86

Гражданин

преди 6 години

От полицаите по-комплексирана прослойка в нашето общество няма. Не става за нищо друго, става ченге, заяжда се с замижните хора, а е неспособен за нищо друго. И нормално, избива сърашните комплекси. За КАТ не говоря, те за 7 лева са склонни да простят и убийство. Трагедия. Иначе да хванат престъпник, крадец не ги търси.

85

Анонимен

преди 6 години

До ДорианТи верно -имаш ли си изобщо понятие що е тероризъм ,кой съди военния съд и пр. или само ей така за идеята и спорта реши да хейтнеш нещо към полицията.

84

аз-ът

преди 6 години

Боже трябва по-скоро да се махам от тоя к..***. Аз преброих поне 5 цър.вула дето защитават "полицая". Аве ей шушляци-да адски е дразнещо да кара някой в лява лента с 50. Ама когато трафика е голям се кара в лява лента. Особено ме дразни когато на зариградско карам в лява с 80 /колкото е разрешено/ и ц.ървул отзаде ми мига. Второ - май на вас ви бърка в наср..я г..з, че тоя го е снимал. Това ви дразни нали? Че много хора, вече слагат дашкамове и "джигитлъка" ви не върви? Миришат ви краката !

83

До 70

преди 6 години

Бъркаш!В аварийната лента никога не е било разрешено да се шофира, за да пишеш "след като забраниха да се кара в аварийната".Второ, след Ихтиман в посока София и двете ленти на магистралата са горе-долу в едно и също състояние, така че, и за това бъркаш.Защо е шофирал в лявата лента не става ясно, има само предположения, като най-вероятното е, че не е успял да се прибере вдясно, защото онзи бабаит/полицай го е настигал през дясната лента и може би е имало бавнодвижещо се превозно средство

82

до 72

преди 6 години

Те ако са по буйни щяха буйно да го изпреварят без дори да го забележат на пътя! Буйните затова са буйни.Освен това тогава нямаше да им се пречка. Ти ако се движиш с някое заставичка, Пежо 106 или Голф 1 ще се пречкаш ли на Хюндай и 40 или нещо такова още по джипка, грамадно и буйно?

81

boto

преди 6 години

Абе истината е една .... про*т народ про*та държава.Какво ли не изчетох, че карали в най-лявата лента хората, че налитали да го бият, че низнам си какво.Първо ако е полицай трябва да е обучен как и кога се вади оръжието. Второ защо преценихте, че 3-*** (и жена включително) са тръгнали да се карат или всички виновни само наш Пешо е невинен...Айде да не коментираме комплексите, които си избиват някой по пътищата. Всеки ден се кара по бус ленти, в затворени улици, пияни и после други виновни

80

Питам само

преди 6 години

Бойко наредил ли е временно да го изключат от ГЕРБ, на момента?

79

Анонимен

преди 6 години

"Щом е спрял на светофара, значи не е нагъл!"Има и такива дето си минават на червено.

78

Анонимен

преди 6 години

Абе напоследък много пищови..престрелки..ножове..акции!Все едно сме в Бейрут!

77

Щирлиц

преди 6 години

А къде е сигнализацията на този отпред,мигач нещо да мига аз не виждам?Значи той е в нарушение,и се движи в крайна лява лента,предназначена САМО ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ!Ами научете се да използвате лостчето отляво на волана,все пак са ви дали книжки,или греша?

76

цирк мвр

преди 6 години

Полицай те са най страхливо племе те без униформа са жалки същества и за да се спасят от проблеми вадят оръжие като този ***,даже някой не могат да стрелят,тъжна картинка е полицията у нас съжалявам ги....

75

Добре!

преди 6 години

Сега ще се разбере дали е от кликата на Цв Цв, както убиеца от Виноградец! Ако потулят случая значи е! Принципно, за да демонстрира такова суприматично поведение на пътя (аз съм повече от всичко вас, а вие сте ***), индикациите са, че е!

74

Анонимен

преди 6 години

Като ме засече, му правя рибя опашка и го пращам в канавката.

73

Анонимен

преди 6 години

Познавам едно ченге ,което на времето при подобен спор в ,който агресивен шофьор му бе налетял да го бие - го гръмна в крака .Не само не го наказаха или уволниха ,ами човека дори се издигна и стана военен прокурор. Такива хубави времена бяха ,а не като сега разни меки китки ще засичат хората по улиците ,ще ми се лензят ,а като видят дебелия ,ауууууу вижте го вади ми пистолет !?!! Ами ще ти вади -бъди доволен ,че не го използва !!!!!!!!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Щом е спрял на светофара, значи не е нагъл!

71

+++

преди 6 години

Основният проблем е КАТ, а не този полицай-бабаит. Проблемът е, че КАТ 28 години не работи и затова масово се правят нарушения по пътищата, често завършващи с катастрофи, ранени и загинали. Този полицай-бабаит дали щеше да бабаитства, ако беше уверен, че ако направи нарушение, КАТ неизбежно ще го санкционира, както е в нормалните държави? Нямаше разбира се, така че първопричината е неработещия КАТ, както е навсякъде по света.

70

Анонимен

преди 6 години

Значи, решихме! Ако е полицай - виновен! Ако е мирен ганчовец - прав е!

69

ей

преди 6 години

Този к.ретен да се радва че не е попаднал на някой по буйни хора че и пистолета няма да го спаси и ще му го заврат от зад заедно с сл.карта,а може би така щеше е най добре да се наказват такива пъпеши.

68

Дориан

преди 6 години

Ако верно е полицай тоя магистрален терорист, то трябва на секундата да бъде дисциплинарно уволнен (впредвид, без да му се изплащат 20 годишни заплати вкупом) и да бъде изправен пред военен съд с криминално обвинения за тероризъм.

67

Анонимен

преди 6 години

А те защо са се движили в лентата за изпреварване след като средната е била свободна? Като са там да карат по бързо от него.Знам защо. Защото средната е разбита и след като забраниха да се кара в аварийната юнаците трайно се настаниха всички в тази за изпреварване.