19

факт

преди 6 години

Русия не изоставя никога свой съюзници в беда....

18

Анонимен

преди 6 години

Венецуела го докара до купони за бензин абе както е казал народа -комунистите ако дойдат на власт в сахара и пясъка ще стане дефицит -

17

Анонимен

преди 6 години

до "реалността"... на ш.зоф.еника..................................

16

до 11

преди 6 години

Стелт технология няма и никога не е имало особено пък при самолетите само пълен *** като тебе не е чувал за инфрачервени радари. Сърбите като свалиха на янките самолета и им пратиха писмо Извинявайте не знаехме че е невидим пишеше в писмото. Самолета го свалиха със обиквовено РПГ и ракета със топлинно насочвео на инфрачервения радар двигателя на саорета свети като коледна елха.

15

До 11

преди 6 години

Точно стелт технологията е измислена от руски професор. Който я пробутва на американците, когато създават Ф-111,този свален от сърбите. А тази технология е създадена за Холивуд. На всеки съвременен радар, ф-22 се вижда като на длан. Затова руснаците не и обръщат внимание. Само на ракетите си поставят такова покритие.

14

Анонимен

преди 6 години

.., това е човек който вярва на "свободната" преса. като махнеш изолираните страни от БРИКС и то в "цивилизования свят никой не остана. Да не говорим, че нито на българия, нито на Германия, Франция... и която си щеш европейска страна не желаят, не могат и не знаят как да изолират Русия. Впрочем същото важи и за КНДР, санкциите срещу която са "смях в залата" и единствено д.билите не разбират, че няма как САЩ и Европа да санкционира страна с която отдавна не подържа никакви връзки.

13

реалноста

преди 6 години

До Ссдд докъм 2035 по скоро БГ ще има 5 поколение предвид колко масов по4ва да става Ф35 отколкото русия да приеме т 50 а и някакво Модерно въоръжение за него щото там са много зле

12

Анонимен

преди 6 години

Минимална заплата в Русия -300 лева.Минимална заплата в САЩ-2000 лева.Силни са велики са ама всички бягат от там.Иначе безкрайните ми уважения ама кешът и фактите са си факти.Масква отдавна на любов и сълзи не вярва.Само на Мерцедес и зелените хартийки които уж нямат стойност ама само тях уважават.

11

Пишете за Тиквата

преди 6 години

Стига сте отвличали вниманието на българите с Русия и Путин!Аз ще ви кажа истината - в началото на 90-те години СССР и Русия оставиха съвсем умишлено България в зоната на влияние на САЩ. Последният външен министър на СССР Шеварнадзе при посещение у нас казва в прав тон - "Отсега нататък се съветвайте първо с посолството на САЩ", а по-късно Елцин казва за нас - "Забравете тази държава".Русия ОТДАВНА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ИЗОБЩО ОТ БЪЛГАРИЯ, стига сте пищяли като ощипани дърти моми!

10

Анонимен

преди 6 години

Мадуро знае че краварите му носят много демокрация, венецуелците ликуват защото където мине краварския вмирисан ботуш почват да растат долари .

9

Ссдд

преди 6 години

Какво 5то поколение руски изтребител ?1 Руснаците още немогат да разберат как работи стелт технологията.Новия им изтребител е тотално копие на ф22 и дори не покрива изискванията за 5то поколение.САЩ скоро ще имат 6-то.Руснаците на тема авиация изостават с поне 50 години.Европейския тайфун и френския рафал са по напреднали дори от руските летящи тостери.

8

Анонимен

преди 6 години

Руснаците с какво пък ще им помогнат при положение че те самите умират от глад и мизерия ? Русия да не се меша много в световната икономика, за да не изядат на ново санкциите и да се превърнат в изолирана страна като Северна Корея,пък после ходи обеснявай какви ресурси имаш.

7

Анонимен

преди 6 години

НАТО се въоръжава със самолети Ф-16 като ги препродава на самото НАТО, а Русия се въоръжава със самолети 5-то поколение и има най-големия самолетоносач на света.

6

Анонимен

преди 6 години

Русия добре научи от САЩ как се прави капитлизъм. Но за разлика от тях, не го прави с бомби и цветни революции.

5

Анонимен

преди 6 години

Русия расте и се развива, а ЕС се цепи и пука като сапунен мехур и се леят реки от кръв по улиците на Испания.

4

Анонимен

преди 6 години

Те руснаците немогат себе си да спасят от потъване ,тръгнали на другите да помагат.Двете държави икономически джуджета ще се утешават взаймно.

3

Джедай Мастър

преди 6 години

"Нали Венецуела е сред държавите с най-големи запаси от въглеводороди"Те и хората са въглеводороди, т.е. страната с най-големи запаси е Китай, а после Индия.

2

Да живей !!!

преди 6 години

Мадуро, Путин, Ким чен ун ... Корнелия Нинова !

1

Анонимен

преди 6 години

Рано или късно всички опират до Император Путин, а янките всеки ги подритва и заобикаля като мръсни сатрапи, които застрелват комарджиите пропиляли и последната си стотинка.