216

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ ЩЕ СЕ ЦЕЛИ В ТЪЪПАТА ТИ ГЛАВА СКААПАН КРЕТЕЕЕН.

215

Анонимен

преди 6 години

ХА ХА ХА ХА ХА Тоя счупи ***! Каква дружба с Русия като си го извадил надър.вил и си правиш майтап на голо ду.***? Това ли е дружбата? Руските ракети са насочени не към БГ а към краварските бази в БГ. А това означава че част от територията е под прицел. Както казата старите хора. Покрай сухото ще изгори и мокрото! Та тези приказки за дружбата си ги приказвай на село на мегданя не на всеуслушание!

214

Анонимен

преди 6 години

До Шоп 233ХАХА , това са похвати присъщи на Американците , що не разкажез за мръсните бомби които бяха разположени в ФРГ като последна пречка на Руснаците да стигнат ламанша.

213

Анонимен

преди 6 години

Ако стане война, руските ракети ще са насочени към България... ще стане война?А как да "стане" - тя няма да стане, вие ще я направите - НАТО, което си пъха гагата навсякъде, където няма работа; САЩ, които гледат на целия свят като на своя собственост и техните прислужници, сложени тук, за да им прокарват интересите.За какво ти е да правиш учениня със САЩ и НАТО против Русия, защо ще правите "Черноморска флотилия" против Русия, защо нацвъкахте тук ненужни бази за наша сметка. За война, нали?

212

пущиняк

преди 6 години

До анонимен 214,Я пак, това учение между България и Турция да не си го провел на някоя електронна игра? Както виждаме и днес, съвместни учения на държави, които са съперници във военно и външнополитическо отношение, не се провеждат! Турците 70-те и 80-те години са толкова неграмотни, че дори и да навлязат в България, ще се изгубят по баирите, понеже не могат да разчетат картата! Пък да не говорим какво шубе ги е тресяло от СС-23!

211

Анонимен

преди 6 години

А ако има война военните бази на САЩ в България в кого ще се целят?

210

Анонимен

преди 6 години

До ШопБате, кви съюзници, кви геометрии и обекти те гонят . България, никой не я мисли нея, за съюзник.

209

М, да ...

преди 6 години

продължение: 227Атомните ни централи са вид защита срещу нападение! Кой и заради какво спря /и под чие давление/ всички руски проекти в БГ?

208

Джъстиса

преди 6 години

Ще се цели заради американците, на които се продадохте.Няма да се цели в мене.

207

М, да ...

преди 6 години

Русия ще се цели в нас, има ли война!---------------------Чудех се защо бавно и методично се унищожава/те атомната ни/БГ енергетика!

206

Анонимен

преди 6 години

До ПехотинецДостатъчно е да окупираме Кремъл и после да диктуваме на Путин.

205

Анонимен

преди 6 години

Друго е, друго! А *** си отглеждате в турските домове, хареми, бардаци - мъжки и женски....И сами си го признавате като се съвокуплявате като животни по роднински от шестгодишни...

204

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 218Абе и аз съм разочарован как евроатлантическите продажници обиждат Президента на България и също е подсъдно , ама няма как. Така че, като не ви харесва винаги може да хванете самолета до Вашингтон.

203

Анонимен

преди 6 години

При Соца задачата на БА беше да задържи турците до Пловдив за няколко часа докато дойдат руснаците. Въпреки, че БА беше силна и дума не можеше да става да удържи на турска атака. А днес ако турците решат да нападат единствената съпротива ще са проститутките по магистралите.

202

Анонимен

преди 6 години

Преди да влезе турската ти армия, с друго ще бъде спряна.. Дори и без никакво оръжие не подозират какво ще случи!

201

Анонимен

преди 6 години

И така ... Борисов е прав ! Русия подписва договори и ги хвърля в чекмеджето ...

200

Анонимен

преди 6 години

РАЗОЧАРОВАН СЪМ КАК РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА ОБИЖДАТ БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕМИЕР! НАЙ- МАЛКОТО Е НЕПРИЛИЧНО, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ Е ПОДСЪДНО... АЙ ЧУПКА! АКАЙТЕ В РУСКИ САЙТОВЕ! ТУК Е БЪЛГАРИЯ! КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА - ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-МОСКВА!

199

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 214Нашата армия ,нито тогава ,нито сега е можела да пребори Турската , целта беше да удържи евентуална атака и да забави настъплението при В.Търново докато дойдат Руснаците. Така че, сравнение , така както сте го направили не може да става. А колкото до сегашната армия , ами да , Туция направо ще влезе с военен парад и без беоприпаси ако пожелае.

198

Анонимен

преди 6 години

До До 215 Българската АРМИЯ след 1944г не става за крив *** ! Да, преди това сме имали велика армия , но след това ...само пияници, готованци и комплексари назначени от БКП които ама бъкел не отбираха от техниката която имаха ...нищо не разбираха. Аз редник трябваше да обяснявам на старшината ми кое копче за какво е бе!!!! Абе вие сте луди бе !

197

До 209

преди 6 години

Неграмотнико, осведоми се и почети малко. В бившия соц. лагер, нашата армия е била най-добре въоръжена и с тежко и високотехнологично (за времето си) оръжие, точно защото сме били един от най-надеждните "васали" на СССР, а и близо до голяма НАТО-вска армия с базирано ядрено оръжие. Ти може да си бутал 5-та количка в СВ. Имахме ракети, които могат да сринат Истанбул, ПВО, авиация, летища, на които може да каца стретигчески бомбардировач... Всичко това, без руски войски тук. т.е. НАШЕ! Тиква...