29

Манолски

преди 6 години

Тоз Едуард Ерменчов е с празен поглед, пропит от никотин и дрога. :)

28

Анонимен

преди 6 години

не е вярно че го напръскал веднага без да му каже дума. От жестовете на наглеещия се вижда , че преди това му казва нещо, но той се направи , че не го чува и се обърна в другата посока

27

Анонимен

преди 6 години

Никога не е късно тоя Едуард да го посетят и да го накарат да изяде един пепелник с фасове

26

!?

преди 6 години

Б1си! Откога к3леш стана цензурирана дума?

25

:D

преди 6 години

Ние ***:"Много сме, силни сме!""Малко пожарогасители, много ***!""Не се гаси туй ще не гасне!""Само *** може да убие ***!"

24

Анонимен

преди 6 години

Перник е бастион на БСП, бензиностанцията е на Лукойл, Нинова е в нервна криза

23

Един

преди 6 години

Ама после след случката като се освети малко и почна да скача на човека, сигурно иска да му изчисти колата:))) Дано сега нашите невероятни власти да не повдигнат обвинение на човека за разрушаване на частно имущество. Няма да се изненадам ако тия тарикатчета подадат жалба и нещата се развият по този начин.

22

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

До АнонименЩо бе Софиянски ? Твоята рода не е ли дошла от " Прованса " у Софето ? ААА отдавна е било и сте забравили ? Ама това не те прави кореняк софиянец !

21

Д-р Исня

преди 6 години

Няма време за приказки...Огино не чека!

20

Анонимен

преди 6 години

Тоя така се е напушил, че не е знаел къде се намира. Браво на служителя, свърши си работата отлично. Беше добре да дойде и полиция да им отараши колата, все нещо щяха да намерят.

19

Анонимен

преди 6 години

Това ще го помни доживот )))

18

123

преди 6 години

До АнонименНафтата няма да се запали от фаса. А с бензин ако го полее ще взриви бензиностанцията. Тъй че не става.

17

Евролибераст

преди 6 години

Това е самоуправство! Щом младежа е нарушил правилата, нека го глобят, ако всеки почне да раздава правосъдие ще се върнем в джунглата!

16

123

преди 6 години

Ей селският к'во се пра'и на отворен. аз ако бях щях и да го мелна после по главата да съм сигурен, че е разбрал. Ама като видят дебелият край как не смеят да се обадят тарикатчетата.

15

Анонимен

преди 6 години

Трябвало е да извади маркуча от колонката, да залее селтака с нафта и да му метне фаса

14

Анонимен

преди 6 години

Няма такова заглавие! То не бе израз, не бе чудо. После се чудите защо този пинко от клипа нямал култура. Ами защото анти-културата струи отвсякъде, затова!

13

1

преди 6 години

ЕВАЛА НА ПИЧА!Така се прави. Гъзето другия път ще си помисли къде и как да пуши.

12

@

преди 6 години

Един мъж на място който си свърши работата тихо, без драма, демократични дебати и забележки.Когато трябва да свършиш нещо, просто го свърши. Недей да дрънкаш и обясняваш.

11

Пич

преди 6 години

"който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа"Абе не е като да не оронва и дума. От видеото се вижда, че има размяна на реплики, но се_лското тарикатче явно го игнорира. Иначе абсолютно правилна постъпка, и тук искам да подчертая, че човекът с пожарогасителя не се прави на интересен или има желание за конфликт, просто в такива случаи нещата могат да се случат за секунди и няма време за - "Хайде моля те бе, изгаси си цигарата, хайде де ...".

10

Анонимен

преди 6 години

ех прованса толко сте зле не е истина.Вие сте *** за това идвате в столицата да работите.Селските номера от село в столицата не минават