20

Анонимен

преди 6 години

Що бе? Нека доведе нови лица(експерти). Не ви ли писна да ви управляват едни и същи крадци без срам. Слави може да е чалгар, но изглежда добър човек и личи че му е тъжно за народа и калпавото управляние което получаваме.

19

П.Петров

преди 6 години

Всъщност една медийна К. като Трифонов може да е алтернатива само на магистрална К., но дори магистралните К. са по-принципни от него.Поради каква причина Първан Симеонов не споменава "Да България" и ДСБ ? Реално само те са политическа алтернатива на БСП+ГЕРБ+ДПС=БКП-ДС.Другата алтернатива е тотална "смяна на кръвта" в парламента.

18

туф

преди 6 години

До ЕврейЕ, затова половин свят ви мрази.

17

цирк

преди 6 години

Никакъв електорат не вижда алтернатива в лицата от ОПГ Преход. Такава виждат само хранените журналетки и цоциолози. Електората вижда, че няма алтернатива, защото такава не бива допускана на сцената. Най-сигурният начин да бъдеш смачкан в (пост)тоталитарната ни държава е да покажеш качества, свободомислие и да не си закачен за някое от пипалата доносници, ръководени централно. Всички, които са получили блага от властта през годините, са в кюпа. Каквато и роля да ви разиграват.

16

АНТИ

преди 6 години

До KONSTANTINOWда, Пиночет действаше в Чили, но тук НЯМАМЕ късмет с истински военен режим !!

15

bluesky1

преди 6 години

Сам човек промяна не може да извърши. Освен това, не е достатъчно само да искаш да променяш, трябва и да знаеш как това може да стане! Дори и да иска Слави не може да е носител на промяната, а досежно знанията му съм много скептичен! Аз лично не съм гласувал повече от 10 години и не виждам някого/нещо, за когото/което да гласувам.....

14

Р

преди 6 години

Стига лъжи,Слави е същия като Сидеров!После ще заиграе с Бойко!

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя не му ли окапа носа бе, вече и за певец на някоя селска сватба не става и се завря у политиката.

12

Еврей

преди 6 години

Слави премиер а може би и цар ще глсувам за него и повярвайте ми ние евреите знаем какво правим във отличие от повечето българи за съжаление

11

АНТИ

преди 6 години

Мафията е по-силна от държавата !Само военен режим и ликвидиране на крадците !!

10

Край

преди 6 години

Слави прави голяма грешка да заиграе по правилата писани от "политическата класа". Така нищо няма да промени. Единствено мажоритарни избори в два тура могат да сменят системата. Обаче народа или не го разбира или няма енергия за революции или е свикнал да си яде кебапчета от пилеешки клюнове и бира от найлонови шишета. Или и трите по-малко.

9

Келеш

преди 6 години

Слави не е алтернатива, а част от сегашното статукво! Колко години е по телевизията, а само затвърждаваше статуквото.

8

Анонимен

преди 6 години

Слави чалгата е агент на Тиквата, остана и некоя порно звезда да лъсне опозиция.

7

Анонимен

преди 6 години

Бе докога ще ни занимавате с този изчерпан духовно бивш шоумен бе?Признавам го за шоумен, да, до един момент беше забавен, после взе да омръзва, но сега продължава да търси нови и нови изяви и признание, при положение че отдавна вече стана скучен и малко хора се интересуват от него.Не казвам нищо лошо за него. Така беше и със шоуто "Клуб НЛО". Обаче свършиха, и Мамалев беше честен да си признае в ефир, че като няма какво повече да даде на публиката по-добре е да се скрие. Скрий се бе, Слави!

6

Хитър Петър

преди 6 години

Каква алтернатива е Слави? Махнете го този шоумен, само приказва глупости! Едно е да водиш шоу, друго е да управляваш държава.

5

Край

преди 6 години

Без смяна на избирателната система можете да гласувате колко си щете - нищо не избирате - резултата ще си все същия. Може да не е ББорисов - ще е Мойко Морисов или Славка Калчева но нищо няма да се промени.

4

елвис

преди 6 години

ако слави стане веган, ще има поне 3ма за партията...

3

Анонимен

преди 6 години

Единствените свестни критици на Тиквата бяха патриотите той ги взе със себе си да ги окепази. Тиквата ще падне лошо, когато и патриотите се усетят.

2

Циник

преди 6 години

Слави - АлтернативаБСП - АлтернативаХептен сте изплющяли в България!Хептен!

1

до 1

преди 6 години

Нещо бъркаш, колега, тази телевизия не е на Цветан Василев... Иначе, да - глупости на търкалета от дежурните "експерти".