28

Анонимен

преди 6 години

Аз съм в Хамбург от 26 години. Освен перфектно владеене на немски владея перфектно английски и испански. Заплата 12 хил евро. Проблеми с немците нямам.

27

Анонимен

преди 6 години

Недей рева, интегрирай!

26

Анонимен

преди 6 години

В Германия съм и масово българите са роми. Всички точат социалната система и правят ужасен ПР на България.

25

Анонимен

преди 6 години

Явно не са различили бг от ром защото работят истински честните които са принудени и някои продължават да го правят така им изнася место да наливат инвестиции в малките градове като ловеч принуждават хората да бягат защо сетете се сами гледам тази вечер един 75 годишен човек е на акъла на 35 годишен какво толкова е намерил 75 годишния в него любов ли не знам или тоя го лъже и оня му вярва или не знам но такова не съм виждал

24

Анонимен

преди 6 години

Всеки, който живее в чужбина, не е българин. Без значение дали се представя за българин, щом е напуснал трайно Родината, значи не е българин.

23

Анонимен

преди 6 години

Аре европееца да почне да прави разлика между Българи и Българи а!?

22

Циник до 20

преди 6 години

Говоря немски перфектно....решението си е твое!Аз си оставам българин....и не ми дреме за българските роми!

21

Анонимен

преди 6 години

Да се сърди на Меркел, че превърна Европа в тоалетна.

20

Анонимен

преди 6 години

Така е. Дори Дюселдорф развалиха с тези бежанци, района около гарата е заприличал на Ирак.

19

Анонимен

преди 6 години

до 17! Стига и ти с това (шведите) мухл! Кажи директно долни ци,гани!

18

Анонимен

преди 6 години

До 20е и ?

17

Анонимен

преди 6 години

17 Лична моя история, човек. Отивам на бачкане в Гърция 2007-*** и гръка -шефа ме вижда, един ни превежда...и накрая ми вика " За пръв виждам толкова бял българин"Смятай колко маннгали са се представяли за българи като са ходили да му бачкат. Само наши маннгали е виждал.

16

Анонимен

преди 6 години

Толерантноста направи думата "българи" много широко понятие, което не се припокрива с действителноста...

15

Анонимен

преди 6 години

Живея в Саарбрюкен от 20 години. Никой от комшиите с които сме къща до къща незнаят че съм от България. Езика го говаря по добре от немец. С нищо не се издавам че съм от България. даже и на съпругата ми която е немкиня не съм и казал. Децата въпреки че вече са на по 16 години и те незнаят. Единствените които знаят са службите в които съм регистриран при пристигането си преди 20 години. Но това е конфиденциална информация и тези служби нямат право по закон да я разпространяват.

14

пффф

преди 6 години

До 6Това че един германец ни критикува че не ги интегрираме, не означава че трябва да търсиш сметка на друг германец за думите на първия. Това е толкова глупаво колкото да ти търсят сметка на теб за това че твои сънародници от малцинствата извършват престъпления. Набиите си го в главите най-накрая и спрете да се излагате

13

Анонимен

преди 6 години

Българи друг път.

12

Циник

преди 6 години

Колегата с коментар 10 ме изпревари !Дуисбург е един от немските аналози на черна Марсилия...и гетата в предградията на Париж!Всъщност този град - вече не е немски...а анклав на араби, и негъри!Българските роми - са наричани българи - заради паспортите им.Публична негласна тайна е, че те биват нарчани така - напълно умишлено ...за да се сее ксенофобия сред немците! Араби , и африканци с ислямистки "хинтергрунд" ще са "реактива" за превръщане на Германия, и Европа в ислямска ***!

11

размяна

преди 6 години

Нека се отърве от няколко източноевропейци а ние ще му изпратим от нашите индийци.Не че тези за който говори не са такива.

10

Анонимен

преди 6 години

На нас рзмахват показалец, а като им опре дебелия отзад пискат и се мръщят... Нека отидат два града с ***, да види хубаво ли е...

9

мошеници

преди 6 години

тоя кмет да го дуа, щото аз съм учил 10 год. в дуисбург и знам, че там е един от най-гнусните и пропаднали квартали в Н.р.в. и е пълен с мазни араби, турци, всякаква албанска и черна папплач, и тук там групи от български роми! те дори не са българи! айде моля да не слагат българите на едно с тях. турчина в германия си е турчин дори и с немски пас, и рома, с български пас, си остава ром! медиите и тоя кмет изместват фокуса от проблема с бежанците, и го прехвърлят на роми, които наричат българи !!