261

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски завинаги, ДНР и ЛНР вече не са част от Украйна.Скоро и други области в Украйна ще спрат да се подчиняват на неофашистите от Киев.

260

Анонимен

преди 6 години

Руските тролве разпраостраняват хибридни лъжи, че Саддам Хюсеин нямал оръжия за масово унищожени, и САЩ излъгали, че такива имало. Истината приятели мои е, че Саддам Хюсеин имаше оръжия за масово унищожение които му бяха доставени от Русия и Саддам се готвеше да ги използва срещу Европа и да унищожи стотици милиони хора в Европа.

259

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Криза е и то,в целия свят.

258

България над всичко

преди 6 години

В България преди 1989 г.нямаше толкова бедни и отчаяни хора,нямаше клошари както сега - в ЕС и НАТО.От близо 9 милиона българите станахме 6 милиона.От много хубав живот, нали?

257

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен268 С орйжията на Саддам стана така,че руските му"съветници"ги превозваха от тук-натам,километри по цялата иракска територия,за да не ги намери,купената от руснаците комисия.Руските фейк новини и евтиният театър,който разиграват руснаците,вече е разкрит.

256

Анонимен

преди 6 години

До 21 век, ЕС Пак ли, обърна тази плоча?Знаеш ли,колко деца умират от глад в Русия?Знаеш ли,че там от глад ядат трева и човешко месо?А милионите руски алкохолици пият опасни препарати за миене?

255

Анонимен

преди 6 години

До Щирлиц265 Как да не е ?Ами той нали Путин каза първо,че това били "войници в отпуск",а после заяви,че"руските части се изтеглят".Накрая,за капак се изтърва,че "можем да стигнем до Киев само за два часа".С лъжци не мжжи до си розговаря.

254

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен257 Смяяяях!Много сипроЗд!!:)

253

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 258Не е доказано присъствие на руски войски в ДНР и ЛНР.

252

Анонимен

преди 6 години

До до 250 от славянин260 Вече пишеш глупости,украици да избиват собствения си народ?Пълно сиКуку!!Руснаците извършиха инвазия в Украйна,а не украинците в Русия.Сега,ясно ли е?

251

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен259 ***!Виж се, на какъв език пишеш само.При комунизма имаше повече разврат,но той бе официарно скрит,ала всички знаеха за него.Дъщеричките на "татовците",от голямото добро утро,от Политбюро нагоре,раждаха тайно и правеха аборти я в чужбина,я при"наши"доктори.Съпругите на българските политици при социализма си бяха общи,защото те си ги разменяха непрекъснато.На "бай Тошо"не една,или две красавици са се натискали,я зя апартамент,я за кола...

250

Анонимен

преди 6 години

Никъде не видях заглавие:Руското посолство в България, обвини външният министър на РФ в лъжа???

249

ЕС

преди 6 години

Няма вече сигурна работа в България. Все по-трудно се намира, а който загуби работа ако изобщо намери нова то тя ще бъде по-ниско платена. Единствено сигурно е, че работа ще се намира все по-трудно и ще бъде все по-ниско платена. Скоро всичко ще бъде автоматизирано, услугите, дори миенето на улиците, 3 милиона миячи ще им се наложи да се приберат в България, въпросът с намиране на работа ще стане страшен, безработицата ще скочи над 60%, а изплащането на пенсиите ще спре до няколко години.

248

до 250 от славянин

преди 6 години

Възрастните хора, жени и деца в Донбас ги избиват вашите укрофашисти, а руснаците неизбежно избиват укрофашистите, прави се на улав малко по-майсторски, че ти личи!!

247

Анонимен

преди 6 години

*** те и девойките в зората на демокрацията много се радваха, когато от фирмите на разни батковци им уреждаха и ги изпращаха "танцьорки" на Запад, еййй, Запад! Даже сами се обаждаха, студентки и всякакви, и се натискаха да ги уредят батковците "танцьорки" на Запад, еййй, Запад е това, ЕС и НАТО....

246

Анонимен

преди 6 години

До Щирлиц 254 От думите на Паси,а дали ги е казал е спорно и в какъв контекст,не произлиза нищо.Но от руската агресия следва само смърт за хиляди,разруха и заплаха за мира в света.

245

Анонимен

преди 6 години

Неофашистите в Киев-бандеровци и десен сектор, избиха невинни руски деца и жени, забраниха руския език, българския език и др. езици в Украйна.Явно тук има поддръжници на фашиската идеология!

244

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен243 Всеки българо-руски проект води до дълги спорове,съдебни дела и нарастващи,огромни задължения на България, към руския рекетьор,които плащат българските данъкоплетци."Белене"ще е краят на ГЕРБ,или може би,точно това искат в Москва.

243

Щирлиц

преди 6 години

до 249Да припомним отново едно култово изказване на Паси:Майната му на Православието.Майната им на всички антибългаристи,барабар сЕС/ЕС,САЩ и други такива безценности!

242

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен246 Соломон Паси е истински българин.Много българи плакахме от радост,защото НАТО и ЕС са най-хубавото нещо,което ни се е случило,в новата история на България.---Тогава да, голяма радост беше за всички, безспорно. А сега защо българите плачат - пак ли от радост, че НАТО и ЕС са най-хубавото нещо,което ни се е случило,в новата история на България, или?