11

Анонимен

преди 6 години

Това е измислено шоу, в което всичко се режисира. Няколко участници вътре са наясно със сценария който се следва, а другите участници нямат хал хабер и стават за посмешище. Ето например победителят от предното издание със страннот име Йонислав /Тото/ - този имаше няколко пиянски избухвания с проява на агресия, която може да се види само по дискотеките в Студентски град. Това обаче изобщо не се показваше от тези брадър смешници. Винаги са показвали издънките на хората, които искат да махнат.

10

Анонимен

преди 6 години

Не гледам телевизия от 1997 година от както селянжърите нападнаха телевизиите! Това мутро сатанинско и незнам какво си уж шоу но от това което е написано в статията разбирам че това не е никакво шоу! Това е една деградирала телевизия която за да си вдигне пропадналият рейтинг е готова да убие и да закопа който и падне пред очите. А този селянжърин от Червен Брег вместо да поотули страстите той ги разпалва. Ало селянжърина не така това не ти е червен брег тука е София! Губите аудитория!

9

Владислав

преди 6 години

Кой, както си го направи сам, друг неможе да му го направи.Като знае че там е 24/7 под наблюдение защо посяга толкова към чашката? Сакъм нали е без пари!!! Съжелявам ама немога да съм съпричастен към глупоста на хората и да ги уважавам след като самите те не се уважават.Като си влезнал да си мислил, а после псуваш!!!!

8

Владислав

преди 6 години

До:автораАбе господин авторе,пък и вие редакторе,защо се опитвате да оневините хората за собствената им глупост?! Както тя/те, така и ние така и вие сме гледали поне веднъж в живота си това предаване, независимо дали е BIG или VIP BROTHER. И всеки с малко акъл знае че умишлено се дават ядене и пиене на корем, умишлено се дават мисий за вдигане на рейтинга, а също така се привличат тези хора след ясна беседа с психолози за да знаят продуцентите къде да пипнат после което и направиха.

7

13

преди 6 години

НЕ МОГА ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ, ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛА - това "ШОУ"!!!ЗА МЕН Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!! НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ ТЕЗИ, КОИТО ГО ГЛЕДАТ, НО... тази статия ми показа, ЧЕ СЪМ ПРАВА!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Неусетно съм проранил една сълза докато четох, тц тц тц

5

MMM

преди 6 години

Браво. Хубава статия.

4

Анонимен

преди 6 години

Защо цял ден ни занимавате с тоя...?!

3

Анонимен

преди 6 години

Направо ме разчувствахте... Съмнявам се да се чувства толкова унизена, когато се навира между бедрата на дебел чичко в столична чалотека, друсана и пияна...

2

Дани

преди 6 години

На мен ми стана жал за момичето. Вярно, че сама е влязла да се излага, но *** продуценти се възползваха от слабостите й и се постараха да я изложат стабилно.Адмирирам желанието й да напусне това отдавна пропаднало риалити. Не одобрявам речника й, но в момент на афект всички псуваме и имаме вулгарен език.

1

anonimen

преди 6 години

Явно и там не върви нормалното