12

Анонимен

преди 6 години

До Коджа СикБоба малко се е вкиснал..

11

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не казва от кога е започнала връзката, или идва малко в повече ако се разбере, че избраника на народа по време на изборите е имал държанка, къде отидоха благите приказки за морал и обединение...( държанка е лице от женски пол, за което не е задължително да има сексуални контакти при еректилна недостатъчност

10

LOL

преди 6 години

"Бях потресен от безграничната й добронамереност" Завалията... какво го чака...Нищо де, все пак сме по-добре от принц Хари с възмургавата наследница от плантациите за памук - там контрастът е шокиращ, докато тук едно пукнато гърне си намерило крив похлупак.

9

Анонимен

преди 6 години

Гледах го това интервю при Гала. Пълно беше с неловки моменти, от които изпитвах неудобство като ги слушам. На излизане от Гърция дъщеричката на Деси /45г./казала:"мамо този човек е много умен". И как за 3 мца така се опознаха, че качествата им са доказани като при продължителна връзка. Вярно всеки заслужава да бъде щастлив, но щастието не идва от обикаляне по телевизиите. Никой не знае какво го очаква в бъдеще. Животът ме е научил, че колкото си поскромен, толкова краят е по щастлив!

8

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев ще остане в историята като български Президент, който има куража и доблестта да каже каква е истинската същност на Русия за съседните й държави, а именно - Агресор !

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23Това същество е най-противният лъжец в българската история! Още няколко годинки и ще видите какви ги е сътворил заедно с разните прокопиевци, но тогава ще си затраете като мишки! А сега..........слушайте разни сладки приказки, като че ли не ви стигат банкяските............

6

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

ДЪРЖАВНИК...

5

Анонимен

преди 6 години

Всички си мислехме,че не може да стане по-зле

4

гражданин

преди 6 години

какво нещо са парите и интереса.... ;свят човек; ще те изкарат....от партиен секретар у Гоце Делчев до милионер....

3

Анонимен

преди 6 години

Тез продължават да ги навират по кви ли не медии?!Кой ли се интересува от ирландски пастирки...

2

zeus60088

преди 6 години

Един въпрос: На кой му пука?

1

Анонимен

преди 6 години

Банова се оказа голяма въртиопашка. Роската си го знаем.