6

Анонимен

преди 6 години

Защо говорите с езика на омразата срещу тениската на човека, живеем в свободна държава ще се обличаме както си искаме. Който не му харесва тениски на вермахта да заминава за Саудитска Aрабия там не ходят по тениски.

5

А.Шикългрубер

преди 6 години

До Анонимен3кога си расъл у саксия а дядо ти и баща ти са носили само ватенка и каскет е очен сложна да разбереш че вселената продължава и две педи след носа ти.

4

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

...само да вметна, че слеър в българия сбраха повече хора от електората на БСП и Да, българия, накуп. тоя дето е измислил пениза с фланелката е добре да се замисли кво ше стане с ал бънди ако некой викне чилийския зъбар на следващите президентски избори.

3

Анонимен

преди 6 години

Демокрация е, всеки облича каквото иска и е нетолерантно да казвате на другите кой как да се облича. Гледайте си вашата си работа и вашите си дрехи.

2

А.Шикългрубер

преди 6 години

нач е добре да се снимаме като "опълченци" и да метаме налево надесно знамената на некви сепаратисти, а да носиме хеви метъл фланелки не бива. а дали ше почнете да ни връщате от училище за без емблема на техникума и за дълга коса , а?

1

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

йотюб нещо ми не показва група вермахт. дали иде реч за песен на сабатон или за оная фланелка на слеър дето навежда на аналогии между сатаната и райха като цяло? ако това е така, май е добре на кадри от АОНСУ да им се не дава много достъп до редкациите...