158

Анонимен

преди 6 години

Не ни занимавайте повече с този човек!

157

dan

преди 6 години

Навремето тиквата с бухалката така помагаше на дребните бизнемени. Като си платят рекета и им помага.

156

Анонимен

преди 6 години

Хлъзгав път, кола, дерезавой, канавка - ПТП!Бойко пак пристига пръвнастава масов куpoдръв.....!

155

Анонимен

преди 6 години

Т.е. въртял се като прдлив наоколо, че да има какво да се пише после.

154

cgftr

преди 6 години

Той Динко (Господин) и Мазния са на пост около Ямбол щото се чуло че там сега зачестяват катастрофите и започва съревнованието на спасителите. Все едно са караул. Единия на едната дъга на околовръстното другия на другата дъга и после смяна на караула.Иначе сериозно това е абсолютно забранено за кортеж. Всеки *** може да инсценира произшествие и после да има бум-бум и готово.

153

Анонимен

преди 6 години

До 160 Надявам се някой ден да бъдеш част от ПТП и никой да НЕ се спре. Тогава хумура ти няма да е толкова простт.

152

Анонимен

преди 6 години

И кво?! Ако не беше минал, още щяха да са там сигурно? Леко ПТП, хората не са имали нужда от правителствена болница, а от КАТ и Пътна помощ!

151

Анонимен

преди 6 години

България не е имала политик в историята си , който да е толкова близо до хората. Да инспектира обекти , да се снима с всеки желаещ , да участва във всякакви държавни откривания . На всяко голямо бедствие е бил на улицата . Ако някой може да го оспори да посочи кой го е правил ?

150

Анонимен

преди 6 години

Те това е човекът...човекът, който с гол зад..к таралежи мачка!

149

Анонимен

преди 6 години

Ще му ги кажа честно на Обожествения, освен смях, подигравки, вицове и презрение, лицето наречено от народа Тиква, Бай ***, Суджук ефенди, БУДА, и кво ли не още, друго не предизвиква.

148

Анонимен

преди 6 години

Опитал да открадне дамските чанти, но с тях изкарал и жените по погрешка.. добре че е имало свидетели, поради което новината не е: "Катастрофа без оцелели, пред кортежа на Бойко"

147

Анонимен

преди 6 години

До 148Лъжец. Нали дават и динко постоянно? Той нали е от вас "обикновените" хора. Вчера даваха по Господарите , как един дядо 4 дена стоял на вън да върне Лични документи. Много такива неща дават по ТВ. Това че ти търсиш само да плюеш е твой проблем. За това ти си никой, а тези хора са някой :))

146

Анонимен

преди 6 години

Айде сега и майка Тереза!

145

Анонимен

преди 6 години

Този път изпревари Динко Трапера!

144

Анонимен

преди 6 години

Да не ни да е бил там една минута преди катастрофата .......

143

Анонимен

преди 6 години

Човекът махал, но никой не спрял! Първо, може би движението е спряно докато се оттече кортежа с дебелата тиква. Виждале сте ги - на всяко отклонение, черно пътче и кръстовище стои задрямал полицай. Второ, дори да не е спирано движението, нека Тиквака сам си направи сметка защо хората ги е страх да спрат и в каква даржава ги е поставил да живеят!

142

Василев

преди 6 години

Това е живота бе селяни прсти, хората които живееха и изградиха развития социализъм, сега израждат и демокрацията, със същите нрави и възпитанието което имаха имат и сега, и го дадоха на децата си, със съшите роднински връзки!!!Не ГЕРБ ами и Господ да слезе, с този селски манталитет и стова примитивно възпитание и изградени трудови навици няма и един милиметър да направите напред!!!Живота е жесток, селяни прости!!!Агент Дуейн Харпър!ЦРУ!!!

141

ХХХ

преди 6 години

Иначе обикновенн човек спасил човешки живот няма са го споменат .......ама нли е богопомазания Бойо .....медийте ще тръбят !

140

Анонимен

преди 6 години

Предлагам на мястото на събитието да се издигне малък паметник,и със златни букви да се опише какво е сътворил Спасителят. И на тази дата да има възпоменателно тържество, с фанфари и тържества. Да помни РОдинста, какъв Вожд сме имали, силен, смел и честен, който спирал конвоя и помагал, помагал до забрава. Така като в СК, ще имаме атракции за туристите, всичко до което се е докоснал Той, ще бъде свещенно. Така и туризма ще се подобри. И работни места ще се отворят.

139

шматка

преди 6 години

До 103Жалкото е че съм сам.А вие сте мноооого.Много на брой и много п.рости.Когато се скриете под 2м пръст едва тогава България ще се оправи.Няма как.С трици козунак не става