69

неграмотен русофил

преди 6 години

Прави впечатление, че редовия русофил във форума е силно неграмотен, пише "санкции" с Й.

68

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До ГАДОРЯННоси се смрад на червена, токсична кал, прегорял торф и *** чизми...

67

БПФ

преди 6 години

Още десетина години санкции и Русия ще бъде окончателно......... непобедима.

66

БПФ

преди 6 години

Като удрят със санкции оръжейни компании, в списъкът влиза ли "Ростех" (едноличен собственик на Калашников) и какво мислят от Боинг по въпроса? - Защото без руският титан, добиван точно от едно от подразделенията на Ростех, Боинг просто пуска кепенците. И Русия няма нужда да удря Америка в отговор. За Русия няма нищо по-добро от тия санкции, които елиминират вноса за сметка на местното производство. Руснаците вече произвеждат и изнасят куп стоки, които преди внасяха.

65

Боби

преди 6 години

До Анонимен 54Давам ти пример за болезнен отговор - Спират Титана за САЩ(само ако ЕС реши да го купи целия естествено - производството е прекалено доходно за да се рискува за щяло и нещяло) и Боинг остава на "Сухо" поне 30% от нуждите на Боинг а и на Аеробъс се покриват от РусияТова може да доведе до забавяне на производството финансови загуби и дори до фалит на Боинг - А Боинг в момента това е практически половината от Аерокосмическата промишленост на САЩМогат но няма да го направят

64

Анонимен

преди 6 години

Собчак:... "Йосиф Сталин е изградил в страната система, в която "властта не принадлежи на народа, нито дори на някакви елити, а просто на специалните служби"За добро или за зло иде края на КГБ демокранурата...Въпроса е кой кого ще търси убежище - Путин при Ким или Ким при Путин !?

63

хехе

преди 6 години

Америка да си оправи *** в къщи първо после да налага санкций ..че както е тръгнало с техния дълг ...политическа несигурност в обществото им ...и социялно напрежение ...скоро и стената на Мексико няма да им помогне ....

62

ЯДРЕНИЯ

преди 6 години

В две думи се крие " бисера " ,но нали тук са повечето на заплата при козяшките ливади ,ще им подскажа : " ......нашите стотици милиарди?", разсъждава той"Русия все още финансира САЩ със стотици милиарди долари , все още незнайно защо , сигурно защото еврейското лоби в РФ и САЩ играят заедно ...Най ще заболи , когато разплащанията преминат в друга валута , доларите отиват на бунището ..... Та така драги драскачи , помислете и дерзайте ! ;))))

61

Анонимен

преди 6 години

Охооо...активизира се цялото тролско войнство. Много боли...

60

Боби

преди 6 години

До Анонимен 55До ЮбералесУмници, Само в Камаз тази година пуснаха практически цял нов завод за Кабини на Камиони с инвестиция 3 милиарда рубли. Ще кажете че е смешна инвестицията. Но все пак се произвеждат само кабини, А За моторите да купиха си лиценз от Мерцедес и си произвеждат Аксор двигатели. Но това е новина на 3 години вече до колкото си спомням. Двигателите са с гаранция един милион километра и сателитен контрол (пак немска разработка)

59

Анонимен

преди 6 години

Не се ли изкъпа вчера? Беше неделя...

58

ГАДОРЯН

преди 6 години

Пфууу. Мириси мириси. Вони ми на кравешки ***. Та се не трае. Тия мерзавци докога ще тровят хатмосферата бря?!!!!!

57

Анонимен

преди 6 години

Ти му укрепваш икономиката, то те лае....

56

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКънчо, резерва се е поддържал от време оно. Не го е измислил ББ.

55

майорски

преди 6 години

и без да се меси Русия хегемонията на САЩ се разпада от само себе си ...САЩ се чудят какво да правят със Севрена Корея ...ония там си правят каквото си искат без да се съобразяват със мнението на САЩ ...това е пример за много държави че сащ не са въздесъщив Сирия Русия им показа, че не винаги ще става така както САЩ са си го намислили Асад останан на властв Авганистан САЩ претърпя пълен крахЕвропа гледа с недоверие вече на САЩРусия само им гледа сеира на САЩ и им се смее на санкцийте

54

Анонимен

преди 6 години

до 44: "Прочетох статията докрай, но така и не открих с какво ще отговори Русия силно и болезнено"...Първо ще чакат да избухне Йелоустоун, после ще насъскат Ким и накрая следва остъкляване на Америка барабар с Аляска !!!

53

Анонимен

преди 6 години

Е как бе, нали санкциите укрепваха рушката икономика? Защо да отговарят болезнено? Трябва да благодарят. Нали Боби?

52

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че руснаците не могат да отговорят нито болезнено, нито безболезнено. Не са в позиция за такова нещо. Само се дуят.

51

Shopp

преди 6 години

Санкциите не са в ущърб на ЕС по никакъв начин.ЕС нито купува МиГ-ове, нито С-400.ЕС си купува газ, продава на руснаците коли и така.Великия КамАЗ толкова години би глава у стената и нищо.Накрая се принудиха да произвеждат копие на Мерцедес Аксор с внoсен немски двигател. Руснаците са мало умни.

50

Боби

преди 6 години

До Shopp 46Не умряхме от студ защото всички ТЕЦ за отопление на населението са били първоначално ТЕЦ на Мазут и в последствие преоборудвани по Холандска програма на ГАЗ. Минахме временно на Мазут(Лукойл си изпразни резервоарите трупани с години) окадихме отново градовете си