23

ИМПЕРИЯТА ЕС

преди 6 години

е на път да пламне от неедоволноите от БРЮКСЕЛ

22

КАКТО Я КАРАТ

преди 6 години

ако не изчезнем като нация пак ще има 09.09.1944

21

ЩОМ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ

преди 6 години

значи нещата са станали НЕПОНОСИМИ. Ей така от нищото не се сменя власта. Особено когато е налице огромен репресивен апарат. Неслучайно след ПРЕВРАТА така наречените ДЕМОКРАТИ увеличиха ПОЛИЦИЯТА у нас до 60 000 души - 2 пъти повече от армията. Явно си дават сметка, че безкръвно няма да дават властта като комунистите. Гладния народ до един момент търпи, а после пали къщите на чорбаджиите и в огъня изгарят и виновни и невинни

20

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми на .... за това какво мислят сволачите за *** си революция. Дреме ми само за това, че тя съсипа Източна Европа и най-вече България.Турците ни върнаха с 500г. на зад и тези *** с още 200.

19

партайгеносе

преди 6 години

Цар Николай го играе "баща на нацията"!Когато се вижда,че е некадърник,и му предлагат да се оттегли,той подобно на тенекеджията Луи 16 заявява,че властта му е дадена от Бога!И свършва като него!От царя тръгва всичко!Между другото,когато Сталин осъжда Зиновиев,му казва:"Знам,че си невинен!Но не може Русия да говори,че др.Зиновиев е.е др.Ленин!Трябва да се сложи край на приказките!"Зиновиев е бил бисексуален като Троцки,обграждал се е с млади и хубави момчета и момичета,и е обичал да се начервява!

18

Анонимен

преди 6 години

До ТролДуми на Троцки "Ние ще запалим световната революция с помощта на руския народ, който трябва да изгори в тази революция като шепа сухи съчки"Сталин гаси пожара и поради това става най-лошият.

17

Циник

преди 6 години

Сталин...Коба...Джугашвили...сакатулник...пребиван от пияния си баща обущар...е следващият ярък пример на социопат разпореждащ се със съдбата на милиони, първото си убийство извършва на крехката възраст 18 години ( убива шведски инженер от нефтените платформи) абсолютен опортюнист...сътрудничи на царската тайна полиция (за да оттърве кожата) Едно от любимите му хобита - да залива с бензин лалугери...да ги пали, и да гледа как се гърчат!Пълен социопат!!!

16

Анонимен

преди 6 години

Виждайки резултатите, не е била най-добрата развръзка. Също така да не забравяме, че и царя не е бил много популярен сред болярското съсловие, заради Распутин и много от офицерския състав са имали съмнения и са подкрепяли реда по навик.

15

Трол

преди 6 години

Евреите това, евреите онова.... вярно е, че са субсидирали революцията, Ленин и Троцки, но е вярно и, че Сталин им е объркал плановете. Въпросните 90% евреи в управлението са били леекинко изчистени от Сталин и чистките от 30те години за които така жално ви опяват от медиите как Сталин избивал бедните руснаци и украинци, всъщност са били еврейските революционери на Ленин и Троцки. Ротшилд е пикал кръв от яд. Затова много ги е страх от комунисти като Сталин. Но историята се върти в кръг...

14

до 13

преди 6 години

Идеята е била да се отслаби Русия.Това е генералната западна идея от времето на Куликовската битка на Дмитрий Донской с хан Мамай през 1380 г. та до ден-днешен.

13

Циник

преди 6 години

Ако някой си направи труда да провери произхода на "партайгеносетата" в болшевишкото ЦК - ще установи, че 80% наистина са с еврейски произход.Не съм фен на идеите за световна конспирация...но фактите , са си факти!Въшкарника Ленин - щеше да си остане един от хилядите "лу мп ени" ако не беше финансовата и логистична подкрепа на немското командване!

12

Анонимен

преди 6 години

11, прочети пак и осмисли написаното от Факт " плод на ев*рейски мозъци и финансиране"..."в началото 90% от ръководството са били ев*реи!"

11

Анонимен

преди 6 години

Ленин идва от Швейцария с помоща на германците,Троцки от Ню Йорк.Главната цел ,Русия да излезе от войната и да се ограби най-богатия човек на планетата по онова време император Николай втори и руските банки.

10

Циник до 12

преди 6 години

Тези 3 000 000 са били първата "вноска"Идеята е била - да се отслаби Русия.Ако немците са знаели какво ще последва - са щели светкавично да избесят "другарите" по дървета край пътя!

9

Две революции

преди 6 години

До предложениеЦиник дава отговора ".Първите митинги...и броеве на "Правда" са финансирани с 3 000 000 райхсмарки."Някои историци пишат, че парите са били 20 000 000.Ти с какви средства смяташ да основаваш?

8

Анонимен

преди 6 години

До 2 И в двете революции участват комунистите,в октомврийската се стремят да елиминират до скорошните си съюзници от власта.За това с комунисти коалиции не се прави.

7

предложение

преди 6 години

До Две революциида основем и в България ново контраСДС.! Добра идея!

6

Факт

преди 6 години

До ФактЛюбопитен момент от историята е,че когато руският цар се противопоставя на евр*ейските попълзновения във властта(след Наполеоновите войни),Ротшилд му заявява в лицето-"Ще ви унищожим,дори да е след няколко поколения!".Което и става с ръцете на болшевиките в крайна сметка.

5

до 4

преди 6 години

До АнонименТурция не, но в плана на ген Юденич Истанбул е било основната задача.

4

Факт

преди 6 години

За да се анализира правилно Октомврийската революция,първо трябва да се приеме и осмисли фактът,че тя е плод на ев*рейски мозъци и финансиране,поредният им експеримент.Доколко нещата са излезли извън контрол е друга тема,но в началото 90% от ръководството са били ев*реи!Впрочем,сега същите тия ев*реи готвят глобален СССР,където те ще са управляващата партия,а останалите безправни граждани-тъй наречения Нов световен ред.Така че експериментът не е отишъл на халост!Естествено,икономиката няма да е