39

Анонимен

преди 6 години

М.о.д.аХах цензура

38

Анонимен

преди 6 години

Мода

37

Анонимен

преди 6 години

Мода е веганството.Ще отмине.Доматите са вече скъпи .има само праз.

36

Анонимен

преди 6 години

Да ходятбв махалата да протестират тея мишки... Ако им стиска!

35

Румен

преди 6 години

Брей....София,модерен град,не е етично...Въпросните вегани,ходили ли са поне веднъж в *** махала?Етично ли е хора да живеят при такива условия ,в модерна София?ммм?Забранете в София и пенсионерите,с хлаб и парче евтино сирене в торбичката...да не ни срамят..и обикновените хора по улиците,които не са държавни служители и са на мин.работна заплата...и всички,които не са от Герби колите,над 10 годиниВеганите да направят резерват за коне и дс ги хранят и гледат там,ама със свои пари!

34

гост

преди 6 години

Да се впрегнат веганите те и без това ядат сам трева.

33

Да го ду ха те веги

преди 6 години

Мислехме,че триполовите,гейовете, лесбийките и другите сексуално извратени дето искат да осиновяват деца и да се перкат свободно и да се женят са ни проблемът.Сега се появяват некви дето рупат марули и ни хулят че хапваме кюфтенца и пържолки.Абе извратеняци,марулята също има душа.Знаете ли как плаче като я режеш на салата.

32

Хахахах

преди 6 години

Веганите са по-лоши и от тея с различната отиентация. Определено си търсят боя!Най-много ми харесва, как се налагат и се опитват да командват нормалните хора, как да живеят! *** смешниците! Отидете на протест в ромската махала, ще ви направят булки!

31

Анонимен

преди 6 години

клинична пътека за веганите няма ли ?

30

Анонимен

преди 6 години

Г-да вегани, а какво ще правите с конете? Когато поставяте проблем за азглеждане - дайте и варианти за решаването му. Иначе е несериозно!

29

Анонимен

преди 6 години

нещо за рикшите в индия,теглени от хора?

28

Анонимен

преди 6 години

Сменете името от каруца на каляска и въпросът ще е решен.

27

Whoa! Peeps

преди 6 години

Веганите са хора със сериозни психически отклонения и трябва да подлежат на лечение.

26

Анонимен

преди 6 години

Всеки веган прояжда месо в един момент.Може даже и конско.Имам приятели бивши вегани като чукнаха педесетака Да видите сега как плющят пържоли.

25

Анонимен

преди 6 години

Да се изгради синя зона в центъра за паркиране на коне и да им се предостави вода и сено при пуснат СМС. Стига с тази дискриминация. За ламаринените трошки може - за конете не може. Айде де.

24

Анонимен

преди 6 години

до 27 БПФ Ти си по-болен мозък и от веганите, бре! Даже не можеш да осмислиш темата.

23

от21

преди 6 години

Но решението не е съчувствие, а реално решаване на проблемите с поддържане на конния ресурс на България , и връщане на любовта на българина към конете.Към корена на България.Самите вегани са много далече от тази цел, което ги прави смешни.Може би напоследък изглежда нормално, всички да се правят на велики когато се търсят права, но когато трябва да се предприеме някакво действие, всеки да вика няма да съм аз някой друг да го направи, но на мен не ми изглежда нормално.

22

Анонимен

преди 6 години

Аре да протестират и срещу конната полиция..все пак коня се мъчи от тежестта на полицая който го е възседнал. Смешни изтрещели откачалки.

21

лицемерни расисти

преди 6 години

Сега остава и някой много голям политик да го излъжат с пари и ще се задейства да се спрат ало изманиците !Първо заради оная дърта пран гия Бардо им взеха мечките щото явно им е пречило да влезнат в ЕС (да лапат политиците),сега щото идвали господарите на ЕС-а трябвало в София да няма каруци... бреее големи европейци станахте .ВИЕ ГИ СЪЗДАДОХТЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ, ОСТАВИХТЕ ГИ МЕН ГАЛИТЕ ДА НЕ СПАЗВАТ РЕД ЗА ДА ВИ ГЛАСУВАТ ПО ИЗБОРИТЕ .

20

Анонимен

преди 6 години

То няма такива болни мозъци като веганите. Значи искат да няма каруци в София- то и аз искам, но под предтекста че тия каруци ги дърпат горкички коне. А искат ли забрана за бай санди от село величково, че си оре нивата с коня и се придвижва от точка а до точка б пак с коня си впрегнат с каруца?