92

Анонимен

преди 6 години

До 93"Наказанието ще бъде изпълнено от Ким."Хихи добре :))

91

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпоинтересувай се и ще научиш

90

Анонимен

преди 6 години

След 70 години под икономическа изолация и американски санкции Северна Корея увеличи населението си от 10 на 26 милиона и произвежда междуконтинентални балистични ракети, а след 27 години американско партньорство България е първа по смъртност в света, населениет намаля с 1/3 и членката на ЕС и НАТО произвежда и изнася само миячи и пpocтитутки за западна Европа.

89

Анонимен

преди 6 години

Ким напълно е наясно, че САЩ няма да използват ядрено оръжие и за това си развява коня. Ракетите на САЩ могат да достигнат Северна Корея по всяко време и без проблем. Нашите психично болни червенушки обаче не осъзнават този факт.

88

Анонимен

преди 6 години

100 Това ли пише във вестник Овча мисъл

87

Анонимен

преди 6 години

103 кои са тези унищожени суверенни държави

86

Анонимен

преди 6 години

До 103Добре хайде като си изпиеш кафето пиши пак.

85

Анонимен

преди 6 години

САЩ са световен агресор унищожил доста суверенни държави по света и трябва да бъде жестоко наказан. Наказанието ще бъде изпълнено от Ким.

84

Анонимен

преди 6 години

Китай преди месец казаха че ако северна корея бъде нападната ще застанат на страната на корея , мислите ли че тоя *** ще предприеме нещо , то на говедарите целия свят им е виновен , съсипаха половината свят и искат да унищожат другата половина

83

ЛУДИЯ КИМ

преди 6 години

Който въобще НЕ Е ЛУД Ясно каза, че ще ОТГОВОРИ само и единствено на САЩ, ако бъде нападната КОРЕЯ. ЗА ЕВРОПА няма нищо , нито една дума, та такива лакеи като този сухар СТОллл да не лъжат. А ако на американците не им се живее така в страх НЯКОЙ ДА ОТГОВОРИ НА АГРЕСИЯТА ИМ - да заповядат ТУК никой не го е страх от КИМ. Да си купят панелка в НАДЕЖДА и да работят дистанционно за благото на САЩ

82

Анонимен

преди 6 години

Ако САЩ бяха толкова лоши за колкото всички ги изкарват вече да бяха изтрили северна корея и куп други държави от лицето на земята. Поне имат ядрения арсенал за това. За сметка на това в момента има един шишко който си мисли, че може да поставя условия с някаква си кирлива ракета....

81

Ники

преди 6 години

Все едно петокласници коментират тук.Защо масово говорите обидно един към друг и без излагане на тези? САЩ е водеща военна сила и икономика номер 1 в света. Това им дава сериозно предимство пред КНДР, която е в почти пълна изолация.Проблемът с използването на ядрено оръжие не може да е само на САЩ. Той е общ проблем по ред причини. Да, САЩ си гледат интересите и често те не отговарят на нашите. Време е да се научим да гледаме нашите интереси и да сме единни, а не да се ругаем по форумите.

80

Анонимен

преди 6 години

До чичо ГошоОсобено такива чийто политика и държава се крепи на това да мразят и унищожат САЩ. Да. Проблем?

79

чичо Гошо

преди 6 години

Значи изводът е само САЩ да имат ракети.Другите кучета ги яли.

78

Анонимен

преди 6 години

Усещате ли тънката разлика. Досега Тръмп се пънеше, как щял да унищожи Северна Корея. Но явно се усети, че ще яде дебелия. И взе този пинчер н снимката да дразни Ким. Че да може Европа да отнесе корейските ракети.

77

Анонимен

преди 6 години

ким чен никога до сега не съм го чул да заплашва европа а този намесва европа което не е добре

76

Анонимен

преди 6 години

А всички ракети на НАТО могат да достигнат Северна Корея по всяко едно време, без проблем и опасност да бъдат свалени. И?

75

Анонимен

преди 6 години

А ракетите на НАТО могат ли да стигат Северна Корея. Ако могат значи няма проблем, има паритет на силите. Освен това Северна Корея не е нападала никой досега, а НАТО и САЩ съсипаха сума ти държави за последните десетилетия и избиха милиони цивилни с техните ракети и бомби.

74

Анонимен

преди 6 години

Нали САЩ постоянно се хвалят какъв голям бюджет и високи технологии имали? Ами да си се оправят, а не да ни пращат тоя бас тун да убеждава Европа да се превърне в мишена за да яде тя ядрото вместо САЩ.

73

Анонимен

преди 6 години

тоя на снимката много блед ми се вижда , да не е болен или изплашен