26

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръст.....Но той е един от малкото който забравиха къде са родени,израснали,учили.......той плю по България,много бързо забравихте

25

Чист ариец

преди 6 години

Само снимки като млад му показват. Напоследък просто беше една развалина, приличаше на старец.

24

АНТИ

преди 6 години

България умира !Искат ни златната земя и ще я имат заради предателите тук.

23

Анонимен

преди 6 години

За два дни загинаха толкова много по пътищата защото не могат да се научат да карат като цивилизовани хора ами се ръгат и блъскат като ***.Който е пътувал той знае за какво става въпрос.А за Наим Сюлейман няма какво лошо да кажа.Не го познавам.Не му е било лесно и на него.Орис.

22

Анонимен

преди 6 години

До 58На кривата ракет космоса и виновен. Това, че всички се имате за големи състезатели без грам култура на пътя и не преизнаване на законите за движение не е причината нали ? Пътя бил виновен. Я ми са маааш от тука.

21

Анонимен

преди 6 години

Турците ако искат ще шамаросат всички анти турци и в София

20

Анонимен

преди 6 години

Крайно време беше.

19

Анонимен

преди 6 години

Какво ревете за един пияница! За два дни у нас загинаха над 10 човека, българи. Заради калпавите пътища на тиквата и смотаните му поданици.

18

Анонимен

преди 6 години

Казват,че е бил добър човек и отличен спортист.Нека почива в мир.Дано Бог се смили над душата му.Амин.

17

Анонимен

преди 6 години

до 47 Да, Сидеров постоянно му го натяква...че живеем в колониално робство и Тиквата е премиер и той решава заплатите, не Сидеров. ***, 1000 заплата при мнозинство на Атака. Правиш ли разлика?

16

Шоп

преди 6 години

Дрога, алкохол и стероиди - 3 в 1 неочаквано добра комбинация.Едва успя да добута до 50!

15

Анонимен

преди 6 години

Покланям се пред спортиста и човека Наим !А, вие , вие сте лоши ..пък макар и българи . Той е турчин, аз македонка ...и му се покланям със смирение

14

Анонимен

преди 6 години

За мъртвите - или добро или нищо ОСВЕН ИСТИНАТА ! За спортните му успехи - постиженията говорят сами за себе си ! Като човек - доста бързо се предаде на пороците, които в крайна сметка и не му простиха и го докараха до тук ! Защо ? Дали гое мъчила съвестта, че е напуснал България по този начин ? Не знам със сигурност, но е факт, че след промените е помагал с каквото може на български граждани. Бог ще го съди - всички ще умрем и във възкресението на мъртвите всеки ще получи това, което трябва !

13

АТАКИСТ

преди 6 години

до 37 Според теб Господа ти трябва да реши кой е предател или не, а не хората? Не думай!!! За предателство, са разстрелвали на тази земя, а не на небето Господа ти да е извършвал тази дейност.

12

Влади

преди 6 години

Лека му пръст! И пак той беше по мъж и по българин от тези, с които с български имена се кълнат в Русия, дето сега цъкат минуси.Той беше шампион за България, но когато комунистите го унизиха (Наум Шаламанов), отиде в Турция. Но не забрави България....За разлика от руските чуждопоклонници - комунисти.

11

Анонимен

преди 6 години

Черния му дроб беше дарен от негов стар приятел. Не целия черен дроб а само част от него. Черния дроб се регенерира с вемето. Но се получиха усложнения в мозъка.

10

Анонимен

преди 6 години

Всички ще си заминем от тоя свят. Както е писано "всеки жив ще опита от смъртта". Аллах да прости греховете му. Амин!

9

БОГ ДА ГО ПРОСТИ !

преди 6 години

Най великият спортист на света ! Загубихме един голям човек ! Ще остане завинаги в сърцата ни !

8

Помак-БГ националист

преди 6 години

И на нас ни смениха имената, но останахме.Въпреки всичко ги уважавам като спортист. Всеки изживява своята драма по различен начин.Да почива в мир!

7

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости. Той е роден в България и си е наше дете. Няма значение дали е българин или турчин, той е част от нашия народ.