8

Анонимен

преди 6 години

Ааа т'ва нищо не е! Лошо ще бъде, ако Босна и Херцеговина се отцепи, а после пак се отцепи на Босна и на Херцеговина, като атомното ядро.

7

Анонимен

преди 6 години

Изкуствените държави винаги се разпадат. така се разпаднаха изкуствените Австро-Унгария, Югославия, Чехословакия, СССР.така че няма нищо ново под слънцето.

6

Българина

преди 6 години

Благодарете на англия която не позволява изчистването мюсюлманите от балканите. Сега такива проблеми нямаше да има

5

Анонимен

преди 6 години

Додик и руският президент Владимир Путин са се срещали седем пъти от март 2011 г. насам, а с руският външен министър Сегей Лавров пет пъти през последното десетилетие.-------------Той Путин колко пъти се среща с Обама, че и с Тръмп, а лАВРОВ СЕ СРЕЩА ВСЯКА СЕДМИЦА С АМЕРИКАНСКИЯ ДЪРЖАВЕН СЕКРЕТАР. ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ СЕ ПОДГОТВЯ РАЗПАДАНЕ НА САЩ?

4

мдааа

преди 6 години

Стратегическа грешка на Европа е, че не изчисти османското "присъствие" още в 19-и век!Последствията ги виждаме и до сега!

3

Анонимен

преди 6 години

Вова хареса това! Няма да спре докато не унищожи този съюз

2

Провинция

преди 6 години

РЕФЕРЕНДУМ и СВОБОДА за Източна Румелия......долу долу ДОЛУРОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на хищтниците от крадливия,корумпирания,третополовия катун София.....

1

мдааа

преди 6 години

Нормално е да се разпадне.... ...сръбското на Сърбия... ...Хърватското на Хърватия... ..Османското.... ...и кво праим ся?