9

Реалистът 2

преди 6 години

..... Точно поради тази причина Алеко Константинов е вероятно най - великият Български писател ..... Защото изключително добре е осъзнал и разбрал БЪЛГАРСКАТА СЪЩНОСТ и е написал - "БАЙ ***" и "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ" ...... И от тогава да сме мръднали дори йота напред , а ?!?! ... Същите сме си ! ... Затова сме и на това "дередже" и НИКОГА ... АМА НАИСТИНА .... НИКОГА НЯМА ДА МРЪДНЕМ НАПРЕД И ДА СЕ "ОПРАВИМ" !!! .......

8

Анонимен

преди 6 години

Шведите поне са хора...

7

Реалистът

преди 6 години

... Ало , Българи ... Та вие нещо друго ли сте очаквали от нашенски Правораздавателен орган ?!?! ... Те направо много добре , че са му взели някакви пари ... а НЕ са го пуснали за каса бира и тарелка шведски кебапчета :) ... А на изпроводяк може да му "цункат" и беличките Шведски задни части и догодина отново да го поканят в някой Черноморски хотел с бонус - ПО НЕГОВ ИЗБОР ДА РИТНЕ В ГЛАВАТА ПРОИЗВОЛНА БЪЛГАРСКА СЛУЖИТЕЛКА В СЪЩИЯ ХОТЕЛ !!! ..... КАКВО ИСКАТЕ ОТ БАЙ *** БАЛКАНСКИ , ХОРА ?!?! ..

6

футболист

преди 6 години

Абе, кой е тоя съдия, дето е издал тая "присъда", че имам тука едни излишни 4500лв.

5

Анонимен

преди 6 години

Присъдата е неадекватна. Да ритнеш 60 годишен човек в главата си е опит за убийство. Пожелавам на всички, съгласили се и издали и настоявали за тая или по - лека присъда като станат на по 60 някой пиян швед да ги ритне в главата. Тоя трябваше да го съдят за опит за убийство.

4

погнусен

преди 6 години

В т.нар. "българска" "право"раздавателна система се въдят на гнусните морални чудовища.

3

OMG_Lucker

преди 6 години

Чета по- долу някакви.. не знам как да ги нарека да не ми цензурират коментара.. но да кажем писания на някакви анадолски ***- крала била, предлагала му се била жената.. глупости на търкалета.А беше ЕЛЕМЕНТАРНО да му сложат адекватна присъда- просто трябваше да вземат присъдата на онзи римлянин от берлинското метро и да "наградят" и този "'юнак" със същата.

2

толерантен

преди 6 години

И в този случай, съдиите са с по-тежка вина от "осъдените" от тях престъпници. Съдиите трябва да бъдат разследвани и съдени за толериране на престъпността и създаване на криминогенни условия в България.

1

Анонимен

преди 6 години

Много се краде в българските хотели. Последно преди 3 години в Несебър ми откраданаха от стаята 3 500 лв и 2 златни пръстена.