22

Анонимен

преди 6 години

Така като гледам по-големи *** от ГЕРБ няма.

21

въпрос 40 000лв

преди 6 години

Журналистката Ива Николова почти фалира заради Дончев и неговите съдии заради зададен въпрос.

20

Джон Ленин

преди 6 години

ИЗХОДА ОТ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ Е САМО ЕДИН ... ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ И ИМПИЙЧМЪНТ ... И НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТ В ПАРЛАМЕНТА ...

19

Bai-Hui

преди 6 години

Някак много цинично ми звучи точно комунисти да говорят за шуробаджанащина,измами ,кражби и злоупотреби като цяло.

18

Не-почитател

преди 6 години

Има само една дума, която охарактеризира ситуацията с назначенията от ГЕРБ СРАМ!Непрекъснато Цв. Цв. повтаря Политическа партия ГЕРБ - за всеки случай, сакън да не помисли някой, че е партия на....

17

azamara

преди 6 години

Каква ЧЕРВЕНА ЗЛОБА!!!!! Пишат опорни точки и маскарят, в това им е силата от време оно, но не и без помощта на "братушките"

16

Flow

преди 6 години

И в Кърджали е така особено що се касае за европейските програми за фирми и назначаване на държавна работа,по администрации учители също, трябва караянчева да одобри, обществена тайна е

15

-

преди 6 години

Ако видите в община Стара Загора , там ситуацията е малко по-различна, но пак е същата , само , че в приятелски кръг от хора. Едни и същи фирми печелят всичко що е общинско.

14

Анонимен

преди 6 години

Къде са тези държавни предприятия?Не говори смешки. Държавата отдавна вече не притежава нищо, защото е "лош стопанин".

13

Helleborus

преди 6 години

Така навремето хора, които имаха ЕТ, регистрираха акционерни дружества с фамилиите си. Всъщност пак един човек движи бизнеса, но си поставя роднините като акционери на различни длъжности, за да не се разбере, че е все той. Защото ЕТ носи отговорност с целия си имот. Това ми изглежда нещо подобно, един депутат иска да прави схеми, но като не може да ги направи сам, поставя фиктивни служители, които да отварят пътя на далаверата, която вече не е само финансова, а и нелегитимна недемократична власт

12

kh

преди 6 години

Злобата. злобата ще ни довърши. *** червени и всякакви.

11

Софиянец

преди 6 години

Ама защо изнасетя факти само за малките общини, кажете за Октопода в Столична община. Тук се крадат милиарди. От главния Суджук и самоковската му Послушница.

10

смях

преди 6 години

ГЕРБ и още 10 години да са на власт няма да стигат по назначенията на калинки на БСП.Всички дърважни предприятия от десетилетия са пълни с калинките на червената бабичка - всякакви малумници, които не могат да си напишат името имат топли работни места, вместо да ходят да копат по нивите! В същото време кадърните хора не могат да си намерят работа, щото "нашите" хора от червената завера не допускат някой да вземе заплатка.

9

Страничен наблюдател

преди 6 години

Ха, ха..... ама е плачевно. В община Севлиево пък зам. кметицата Невена Тодорова назначи или поне е помогнала за избирането на сестра и за управител на новата сепарираща инсталация към сметището.

8

Анонимен

преди 6 години

Бетонирали са се с бетон 500 и арматура поне 16 мм. Няма разбиване!

7

Анонимен

преди 6 години

Има ли учудени ?След като тоя грозен Пелтек Дончев още при първия мандат на ГЕРБ беше назначил на работа в общината 17-годишната си дъщеря с 3 000 лв заплата, а полуграмотната си жена беше направил главен счетоводител на Общината.

6

Дежа Ву

преди 6 години

...от следващите избори.Цвинокио съобщава на Винету: Имам 2 новини - добра и лоша. Добрата е, че пак спечелихме изборите...А каква може тогава да е лошата, бе? - пита Баце. Цвъки: Ами лошата е , че никой не е гласувал за нас.

5

Анонимен

преди 6 години

До всички гербери- знаем, че БСП са комунисти и т.н. Тях си ги знаем.Вие кажете нещо по фактите, които изнасят те.Да не излиза само пак Героги Марков и да ни обяснява колко добро момче е и Дончев и как е грехота да го закачаме?Че, чак ни се доповръща по време на сутрешния блок на Нова.

4

Анонимен

преди 6 години

Напоследък имам усещането за раздвижване в правилната посока. А дано

3

Bspmoral

преди 6 години

Sledvasta seria ...ukrainskite, ruskite, turskite, evreiskite, ispanskite rodnini...