6

Кретен

преди 6 години

Е, махнаха Кадафи, Мубарак, Садам и......от светски държави се превърнаха в подвласни на шариата. Кое е по-добре? Едва ли да смениш светски диктатор с религиозен фанатизъм. Самото общество трябва да е узряли за демокрацията. Тя не може да се налага. Ние какво? С тошов манталитет, тресеще се от соц, политиците ни били виновни.

5

СС

преди 6 години

Ще му се на рекс д е така *** в действителност всичко е различно.Асад е победител във войната и сега няма кой да го бутне, единственият вариянт е да влязат НАТО с войски и то не е факт, че ще могат да победят защото и децата знаят , че там пазят и дръги страшни птици.Изобщо както казваше баба тоя си се намира у приказки (разбирай говори на празно да не му е скучно).

4

Jimmy

преди 6 години

Нагли американски терористи

3

Анонимен

преди 6 години

За кво му трябваше да събаря цялата страна и накрая пак си отиде. Изби милиони съграждани и милиони прати в калта по границите. Това никой няма да го прости.

2

И АЗ ЧАКАМ САЩ

преди 6 години

да рухне. Ще стане , но кога

1

Анонимен

преди 6 години

Добре, че беше Асад да се противопостави на ИД, а не да побегне и да си зареже държавата. Ако не беше той, ИД вече щеше да владее половината Близък изток, докато Великите сили се натуткат да се включат!