104

Стамат

преди 6 години

САЩ вече са в небитието. Нищо не им пречи да окървавят Европа като за последно...

103

Adolf Eichmann

преди 6 години

Америка е държава на илюзиите - самата им американска мечта е илюзия - за това няма да ги бъде - ще бъдат най-кратката империя в историята и един ден никой няма да ги помни вече. Америка ще бъде разделена отново - териториите заграбени от Мексико пак ще станат Мексикански, Аляска ще се отдели напълно, Флорида също - Територията Луизияна ще се разцепи на 20ина независими държави и ще останат 13-те оригинални колонии да веят флага и да пеят "Старс Спенгълд Бенър" - както казах, на кой му пука? хех

102

УКАИНА

преди 6 години

До Анонимен до 102Те и ФИЛМИТЕ им такива!!! С МОНТАЖИ!!! Виж как се правеха бг филми навремето!! Истинско!!! ХАМЕРИКАНСКИТЕ??? С МОНТАЖИ!!!

101

Анонимен до 102

преди 6 години

Ами и аз това викам къв космос кви 5 лева, ами те и сега горките американци не могат да пратят каквото и да е било в космоса.На Луната кацнаха с Холивуд, нали тъй ве спец астронафт.

100

УКАИНА

преди 6 години

До Анонимен ПОКРАЙНИНИТЕ НА РУСИЯ!!! ПОКРАЙНИНИТЕ НА РУСКАТА ИМПЕРИЯ!!! ТОВА Е ПОКРАЙНИЯ!!! На ЧИСТ СЛАВЯНСКИ ЕЗИК!!! УКРАЙНИТЕ ЧАСТИ!!!

99

До 100

преди 6 години

Май се справи по добре от Сувалката Чалънджър? М? Сподели моля :)))

98

95

преди 6 години

Къв космос ве кви 5 левас - той гагарин бръмчеше с делтапланер! Верно беше мощен и един ден даже излетял в космоса та едвам се върнал горкия - ко говориш ти....

97

Анонимен

преди 6 години

Нова война с Русия и втори и трети Чернобил с ядрени облаци от теченията към Западна Европа.

96

Анонимен

преди 6 години

97 Я кажи какво стана със спутника дето изстреляха онзи ден руснаците

95

Анонимен

преди 6 години

До 96. Те вече отдавна ги въоръжават. През 2007 бях в Ногалес който е граничен град в северно Мексико (Сонора) и Аризона и всички трафиканти на дрога и хора през границата бяха с Руско оръжие ;)

94

Анонимен

преди 6 години

95 Гагарин никога не е излизал открития космос . Много след него започнаха да излизат в открития космос . Гагарин впрочем дори не е стигнал на височина на космичекото пространство.

93

94

преди 6 години

Не ве те не са 6 и 12 астронавти - те янките летят там редовно с Върджин Атлантик, имат градове, села, сега строят и интер-лунна магистрала, ти не си ли ходил още? Боже мой в кой век живееш!

92

Анонимен

преди 6 години

Време е и Русия да въоръжат северните части на Мексико, за да дадат право на мексиканците да ходят спокойно в щатите.

91

Анонимен

преди 6 години

Само 10тина години след като Юрий Гагарин излезе в открития космос Хамериканците успяха да стигнат чак до Луната - поразходиха се за 20тина минутки, праснаха няколко селфита и туй беше.... интерестно защо от тогава при цялата нова техника никой не успя да отиде до там да направи по обстоен анализ от този на изкуствени дронове и мисии? Сега Китайците готвят човешко пътуване до тъмната страна на луната..... супер, но за жалост ще се окаже че икономически е нефункционално и загуба на време :)) уви

90

Анонимен

преди 6 години

93 Да да , знам ви глупостите с които се залъгвате . Те американците си знаят работата . Впрочем нали знаеш че има ШЕСТ кацания и 12 астронавти кацнали . Ти за коя мисия пишеш.

89

90

преди 6 години

Вятър вее Хамериканското знаме на луната? Звучи познато? Само с разликата че на луната НЯМА вятър хехехее, както и няма неестествена човешка сянка при липсата на атмосфера като земната - краварите са ти промили мозъка на пълно - Холивут също, кой е глупавия сега? М? По твойта логика ако Армстронг е стигнал до Луната за 4.25 дни ще му отнеме 1.6 години да стигне до Марс (в едната посока) - фен ли си на Стар Уорс? А на Холивут? хехе :)

88

Анонимен

преди 6 години

Патриарх Кирил друго го боли - Украинската църква иска да се отдели в самостоятелна църква. А сега е под управлието на Московската патриаршия. Кирилчо ще понесе сериозни загуби, ако това се случи, как ще си поддържа лукзозния начин на живот, за това се е загрижил, не за друго!

87

Анонимен

преди 6 години

89 Няма нещо . Тъкмо обратното е защото Украйна майката . там се е появило православието първо там първо са започнали да пишат на българска азбука . тогава Русия я е нямало трябвало е да минат векове за да се пръкне и да започне да краде всичко територия, история

86

Анонимен

преди 6 години

88 Теб зомбящиците те лъжат всеки ден явно са ти втълпили и тази глупост която си написал . То си е за теб , ти се излагаш с тъпоумието си

85

Анонимен

преди 6 години

Украйна за Русия е това, което Македония за България. Малко джавкащо пуделче, с тази разлика, че ние сме пълен военен *** и не можем да си върнем БГ земите, докато Путин си има армия, която може да си вземе, каквото й е нужно, поне в околностите на Руската федерация.Нито Крим, нито Донбас ще се станат Украински отново. А Хамериканците вместо да се пенят, като баби на домашен ***, да вземат да си седнат на дупенцата и да не се бъркат във всеки конфликт по света. Света може и без тях.