48

Ако Станишев беше

преди 6 години

ЕВРОПЕЕЦ,ДЕМОКРАТ, нямаше да може от СРАМ, че живурка прекрасно в ЕС- БЕЗ БСП-тА и КОРНЕЛИИ, ОПОЗОРЯВАЩИ РБЪЛГАРИЯ, да я слуша и ръкопляска.Това може да го правят само ВРАГОВЕ на напредъка на РБългария и те НЕ СА БЪЛГАРИ! Е ли Станишев БЪЛГАРИН?( знаем.)45 години народът търпя високомерието и грабежа на БКП.Сега напълно се ОТВРАТИ от ПРЕДАТЕЛСТВОТО и ЛЪЖИТЕ на БСП.Ако в ЕВРОПАРЛАМЕНТА могат да разберат ВАшето позорно ДВУЛИЧИЕ ( на соцпартията на България и соцпартията напр. на Италия или Франц

47

Анонимен

преди 6 години

До гробокопач. Не, не е само конграчулейшънс, има много други добри неща, но няма смисъл на злобен и тенденциозен човек като теб да го обясняваме, защото ти си знаеш едно и също.

46

у нас е така

преди 6 години

Дали ще са герб,сдс,дпс,нфсб или други крадливи мушмуроци няма значение!Важното е БСП да е в ъгъла!

45

Гробокопач

преди 6 години

До Нищо градивно,Хахахаха, Жени ГЕРБ в действие. "Злата Жена", а да не би Менда Стоянова, да е "добрата жена", хм? ;))) След като кажеш, че някой е олицетворение на Злото, трябв ад акажеш кой, аджеба пък е олицетворението на Доброто;))) Иначе, само лепенето на етикет не върши работа, защото един ден лъсва ***, а той е пълен с гомна от суджуци, г-н гербер!

44

пенсионер

преди 6 години

Нищо не е пречка с подготовка на председателството на ЕС В България да се иска оставка на Б3 и провеждане на извънредни предсрочни избориОколо председателството още повече да ни вкарат в дългове .Провеждане на избори и следващо правителство да започне съдебни дела срещу виновниците за лошото саниране не качествено построената ограда и хауса в сектор Сигурност .

43

Реалист

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА, ами ГЕРБ е в политиката от 2009 година - преди това България на кои места беше, а? И ако не е ГЕРБ на власт я честно си кажи, при други управляващи, какво ще се промени?

42

Анонимен

преди 6 години

Като вляа в сайта на днес .бг смарфона ми блокирва и изписва че имам вируси! Защо?

41

всички са еднакви

преди 6 години

Целта е максимално лично облагодетелстване. Боко рече добре сме, да , сит на гладен вера няма.Всички се натискат за власт, а когато мине 2020та и няма да има спонсориране(лапачка) ще видим кой ще иска да управлява. Боко, корнелия и прочие е вероятно да излезнат във ваканция. Да пият издоеното за годините.

40

Гробокопач

преди 6 години

До АнонименА как ГЕРБ, правят света, по-добър, извинете, г-н Електорат?;))) С потупвания "Конграчулейшънс"?;)))

39

Анонимен

преди 6 години

Явно др. Решетников и КГБ здраво са хванали Нинова за гушата и няма мърдане. Тя трябва да клати лодката с помоща на др. Радев , който се води Президент . След като се провали Държавата тя заминава в САЩ при синаи си , а ние духаме супата за поред път както беше след Станишев например.

38

Анонимен

преди 6 години

Така е във външната политика принципите на БСП са който ни плати най добре него лансираме, а опити да се опитваме да правим по добър света са безсмислени важно е банковите сметки да се пълнят. Така че наистина има много разминавания между вижданията на управляващи и БСП по отношение на външната политика.

37

един дол дренки

преди 6 години

До *** наглаДреме и на *** кви ги дрънка!Важното е европата да се вързва на титаничните битки между комунисти и демократи!Щото ако няма БСП,няма и Герб!

36

Анонимен

преди 6 години

ХахахахА верно ли ще свалят Бойко, хахах. Ей зорлем искат държавата да е в криза като прецедателстваме ЕС. Браво, отличници.

35

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Не им трябват предсрочни избори на БСП. Този *** народ още не е узрял за промяна.Тиквата трябва да го управлява поне още 10 години, за да се убедят, че България ще продължава да е на последно място във всички положителни класации и на първо във всички негативни.Никаква избори !Власт до дупка за Суджук паша !Искам на същите тези, които досега го подкрепят да започне да им се повдига само като чуят името Бойко Борисов ...И това ще стане ... въпреки простотията на българина.

34

Питане

преди 6 години

Защо от 14 конгрес на БКП 90 година скача на 47 конгрес на БСП, 2008? Има ли конгреси между тези години? В всички случаи прескачат три десетки в броенето. Защо?

33

Нищо градивно,

преди 6 години

консенсусно няма в тази партия или в К.Нинова- начело на столетницата.А се КЪЛНЕ ( както и Йончева), че е за напредък на РБългария!?? В историята на БКП/БСП ще остане като "злата жена', която привлече ОТРИЦАТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ на Вселената към кармата си и е опасна както за партията СИ, за България, но най-вече за семейството си.Всеки ден от устата й излизат жаби, гущери и черни води ( както в онази приказка за кристалната пантофка и мащехата с три дъщери).Нарочно ПОДБИВА авторитета на РБългария за

32

Анонимен

преди 6 години

Много празни седалки се виждат - да не е оредяла тая партия?

31

Го4о

преди 6 години

Гладна КОКОШКА - ПРОСО СЪНУВА!

30

Валери

преди 6 години

И какво, бе гробокопач, виждаш на хоризонта ако ГЕРБ падне. Само не излизай с баналния лаф, че всичко различно от ГЕРБ е по-добро, защото това го слушаме вече 10 години, а ГЕРБ все се оказва предпочитаната партия от избирателите.

29

Бай-Кольо

преди 6 години

Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш .