51

Анонимен

преди 6 години

на фона на ЕС, Русия е от най-разв.се икономики последните години, ама няма да напишат в БГ че тук лихвата тук пада за 3-ти път тази година , няма да напишщат за ръста на икономиката, а ще пишат....ХХХХ ..... и платените американски *** ще изпълнят форуми и коментари навсякъде да си мислите какво ли не

50

Анонимен

преди 6 години

До 52За това ли валутата и се обезцени до най-ниски нива за цялата и история :) ***.

49

Анонимен

преди 6 години

Крим граничи по суша само и единствено с Нарния, а всички знаем, че Нарния не е истинска държава......Украйна беше, не нарния! Ама пак същото!

48

Анонимен

преди 6 години

А Донецк и Луганск американски ли са?

47

Martin

преди 6 години

До АнонименТеб не те слуша главата ти, да не си завършил изгорялата гимназия, какви 700 млрд. те гонят или така ти казаха да драскаш. Русия от както е под санкции излекува голяма част от икономиката си, БВПто и се ждига всяка година, наистина бавно но сигурно. Взимай от другите хапчета.......

46

Анонимен

преди 6 години

ами те са НИКАКВИ - те са бългорофоби - всички американофили/***/тюркофили, за тях е важно кой им плаща

45

не им се получи

преди 6 години

в Украйна и САЩ са отчаяни, страната е де-индустриализирана и вече нищо не се произвежда, всичко е изнесено в Азия и Мексико. 90 мил. не работят и живеят на социални помощи, има 40 мил. живеещи само на купоните за храна отпускани от правителството. Само една нова пълномащабна война може да реши проблемите на САЩ.

44

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали Крим е руски, ама цяла Украйна е американска)

43

дуро

преди 6 години

Историята показва, че ако не беше САЩ Хитлер щеше да прегази ***. Язък за момчетата от конвоите дето ги издавиха германците в ледените води. Да не бяха тръгвали изобщо!

42

Анонимен

преди 6 години

Говедарските тролчета не знаят какво да пишат -един път Крим руски, друг път не, вече съвсем се Сащ исаха хайванчетата жалки.

41

luckyman

преди 6 години

Германските съединители, както и всички съединители ги няма при автоматика! Поради факта, че седят долу и в ляво, и само пречат!

40

възмутен

преди 6 години

Крим еврогейците наложиха санкции на Русия. Но на Турция заради окупацията на Северен Кипър, европедалите си сложиха ламаринени очила. Освен лицемерие това е и двоен стандарт на ЕС.

39

Русофил

преди 6 години

Крим така или иначе вече е руски, а дали немците, ше приемат този факт си е техен проблем. Колкото по-бързо го приемат, толкова по-бързо, ще спрат да се самозалъгват, че Крим не е руски. А за отстъпките от Русия - прощавайте, но това звучи смешно. Русия е горда страна и няма да склони глава, камо ли пред собствените си палачи. Та Зигмар да си взема да си прибере този жалък опит за изнудване там където слънце не изгрява.

38

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука за Крим, важното е че Путиностан е пред финансов колабс, спада на номиналния БВП за 3 години е от 1,88 трлн $ до под 1,2 трлн $, просто Рашка просташка губи по 700 млрд $ на година, това са фактите, а иначе може още да викате 'Крим наш")

37

Анонимен

преди 6 години

Историята също показва , че Германия за няколко месеца влиза почти до Москва. Създава най-модерните оръжия и е може би най-силната страна в Европа . За производствената и мощ, всеки знае.

36

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски и винаги ще бъде руски.

35

Анонимен

преди 6 години

Историята е показала, че рядко Германия е печелила войни. Световни даже никога.

34

Анонимен

преди 6 години

След 25г същите тези либерали:Да приемем факта, че Европа е на мюсюлманите.Който не е съгласен е рacиcт, нaциcт и ксeнoфoб.

33

Циник

преди 6 години

Това е най-противното! Спомнете си Афганистан...Германия "подари" на демократизаторите 100 МИЛИАРДА DM. за да финансира създаването на Алкайда...Германия пригласяше на лъжите на Тони Блеър за химическите арсенали на Садам КОИТО НИКОГА НЕ БЯХА ОТКРИТИ! Така и в Либия! Окупирана Германия след времето на Аденауер...Вили Бранд...и Хелмут Шмидт ...се ръководи от американски марионетки!А най-ярката между тях е Мурксул-ханъм!

32

кримчо

преди 6 години

Крим е руски засега. Историята е показала, че рядко Крим стои дълго в една държава.