16

Анонимен

преди 6 години

До ILEV1940Според международен договор за ядрените оръжия ,.След 1950г. се подписва договор който забранява разработването на ядрени оръжия от страни които до момента не са имали.Право да имат такива оръжия остават само тези страни ,които са ги разработвали до момента,така че не се обаждай ,като не си на ясно.

15

Анонимен

преди 6 години

До 15Северна и Южна Корея са технически във война. САЩ е съюзник на Южна Корея и е напълно нормално да има такива тренировки. Това не спира Северна Корея да прави каквото си иска нали, но само да не се прави на жертва. Защото номера не минава.

14

Анонимен

преди 6 години

До ILEV1940Това е разсъждение на 5 годишен. Когато една страна заплашва открито друга страна с унищожение и цялата и политческа система се крепи на това, то тази страна няма право на такова оръжие. Не знам кое не е ясно? Толкова е просто. Това, че други страни разработват такова го правят с идея защита. Франция не е тръгнала да заплашва Германия с унищожение нали?

13

Анонимен

преди 6 години

До АбеАко САЩ нямаха военно присъствие в региона и още повече не тренираха всяка седмица симулации за бомбардиране на цели в Корея, те никога не биха разработвали ядрено оръжие.

12

Анонимен

преди 6 години

До ILEV1940До колкото лидера или правителството на тази държава не е пълно с лунатици и не заплашват октрито друга страна с унищожение. Ясно?

11

ILEV1940

преди 6 години

И по какви правила едни държави имат право да имат яьрено оръжие, а други нямат право ?? САЩ И ФРАНЦИЯ правиха опити в чистият и райсми кът а океана и заразоха с радиация и района и хора, а сега са замонодатечи !!А еврейте....за тях не съм .ул за са кции!! Не е чи ясно, че това оръжие е у но като средство за сигурност - а при наличие на такъв необуздаем ажресор като САЩ е нужно !! Ако Ирак, Либия, Югославия и т.н. бяха "ядрени", дали такаваеше за е съдбата им...... ??????

10

Анонимен

преди 6 години

Ако не е САЩ щеше да е друг. Както в втората световна.. ако не беше Хитлер щеше да е Сталин.

9

Абе

преди 6 години

До Буквално....Наистина ли мислиш, че ако я нямаше Америка, нямаше да има проблеми ?Може би всъщност най-големият проблем са точно такива като теб !

8

Анонимен

преди 6 години

С ПРИКАЗКИ РАБОТАТА НЯМА ДА СТАНЕ!!!!ВРЕМЕ Е ЗА БОМБЕНЕ НА ТОТАЛИТАРНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОРСКИ РЕЖИМ В СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!

7

Да

преди 6 години

"***" ми беше думата.

6

Анонимен

преди 6 години

Аха ... Тръмп ще го натесне с няколко тиута.

5

Да

преди 6 години

Натискът трябва да бъде такъв, че болният мозък на лудия Ким Без Ум да бъде спукан като силно забрала гнойна пъпка, а гнойта да пръска в лицата на всички ***, които го подкрепят !

4

Анонимен

преди 6 години

Или използваш лостове за влияние, които не включват ядрен конфликт или .....По - добре е да не прибягваш до последното, защото споделяме една земя и резервен план не съществува....

3

Анонимен

преди 6 години

Тръмп и Шиндзо Абе се разбраха за "невиждан натиск" върху КНДР---Супер ВИЦ!!!!!))))))))

2

Анонимен

преди 6 години

Дали америка ще обявят топла война на северна корея...

1

Буквално....

преди 6 години

Има САЩ, има проблеми; Няма САЩ, няма проблеми.