74

Анонимен

преди 6 години

Добре, че е стрелял а не им е отсякъл ръцете както в арабските държави.

73

Добродушков

преди 6 години

Редно е президентът Радев да удостои собственика на пушката с орден Стара планина-Втора степен!Ако беше разстрелял и двамата крадци-Първа степен!Частната собственост е свещена и неприкосновена!За по леки нарушения/пресичания на имот и прочие/ да се предвидят публични наказания на нарушителите-предимно бой с тояга или камшик до насиране, а за рецидиви- давене във вир с въже на шията..публика ще се намери винаги за едно справедливо дело!

72

Циник до 78

преди 6 години

Крещи....на шльокавица...често са го изпускали на мозайката като бебе

71

Наци-социалистомраз

преди 6 години

До СатаНАТОСега Динко и Перата да му носят цигари и топли чорапи в панделата..

70

рамтарарам

преди 6 години

До Анонимен 73Ако "бедния" човек беше поработил,вместо да краде,щеше да си купи и да е жив!Между другото,защо крещиш на египетски бе,шматарок?Нямаш ли кирилица?

69

СатаНАТО™

преди 6 години

Така е.Разни "националисти" насъскват населението и после балъците лежат.Има си регламент за употреба на оръжие.Това си е чисто убийство.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 71Има и трети вариант:3. Вижда ги, че крадат и им прави забележка. Ако продължават, взима законната си пушка и дава предупредителен изстрел във въздуха, След което следва изстрел в крачетата, и обаждане до полицията!Много е лесно да избягаш от вариант 3, нали?И да ни натътрузиш само (1) и (2).

67

член 1

преди 6 години

В Щатите полицията ще направи протокол,и нищо повече!

66

Анонимен

преди 6 години

ZARADI EDNO SKAPANO GROZDE DA UBIESH EDIN BEDEN COVEK,KOITO ISKAL DA GO OPITA SAMO.SEGA TOZI PRESTAPNIK TRYABVA DA LEGI DOGIVOT V ZATVORA.

65

българин

преди 6 години

Трябват ни спешно Крумовите закони! Няма друг изход.

64

Анонимен

преди 6 години

Изборът е много труден:1. Вижда ги, че крадат и им прави забележка. Те го пребиват с метални колове и човека след това се възстановява с години. Ако изобщо се възстанови. Те са на свобода.2. Гърми ги и след това влиза в затвора.

63

Циник до 68

преди 6 години

Така...така...баш като през 90те!Народа не беше "узрял" но "борчетата" бяха!

62

шматка

преди 6 години

До 651 не е каса две а най вероятно каруца две.2къде прочете че става дума за човешки живот3 откъде знаеш че не са го нападнали при положение че те нападат горски без да се замислят

61

Двуцевката

преди 6 години

Затова не трябва да се либерализира правото за притежаване на огнестрелно оръжие в България. Свободата е само за тези които са узрели за нея.

60

Циник до 65

преди 6 години

Въпрос на дефиниция ...***!Еболата....също е форма на живот!Останалите дрънканици за КТБ са 100% спам!

59

Анонимен

преди 6 години

До *** до Сомелиер1. Между лозе и хол има голяма разлика.2. Първо се дава предупредителен изстрел във въздуха, после се стреля, в краката!3. Щом мислиш, че каса-две грозде струват повече от човешки живот, явно са ти сбъркани понятията!И 4. Де да беше толкова стриктен, когато ставаше въпрос за кражбата на 5 млрд от КТБ и на над 2 млрд за гьола БЕЛЕНЕ!

58

Анонимен

преди 6 години

До *** до СомелиерЩе му я дам счупена на две

57

Анонимен

преди 6 години

Сега ще го съдят, защото е защитил собствеността си.

56

Питащ

преди 6 години

До Bwla lozeНашмъркан ли си? И наркомани вече в сайта!

55

тодор

преди 6 години

Браво на човека. Така се действа в безправова държава.