31

Ефрейтор Генчев

преди 6 години

Нас пък през 1986 година в казармата ни учиха, че можем да победим Турция.:)

30

Анонимен

преди 6 години

Всеки само за пари говори вече, нали?Ако ваште дядовци и прадядовци са мислели като вас, комерсиални лигльовци с тауировки и обеци, днес нямаше да я има България , разбрахте ли?

29

До Каракачанката

преди 6 години

Абе, Каракачанов, заплатата се определя според КВАЛИФИКАЦИЯТА.За хора завършили с тройки някакви измислени механотехникуми или килийни училища това е една отлична възможност. Алтернативата за тях е бач по строежите в пек и мраз за повече пари но без никакви права и осикуровки.Преместете поделинията в Северозападна България - там има голяма безработица.А, този който не знае - един ИТ специалист с 5 години стаж в САЩ има средна заплата от 120 000 долара на година. Кой за каквото е учил.

28

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 20Армия ни е нужна освен за евентуални вътрешни размирици и за опазване на външната граница на ЕС с Турция, това е. Никакви самальоти и карабля не ни трябват!

27

Анонимен

преди 6 години

Карачанка - абе те армията за нищо не става бе - за какъв ни е ?? свърталище на некадърни дето не са си намери работа ,дай и на тях дай и на полиция / Милиция / че и те се занимават май само с трафик , кражба на имоти с подмяна на документи- навсякаде са все такива ненужни

26

Анонимен

преди 6 години

Ако ще е армия дае..ама не нещо такова жалко!Пък и защо не дай си боже да се наложи да се бие кого да пази таз армия,,палатите.колите,,.яхтите..язовирите..централите..моретата и балканите на мутрафоните ли..и няколкото милиона индийци!Аз от историята не съм чувал за нито един индиец дал живота си за тази страна!Виж..че са ни убивали и газили с османските орди е друга работа?Мерси!

25

Анонимен

преди 6 години

Какви заплати бре, да служиш на отечеството е безценно...

24

хаха

преди 6 години

А как лекар работи за 800 лв бе Каракачанов??? Твоите войници и войнички ако видят 2 капки кръв и припадат бе смешникооо! А ако видят кръв колкото един лекар вижда не мож ги върна на служба. Оооооо тоя ще ме умори от смях!!!!

23

Б

преди 6 години

така наречената ни армия е збирщина от затлъстяли туфлеци, които ако ги изкараш на полигона за тактика или ги накараш да бягат 3 км ще изпукат !увеличение на заплатата само за тези които служат в строя и то само ако покрият физическите нормативи !бюрократите с пагони не са армия и за тези плъхове и 600 лв заплата са много !

22

Анонимен

преди 6 години

Добре бе,дайте им 1608лева,ноооо...........ТРЕТА категория труд и пенсия на 65.

21

Анонимен

преди 6 години

ВМРО - било българска патриотична партия, така ли?На тая организация даже името й не е българско.Каква Македония, каква революция???

20

Анонимен

преди 6 години

Увеличение трябва основно на тези, които произвеждат продукт. А у нас дават най много ба лапачите. Милиционери, военни и админстрацияАйсиктир, ве вашта мила мама

19

Анонимен

преди 6 години

Стига с тази армия !Свърталище на бездарници,мързеливци и некадърници,които не могат на две магарета сламата да разделят !Нали затова сме в НАТО И и ЕС !Ако недай си боже се наложи,да ни защитят,а средствата за поддържане на армия и техника да отидат в много по-приоритетна сфера !Трябва да остане армия,която да е достатъчна да озъпти само за някой граждански бунт на расова основа !

18

ВЪПРОС към ДАНС

преди 6 години

Армията не трябва да *работи* а да се обучава .Няма Държава в Света като България без Наборна Армия .Това е като Закона за Движение по Пътищата - ако не го спазваш отиваш в Ареста или в Затвора .Каракачанов е Болен Човек и иска в края на живота си да има пари .

17

Анонимен

преди 6 години

БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА ЛАКОМИЯ ДОВЕДЕ ДО СТРАШНА СИРОМАШИЯ В БЪЛГАРИЯ И ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ....

16

Аноним

преди 6 години

Петък-час пик в БДЖ<br>Поредната куха идея на ръководството на железницата. &quot;Ускорен бърз влак със задължителна регистрация&quot; или за кратко &quot;експрес&quot;, който би трябвало да замине по рязписание в 18:00 е преместен за 18:05. От очакваните поне 4 вагона втора класа и 1 първа се оказа, че има само 1 първа и 2 втора. Хората са принудени да платят прескупите билети за първа класа поради липса на места за втората. Остават доста желаещи, които дори не могат да си купят билет и са насочени към следващи влакове, като по този начин те са обречени да пропуснат връзките, които са предв

15

Анонимен

преди 6 години

ТОВА Е ТАКА ,ЗАЩОТО Е ДОЩЛО ВРЕМЕ ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ ДА СЕ НАМАЛЯТ ДРАСТИЧНО ! ВИЕ ПОЛИТИЦИТЕ И ВСИЧКИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ С ВАШАТА ЛАКОМИЯ ИЗЯЖДАТЕ ЦЕЛИЯТ БЮДЖЕТ И ДОКАТО НАРОДА НЕ ВИ ОТНЕМЕ ВСИЧКО МНОГО ЩЕ ИМА ДА ЧАКАТ И СЕ МОЛЯТ ЗА 10-15 ЛЕВА ! ТАКА НИ НАТИКАХА В ЪГЪЛА ТЕЗИ АЛЧНИ АКУЛИ И НИ КАРАТ ДА СЕ МОЛИМ ЗА МИНИМАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ ,ЧЕ СЕ ПИТАМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ С ТОЗИ ГЪОНСУРАТЛЪК ?

14

Анонимен

преди 6 години

То пък една работа... лоени топки на преброяване.

13

Анонимен

преди 6 години

Дебело Прасе с картонче в ДС

12

Анонимен

преди 6 години

Ами разните му туфлеци от разните му войнски съюзи да не се ослушват ами да се записват!!!