158

Гошу

преди 6 години

До kl/Е да де, факт е че Колхозия е най-голямата в света с най-много ресурси и си мисля: "Абе какво ли щеше да е, ако там живееха германци, американци, не дай си боже японци". Май ме разбра какво искам да кажа, нали?

157

извод

преди 6 години

У немскиот Лидъл цените са два пъти по-евтини,а заплатите на немците-в пъти по-високи.За качество не говорим.Капиш?Това беше целта на заниманието,драги калинки малинки.

156

kl/

преди 6 години

Икономиките на западните д-ви се осланят на колониализма.Изсмукват ресурсите на голям брой по-малки д-ви като нашата например,чрез войни и икономическо робство.За Русия открай време се знае,че е най-богата на всякакви полезни изкопаеми,поради факта че територията й е 1/5 от цялата сухоземна повърхност.

155

руски канибали

преди 6 години

Вицепремиерът на Русия Олга ГОЛОДец изнесе информация, че 90милиарда рубли са се изпарили, след като няколко частни пенсионни фонда бяхаобявени в ликвидация, съобщи finanz.ru. Фалитите на тези компании напрактика оставят без пенсии около 1.3 милиона руснаци. Сега въпросът е далиправителството ще покрие тези загуби и така ще върне пенсионните отчисления нахората.

154

Русия е изостанала

преди 6 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

153

фейкнюс

преди 6 години

Пак измислена новина мам.ка ви продажни журн.аля ! Една от малкото държави която не играе по *** на амерканците и гей лобито в световната политика и тези долни драскачи ще се скъсат да плюят!!

152

BG

преди 6 години

До Русия е в 19 векТи от там ли се връщаш, че твърдиш такива небивалици?

151

Жоре Русофобо

преди 6 години

Ами четете бре другари- великая и могучая дето има всичко от менделеевата таблица и най-голяма територия на света дава пенсии, които са по-малки от тези в най-бедната, разнебитена и ограбена страна в ЕС България. Същата България с най-малко километри магистрали в ЕС, всъщност има точно толкова колкото великая и могучая...Демек май при евро-гейовете се живее доста по-добре, ***? Раша е каша- винаги е била и винаги ще бъде....

150

Русия е в 19 век

преди 6 години

На 50 км. от Москва селяните живеят в дървени къщи, спят върху печките след тежък запой, хващат прясна риба от дупки в леда и чакат с канчета пред цистерни с надпис "квас". За жалост това е състоянието на по-голямата част от населението на Русия извън големите градове, което в болшинството си живее със стандарта и манталитета на 18-19 век.

149

Шефа

преди 6 години

Поредната *** антируска пропаганда!Западните анализатори отчитат точно обратното!

148

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 151 Нека забранят тогава на руските туристи да идват, а теб ще те клатят нашите хотелиери

147

Членска карта №7

преди 6 години

Все пак трябва да се признае, че нищо лошо не се е случило(като сме поканили този експерд да ни просветлява), беше време, когато канехме умерените сърцеяди да се конущисват далеч от тирана Асад!

146

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа де, ама ако ги нямаше руските туристи да идват бъгларите да им слугуват, много българи щяха да гладуват.

145

Един въпрос

преди 6 години

Те от много пари и имане пият препарати вместо водка...тази зима колко ще измрът от това? Миналата бяха стотици....

144

пенко

преди 6 години

Навални, просто ,служи за две неща : Клапан /отдушник / и УДОБСТВО ЗА "РЕГИСТРИРАНЕ " НА ВЪТРЕШНИТЕ ПРОТИВНИЦИ НА РУСИЯ !!! Нищо чудно да е от СПЕЦНАЗ като Абрамович !

143

Лайка

преди 6 години

тия са умрели кучета

142

Реално погледнато

преди 6 години

Та руската икономика непрекъснато е в стагнация според тия.Сигурно и след 10 000 години като СССР се простира на 1 млн светлинни години в две-три галактики пак ще е в стагнация, и на никой нормален пак няма му пука.

141

Тя така си работи!

преди 6 години

Тия опозиционери са се загрижили като лисицата за кокошките.

140

Членска карта №7

преди 6 години

По-добре да се захванете с болестта на Путин. Нали го чакахте да мре.

139

Членска карта №7

преди 6 години

До СтамТи си по-зле и от експерда на снимката.