16

ПОТЪРПЕВШАТА

преди 6 години

ЧЕ СЪМ АЛЧНА И ГЛУПАВА ГЛУПАВА СЪМ :DПЪРВО ТОВА ЖИЛИЩЕ ДЪРЖАВНО ДОРИ ДА ИСКА ДА ГО ПРИДОБИЕ ТЯ ГО ПЛАЩА А НЕ ДАВА ПАРИТЕ НА НЯКОЙ ДА ГО ПЛАТИ ТОЙ !!! ПРОСТО У ГЛАВАТА НЕМА НИКОЙ!!!РАЗБИРАМ РУШВЕТ ДО 10 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!! ТОВА, ЧЕ Е ДАЛА ЦЯЛАТА СУМА ЗА ЖИЛИЩЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ У ГЛАВАТА СИ ТЯ НЕМА НИКОЙ :D

15

Пичо

преди 6 години

Така ви се пада, жалка пасмина. Все някой, познат, кум, сват. Само да не е по реда и закона. Реда и закона са последна мярка за БеГелопитека. Как ще измама тва. Дал си на някой пари да те уреди чрез премиера. Алу, колко *** трябва да си

14

Един от Северозапада

преди 6 години

Четох и статията, и коментарите под нея.Да, прави сте.Но, да се замислим и за друго нещо.Ако измамената бе близко до някой министър, депутат, властимащ, веднага държавната репресивна машина би се задейдтвала на минутата, и по адреса на компютъра, или по телефона , от който е писано , ще знаят от къде и кой е писал, и ще го хванат.Нали знаете, че в нета анонимни няма, и даже програмата , разработена от ЦРУ за талибаните , прескачаща през няколко сървара, е проследима при добро желание?

13

Анонимен

преди 6 години

Съдете и жената станала обект на престъплението. Тя умишлено и ясно дава пари за рушвети и опитва да наруши законите.Тя не е само жертва, а и престъпник.

12

Анонимен

преди 6 години

Те така или иначе телефонните измамници след 5-10 години щяха да й вземат парарите .Така че ....

11

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ ДЕН ПОЛУЧАВАМ ПО НЯКОЛКО ПИСМА , ЧЕ СЪМ СПЕЧЕЛИЛ ГОЛЯМА СУМА ИЛИ ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ! И ГИ ТРИЯ :DОБАЖДАТ ИМ СЕ ПО ТЕЛЕФОНА НА ТИЯ И ИМ КАЗВАТ, ЧЕ АКО КУПЯТ КЛИМАТИЦИ АМА МНОГО ЕВТИНО ПОСЛЕ ЩЕ ИМ ГИ КУПЯТ ДВОЙНО ТЕ САМО ДА НАПРАВЕЛИ ПЪРВАТА ПОКУПКА :D И ОНИЯ ЛУДИТЕ ПЛАЩАТ :DКЛИМАТИЦИ ФРИЗЕРИ АПАРТАМЕНТИ!!!А ИНАЧЕ СЛЕДИТЕ НА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛЯ ПРОДАЖБИТЕ И МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ И АПАРТАМЕНТ ПО ЕВТИНО!!!МНОГО ГЛУПАВИ ХОРА ЗАТОВА БУДАЛИСОВ Е НА ВЛАСТ В БЪДАЛИСТАН!

10

Наблюдател

преди 6 години

Лаком *** кpъв ***..

9

Анонимен

преди 6 години

Не ми е жал за глупави хора, които искат да минат тънко, по втория начин и ако може далаверката да върви с пълна сила! Няма безплатен обяд!

8

спонсор на МВР

преди 6 години

Facebook-а е създаден от мошеници за мошеници!

7

Циник до 7

преди 6 години

Айде сега - хвърли още 1 лопата въглища в компютъра ти Правец...и бегай да долееш кандилото на тато!

6

Анонимен

преди 6 години

фейсбоок не е нищо повече е от метод за комуникация!!! не е по различен от мобилния телефон!!ПРОСТО ХОРАТА СА ГЛУПАВИ!!! ОБАЖДАТ ИМ СЕ ТЕЛЕФОНА И ИМ КАЗВАТ ДА СИ ИЗХВЪРЛЯТ ВСИЧКИТЕ ЦЕННОСТИ ПРЕЗ БАЛКОНА И ТЕ ГО ПРАВЯТ :D ПОСЛЕ АЛЕКСАНДЪР БЕЛ БИЛ ВИНОВЕН, ЧЕ ИЗМИСЛИЛ ОПАСНИЯ ТЕЛЕФОН :D

5

Анонимен

преди 6 години

По времето на социализма при Тодор Живково жените в София редовно ставаха жертви на FB и губеха всичко от измамници но медиите не го отразяваха.

4

Анонимен

преди 6 години

ББ й написал писмо, дето й казва "оки"?!??!?!Такива трябва Господ да ги пази, щото е ясно, че сами няма да могат! Мат'рялааа...

3

Циник

преди 6 години

Нямам профил в ев рейската машина за пари...и нямам намерение в близките 50години да си правя! "Каквото сам си направиш - друг ни може да ти направи" Тази модерна форма на масоф есхибиционизъм радва педофили...онанисти...и всякаква друга сг ан решила да удари кьоравото! Частния ми живот си е мой....и не желая да го "качвам на американски сървъри" та господин Цукърбърг (ЗахарнатаПланина в превод) да натрупа още някои и друг милиард! Свободната воля е тази, която ви превръща в жертви!

2

Анонимен

преди 6 години

Facebook не е опасен просто населението е глупаво. Много.

1

Анонимен

преди 6 години

*** народ - слаба държава.