9

Анонимен

преди 6 години

Пра дядо ми ядеше всеки ден козе мляко и често и месо и стигна 103 години. Аре някой веган да видя на 103 години понеже отричат млякото даже. Нещастни копелeта.

8

Анонимен

преди 6 години

Яно, ***, парцaл вегетариански, вие не сте по-различни от веганите щом им подкрепяте хранителните навици. Да не ядеш месо го разбирам, но да лишиш детето си от майчино мляко или от сирене, кашкавал, яйца...вие сте БОЛНИ ХОРА!

7

Анонимен

преди 6 години

На мен ми е все тая аз ям месо, но в интерес на истината представлението на тия вагини приличаше на някакъв кървав сатаниски обряд със голи жени и много кръв ТрЯВАХА МИ 2 СЕДМИЦИ ДА ОБЯСНАВАМ НА ДЕТЕТО, ЧЕ ТИЯ НЕ СА САТАНИСТИ А НЕКАВИ ОБИКНОВЕНИ ИЗВРАТЕНЯЦИ. Моля комисията от закрила на детето и службите и главния прокурор да арестуват веганите ако въобще има държава.

6

Демократ

преди 6 години

Проблемът на България сега е, че напрежението между вегани и вегетарианци съсипва българската икономика, дестабилизира демокрацията и може да доведе до гражданска война! България трябва да се изчисти от вегани и вегетариянци ако иска да се оправи. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от веганите и вегетарианците и дръпнаха значи ако искаме и ние да дръпнеме като Полша, Чехия и Унгария трябва да се изчистим от веганите и вегетарианците.

5

Свински врат

преди 6 години

Обичам боба, леба и да *** вегани!

4

Анонимен

преди 6 години

Снимката към статията е поредното доказателство, че вегетарианците имат вид на хора които са, не здрави психически.

3

Алов666

преди 6 години

Ми като утрепете едно пиле умира ,няма как. А като окосите 1 кв м люцерна нея не я ли боли бре. Тя не пуска кръв ,а сок, той е кръв за растенията това още по-голям геноцид. Това е мъчение, все едно на режеш на пилето крака и крила и да чакаш да пораснат пак и пак и пак и пак .НЕ ги разбирам вегетарианците.

2

Анонимен

преди 6 години

Или просто всеки да яде каквото си иска? Странна идея знам...

1

Шопо

преди 6 години

Да им го нахакам и на двата вида !