38

до 45

преди 6 години

Кои са тия всички бе ? Tвоята работа на моряка вълните му пречат, ти ако си кадърен няма да работиш за някой туй е едно на ръка. Кадърните винаги ще взематпо 2-3 бона или ще работят за себе или тиват на запаз си а такива като тебе и 200 лв са им много, а на запад никой няма да ги вземе.

37

Анонимен

преди 6 години

Малко встрани от темата, ама тоя гей ли е?

36

Анонимен

преди 6 години

Тука много разбирачи за икономическата мощ на Каталуния ...За историята и битието им....За политическата карта...Ама ако бяхте поне с акъл на немска овчарка,щяхте да се осъзнаете,че без ЕС ще сте п,рошляци като Армения,Грузия,Албания...Много прос,т народ в тази България....,много п,рост..,2/3 от ми,шоците тук им плаща Европа,но те лая,т с примитивните си мозъчета срещу тях

35

до 42

преди 6 години

бреее аз пък знам , че имат заводи на сеат , пристанища и т.н ...но щом твърдиш , че всички работят камериерки,бармани или земеделци и с това си докарват такъв стандарт??? а за спорта....нали не казваш , че много от тях са професионални спортисти . а къде заби за белгия ???

34

Виктор К

преди 6 години

Анонимен много си прав всеки тръгна да става програмист и много ясно че се нароиха обяви за работа със заплата по-ниска от на продавачка в мола. То и това беше целта в България не може да има средна класа или добър сектор. Сега има да се яхат на гърба на младите балами близките ит фирми около прокопиев. Ако ти не вземеш мястото за 600 лева някой софтуни *** ще го вземе и така целия сектор отива на майната си. Емиграция му е майката.

33

Анонимен

преди 6 години

Каталуния е на море и всичко си произвежда. А което не си произвежда може корабите да й го доставят. Притрябвала й е тъъпата Испания.

32

до 37

преди 6 години

Каталуния няма заводи т ъ па ко туризма и земеделието и спорта не са завод. Каталуния може да се самоиздържа и без ЕС и Испания. Белгия не произвежда нищо без ЕС Белгия умира права в кожата си.

31

до 35

преди 6 години

и на какво точно като икономика имат каталунците за да имат такъв стандарт ??? викаш работят само в туристическият сектор ли ?? или новините , че има толкова фирми които се преместват в испания са лъжа

30

Анонимен

преди 6 години

Каталунците имат свой език, традиции, обичаи, 200 годишни мъки в опити за независимост - напълно заслужават да си имат държава.Ало Европата, къде остана основното човешко право за самоопределяне?!

29

До 31

преди 6 години

Не се занимавай да си хабиш времето с п,рости хора и да им обясняваш неща,които са очевадни !Това са ***,които само като чуят ЕС и скачат ,плюят и се набират..... с,капани червени червеи...Мухи със самочувствие на хеликоптер

28

Анонимен

преди 6 години

Разпадът на ЕС е необратим.

27

до 31

преди 6 години

Доста си неграмотен и гл,упав. Какви заводи има в Каталуния ? А какво произвежда Белгия освен едно нищо ?

26

Анонимен

преди 6 години

KITAI KAT GI ZEME RUSIQ I TURCIQ IMIM DISCHAITE PRAXA NA KATALONIQ

25

Анонимен

преди 6 години

Щом се появи и този алкохолик Юнкер да реве за обединена Европа смятайте кой е прав- каталуците или еврогейовете

24

Анонимен

преди 6 години

UYNKER GLEDA KAT NAAKAN EVROTO DNES NA KINO OT 6 DO 5 KO STAAA EI?

23

до 28

преди 6 години

ама ти каталунците със швейцарците ли сравняваш ?? това ,че чужди концерни са отворили заводи в каталуния , че означава , че могат да продължат икономически да са добре ако чуждите фирми се изтеглят . швейцарците не разчитат на чужди фирми да им развиват икономиката им

22

до 29

преди 6 години

А защо питаш мен питай Юнкер защо няма да ти признае т ъ п ли си или се правиш на т ъ п. кой е казал че каталунците искат в ЕС?

21

до 24

преди 6 години

чакай сега...нали каталунците искат независимост на всяка цена ?? защо тогава да се притесняват , че няма да ги приемат в ес и така ще се сринат икономически?? ще обеднеят но ще са независими....важното е те да са доволни.освен това по каква причина испания ще излиза от ес ??? кой въобще може да изкара испания от ес ....къде съществува това в договорите

20

Анонимен

преди 6 години

че кой е казал, че искат в ЕС, Швейцария добре си живее и без ЕС, аде холам

19

Анонимен

преди 6 години

Западните хулигани, подтикнати от Юдео-Масонската банда отвориха кутията на Пандора с Косово. Сега вият на умряло - еее, сори - вие почнахте тая гаддория. Сега с вашите камъни по вашите глави. Много е лесно да разпарчетосваш чужди държави, за които не ти пука, ама сега нека огъня гори в техния двор. Лицемери!