14

Анонимен

преди 6 години

Външната политика на САЩ е пълна перверзия!

13

ОНЗИ

преди 6 години

Безобразията които американските военни са извършвали в Корея со причината за тази неистова омраза на северокорейците към американските ***. Другото е че тези високотехнологични оръжия се правят с висококфалифициране специалисти и консултанти било то руски китайски индийски ит.н. Така че каквото повикало -такова се обадило! Отзад на "трите ката" - това е правилния отговор на севернокорейците.

12

E ето...

преди 6 години

...поне някой работи. КНДР не спира да разработва и тества. Бачкат си хората и затова напредват. Пък...и явно няма кой да ги спре:)))

11

Анонимен

преди 6 години

"В отговор на изстрелването южнокорейските военни днес са провели учение с използване на балистична ракета, която е прелетяла разстояние, равняващо се на това до международното летище на Пхенян - Сунан, откъдето бе извършено севернокорейското изстрелване, информира ТАСС."====================Ето, проблемът е решен! Що за американски вопли? Когато запалихте половината свят не чувахте, нали? Ким още никой не е утрепал, а ФАЩ избиха милиони!

10

АНТИ

преди 6 години

до 12Азия печели икономическата война срещу останалите.Искат направо пукотевица нЕкой, но и тяхната територия ще гори.

9

Виготура

преди 6 години

САЩ да дадат ядрено оръжие на Южна Корея и те братчедите ще се разберат помежду си.

8

Анонимен

преди 6 години

Брей, тази статия, според троловете е доказателство за величието на Русия?!? Русия не водела хибридна война в България, хахаха.

7

681

преди 6 години

Да! Щом Северна Корея пуска ракети - това е лошо, но когато го прави Южна Корея - това е прекрасно!

6

****

преди 6 години

Тези кравари какво ревът,Русия ли провокира СК, или тя плаши с унищожение,че сега да се намесва,каквото са си дробили краварите,сега да си го сърбат.

5

Петър Папазов

преди 6 години

Благодарение на Ким, САЩ увеличават продажбите на оръжие за Сеул и Токио.В това представление героите са положителни.

4

Галин

преди 6 години

и длъжна ли е Русия да мисли нещо по въпроса след като същите ТЕ(Сажд, Япония, Европа) налагат санкции, ако Путин е пич ще ичм каже че ще си го премести пт единя крачол в другия.. :)

3

Анонимен

преди 6 години

Хамериканците нямаха ли супер модерни, интелигентни и т.н. ракети, щитове, мармоти и прочие? Защо не са свалили ракетата??

2

Ziko

преди 6 години

Краварите пак реват и мучат клекнали... :-)

1

Анонимен

преди 6 години

Дебелото Откачалниче здраво си го търси. И ще го намери!