми то незнам какво... ние сме невинни и като няма работеща съдебна система и прокуратура или има, но обслужва само властта? И сега се сещам, Волгин и Терзийски къде са сега и после що Григор не си държи парите тук.

11

Анонимен

преди 6 години

Румене и ти си зает човек- пишеш безсмислици на квадрат!

10

Циник до колегата

преди 6 години

Не е баш така! Аз имам сметки в Sparda bank Hessen - ако в рамките на една седмица направя подозрително големи тегления ( 500?) на ден - ми се е случвало да ми блокират картата - виждат, че съм теглил от България , и от предпазливост блокират картата - обаждам се...и я отблокират!Но - банката е немска!Явно в България " възможностите са неограничени" и контрола е за парлама!

9

Румен

преди 6 години

Заети хора сте.Един ден смятате парите на Гришо.Следващия ден колко ток харчи камиона на Тесла.Третия ден парите на Мартин Петров.После ...Украйна,САЩ,Русия,Нато,Бойко и ..и дошло време за пенсиите...Ех,живот,живот!

8

Пенчо

преди 6 години

Само в България може да има толкова проЗди и завистливи ***! Явно си заслужаваме съдбата като народ. Марто е един от малкото известни българи които с честен труд са си спечелили парите и вместо да се гордеем с тях и да ги даваме за пример започнаха да ги плюят. Доста хора взимат страната на едно руско-арменско *** (Левон някой си)който за да прикрие собствената некомпетентнос и явни криминални подбуди започна да пуска слухове за Марто.Жално ми е за нормалните хора в тази държава

7

Анонимен

преди 6 години

Все пак и той е допринесъл за кражбата, като е проявил дългогодишно безхаберие към парите си и прекалена доверчивост . Можеше поне 1 път годишно да провери сметките си, да не говорим , че вече сме 21 век, има електронно банкиране, може да следи всичко от телефона си, а не да разчита на някаква кифла. Не знам какви пълномощни и е дал, но след като банката засега не му връща парите,значи за нея е законно. Кофти за Марто, може и да пие студена вода

6

Анонимен

преди 6 години

До ТъпанарУмниците от банката защо не са се усетили те после чакайте някой да дойде да инвестира.

5

Циник

преди 6 години

Грубо 4000 000 делено на 450 ( превода ) 8 000 на теглене - хич не е зле!360 месеца - са 30 години стаж!Не е лош надника

4

МaйМyнaтa

преди 6 години

Футболът се играе за удоволствие, и случаят го доказва!

3

Циник

преди 6 години

1, 700 000? без подпис на собственика на сметката!И откога бaнк е нецензурна дума?

2

Анонимен

преди 6 години

Колкото добър в краката, толкова слаб в главата!

1

Циник

преди 6 години

Ще си остане мистерия - как изчезват 4 000 000лв. ей така - все едно са мушмули! Уникредит банк - българска красота! За такава сума през 90те избиваха извършителите .. един в село Войводиново пловдивско - цяла нощ го бяха гладили с ютия за много по-малко пари...Как уважаваща себе си банка превежда 1,7 00 000 ?